arkadaşlarım suna dumankaya tarifleri yeter bizlere ürüne hiç gerek yok bence boşuna yıpratmayalım kendimizi
sana son derece katılıyorum benimde arkadaşlarım cildimdeki gelişmeyi fark ediyorlar çünkü maske olarak peeling olarak ve günlük bakımda tamamen s.dumankayanın tariflerini uyguluyorum bencede deneyin pişman olmazsınız
nerden buluruz dr muradın ürünlerini.Kızlar göz çevresi için birşey biliyor musunuz,doğal yöntem de olur,kullanıp faydasını gördüğünüz bir krem de olur.Kırışıklıklara çözüm bulamadım bir türlü
canım peelingi biliyorum su maskenin tarifini verirsen cok sevinirim sevgiler
canım bu özellikle kuru ciltler için
1 çorba kaşığı mısır unu ve eşit miktarda kil ve el kremini karıştırın. Bu karışımı cildinize sürün, 5 dakika sora ovarak çıkarın. Cildinizden pul pul olanlar gider, düzgün cildiniz ortaya çıkar.
yağlıya dönük karma ciltler için
Birer çorba kaşığı yulaf unu, kil, su ve kremi karıştırıp cildinize sürün, 5 dakika sonra ovarak çıkarın
bunlarda suna hn dan ben ilk tarifi deniyorum çünkü cildim çok kuru ancak bu peeling haftada bir uygulayınca çok iyi geliyor kili aktardan almalısın el kremi derken herhangi biri olabiliyor ben nivea soft kullanıyorum
hadi kolay gelsin dilerim sende faydasını görürsün:teytey:
çok Güzel Canimaklimizda Bulunsun Sağolasin..sevgilerimle..
aslında bende murad ürünlerini merak etmiy değilim ama botox etkisi olmadığınıda biliyorum ya
hiç bir krem botox un yerini tutmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?