Dr Mehmet Sucubası izmir

melekkk__

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
1.390
222
323
39
Balikesir
kizlarr merhaba...
Dr Mehmet Sucubasi yi instagramdan buldum...gorusmeye gittim...gorusme normal gecti cok sicakkanli degildi sanki yorgun gibiydi acikcasi....
instagramdaki yorumlardan bi kac kisi ile tanistim yorumlar iyiydi...
yine de ne istedigimi tam anlamadi sanki....simdi degistirsem mi doktoru diye dusunuyorum...ameliyat gunu de aldim ama...

Mehmet beye ameliyat olan var mi memnun kaldiniz mi ? cevabiniz benim icin cok onemli....lutfen olan varsa yazarsa sevinirim....

“Yine de ne istediğimi tam anlamadı” diyorsunuz bence bu çok önemli bir daha düşünün içinize tam sinsin bence. Ameliyat günü almış olmanız önemli değil, bende günler kala içime sinmediği için iptal ettirdim

oldunuz mu peki baska birine? Mehmet beyden mi almistiniz gununuzu?
Cem Karas i arastirdim ama olumsuz yorumlari cok...Mehmet beyin fotolari guzel instadaki...kemerimi alsa yetecek de insan icine sinsin istiyor işte aynen

Evet kendisinden almıştım. Bence burun ameliyatı kararı çok önemli doktordan kesinlikle o enerjiyi almalısınız, anlaşıldığınızı hissetmelisiniz. Hem az olmayan bi para ödüceksiniz hem de zahmetli bi süreçten geçeceksiniz, doktorun ilgisini ilk baştan itibaren hissetmelisiniz. Bazı doktorlar hee hee olcak biticek sen dert etme modunda ama böyle tutumlar da benim içime sinmedi değiştiklik yaptım bende

kime oldunuz peki ameliyati ve memnun kaldiniz mi ? parasini fln gectim de bana yuzume yakisir mi o hususta muallakta kaldım işte...cunku beni hic ikna etmeye calismadi. onceden ameliyat gunu icin odeme yaptim istedigim gun olsun diye yani belki ondan bilemedim önden de gosteremezmis bi tek yandan nasil olacagini gosterebiliyor...yandan ben de duzeltiyorum plastic sungery programim var telde

Merhaba mehmet beye ablam burun ameliyatı oldu. İlk görüşmede sıcak davrandı vs ancak yaptığı burun facia kemerli burnu yine kemerli bırakmış. 1 sene bekledi bu sürede hep oyaladı ödemden dolayı diye. Ablamı görenler kaza falan mı geçirdin diye soruyordu. 2. Ameliyat ikna için bende gittim ablamla. (Ben can kopala 10 sene önce ameliyat oldum). O kadar kaba davrandı ki bize. Ablam ağladı vs. İkna oldu açık teknik kemeri alacağım ama başka bişey yapmam diye tutturdu. Burun ucunu aşağıda yapmış gülünce eğiliyo burun. Ameliyatı kapalı teknik yapmış. Kemeri almadan araya dolgu bile yapmış olabilir. Tam bir faciaydı. Dava bile açmayı düşünüyoruz. Hastanın adı emine cantekin sorabilirsiniz dr’a. Kesinlikle uzak durun soğuk nevaleden

Siz can kopaldan memnun kaldınızmı

B

Konuyu hiç okumadım şunun için geldim.. Üyenin ismi Melek ve başlıkta sucubaşı diye bir isim var aklıma Yalçın çakırın efsane fenomenlerinden Melek Subaşı geldi nam-ı diğer Sen milyar milyon Sen 3 milyar yediyüz elli milyon sen ne yaptın.. Bunu demeye geldim gidiyorum. Saygılar

Benzer sıkıntıları yaşadım bende Aralık 2019 da ameliyat oldum m.sucubaşına çok pişmanım ona olduğuma bi kemeri vardı burnumun simetrik düzgün bi burnum vardı. Ameliyat oldum doğal olmayan garip bir kemerim var ve artık burnum karşıdan bakınca asimetrik. Nefes problemi geçmediği gibi sol tarafım daha az nefes alıyor ameliyat öncesine göre. İnşallah ikna olurda düzeltir zaten dünya para ameliyat düzeltme ameliyatı daha çok para. başka bir doktor düzeltsin istiyorum ama bu çok masraf benim için. Bir de sosyal çevreden hergün aldığım yorumlar bıktım gerçekten insanı çok etkiliyor.

