Dr.Metin Yılmaz Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hzl23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
32
1
36
İstanbul
burnumda deviasyon var ve hiç nefes alamıyorum bu yüzden ameliyat olmam gerek ama gittiğim iki doktor da ameliyattan sonra burnumun düşme riskinin olduğunu o yüzden kıkırdak konulması gerektiğini söylediler ama ikisine pek güvenemedim çünkü amacım estetik değil tamam pek güzel bi burnum yok ama yapılınca en azından çok doğal olmasını istiyorum.sonra metin yılmaz'ı duydum çok iyi olduğunu söylüyolar.hakkında hiç bilgisi olan,ona ameliyat olmuş olan var mı?

Ben Metin beye ameliyat oldum, çok memnun kaldım çok iyi bir hekim, burnumda çok güzel oldu. Ameliyat kararı vermeden önce mutlaka bir görüşün

Ben Metin beye ameliyat oldum, çok memnun kaldım çok iyi bir hekim, burnumda çok güzel oldu. Ameliyat kararı vermeden önce mutlaka bir görüşün
Önce olumsuz tüm mesajlar siliniyor, sonra da yeni tazecik bir üye gelip memnuniyetini dile getiriyor. Bu kadar aleni bir şekilde yapıyorsunuz iyi ki, yoksa nasıl ayırt ederdik 👏🏻

bende metin yılmaza ameliyat oldum hemde 2 kez sonuç hüsran ilkinde kendisi konuştuğumuz gibi değil kafasına göre bir burun yaptı ve sorunlar oluştu kıkırdak fazlalığı vs. 2.yi zorla yaptı peşinden koşturdu 2.yide öylesine yaptım demek için açıp kapatmış gibi bişey bilsem 2.kez burnumu açtırmazdım şuan 3.yü olmayı düşünüyorum bir başka doktora tavsiye etmiyorum .

Benim ameliyatımın üzerinden 1,5 yıl gibi bir süre geçti , kontrollere duzenli gittim. en sn hoca 6 ay sonra son kez gorelim , ondan sonra artik degisme ihtimali yok dedi... bn hocadan ve sonuctan memnunum
umarim sizde mutlu olursunuz

Bende metin yılmaza ameliyat olucam. Şikayetler mi vardı anlayamadım ve çok tedirgin oldum. Deviasyon var. Kaburga kullanacak. Bilgisi olan var mı metin hoca ile ilgili. 20bin dedi

bende metin yılmaza ameliyat oldum hemde 2 kez sonuç hüsran ilkinde kendisi konuştuğumuz gibi değil kafasına göre bir burun yaptı ve sorunlar oluştu kıkırdak fazlalığı vs. 2.yi zorla yaptı peşinden koşturdu 2.yide öylesine yaptım demek için açıp kapatmış gibi bişey bilsem 2.kez burnumu açtırmazdım şuan 3.yü olmayı düşünüyorum bir başka doktora tavsiye etmiyorum .
Neden memnun kalmadınız acaba

Back
X