Peki amelyat oldunuzmu ?

Ben 2 sene önce oldum. Revizyon rinoplasti benımkisi. Yanı 2. Amelıyatımdı. Burnumun içine etti resmen. O kadar kalkık ve çirkin bir burun yaptı ki anlatamam. Paikolojık bozuldu günlerce evden cıkamadım. Sonra kontrole gittim6. Ayda. Burnuma dolgu yaptı. Cunku üstünü cok fazla oymustu. 1 sene sonra gel yenıden duzelteym dedi. Bı sene sonra gittim. Benden 800 tl hastane ucreti aldı tekrar. Yenı operasyon 10 dk surmedi . Sanki hic biseh yapmamıs gibiydı. Ne şişti ne morardi. Bırazcık üst kısmını doldurmus okadar. Hala cok kalkık bi deliklerin ikiside birbiriyle alakasız. Vala gidip dava acsam mı die dusunuyorum. Cunku emsal davalar var bu sekılde. Ouzden sakın gitmeyın . Ayrıca cok ilgisiz alakasız. Hix sevımlı degil. Hic ilgilenmıyor hasta ile. Nefret ettim kendısınden

Yazdığım mesajdan bi kaç ay sonra Dr Mehmet Sucubaşı ile tekrar görüştüğümüzde ameliyatların yüzde iki üç oranında beklenmeyen bir sonuçla karşılanabileceği ameliyatın tekrar edilmesinin normal olduğunu. Düzeltme ameliyatını bir sene dolduktan sonra yapacağını söyledi. Şu an için doktorla iletişimimizde bir sorun yok düzeltme ameliyatını bekliyoruz.

Merhaba ben de mehmet sucubası maduruyum i kadar itici hareketleri var ki bugün bende olay yaşadım ve gerçekten mmahkemeyevermeyi düşünüyorum

Ben mart 2020 oldum açıkcası hiç memnun değilim üstelik ikinci ameliyatımdı çok kendine güvenerek konuştu ikna ettim beni olacağına ama eski burnumdan hiç bir farkı yok gittim muayeneye evet eğrilik var dedi masaj yap düzelmezse dolgu yapalım simetriği düzelsin dedi madem o kadar para verip acılar çektim bu dolguyla olacak işse eğer neden ameliyat etti ki gidicem bakalım ne olacak..bilmiyorum bnce içine sinmeli ha birde fotoları sosyal medyada yayınlayalım mı diye soruyorlar ya bnce kabul edin çünkü o zaman zoraki ilgilenirler

18 Ocak 2021 de düzeltme ameliyatı yaptı tekrar ameliyat sıkıntısı yaşadım tekrar morluklar vs ee bu burun hala aynı bi düzelme yok ameliyat sırasında yaptığı paylaşımdaki burunda bir sorun yok kalıp çıktıktan sonra bekliyorum düzelecek yerine oturacak şekli yok hala yamuk garip asimetrik bir burnum var sol taraf ilk ameliyattan sonra da çok şiş kaldı o tarafa koyduğu kıkırdak büyük burnun ucunu sağa kaydırıyor zaten en büyük sorun da bu olmuştı ilk ameliyattan sonra. hiçbir şey değişmedi neden ameliyat oldum ben tekrar açıp kapatıp dikiş mi attı ne yaptı bilmiyorum. İkisini de açık yaptı burnumun ucu da bi şekilsiz artık. Bunu söyledim kendisine kontrole geldiğimde bakacakmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…