Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

Arkadaşım iyi miisn 15 milyara tese mi olur sen yanlış anlamışsındır.O olsa olsa 1500 tl dir.

Sizin işiniz gerçekten çok zor pgd grubu hastalarda embryo sayısı da gerçekten çok önemli ama benim kanımca dr.un ankara gibi iyi bir lab. yardım istemesinde ne kusur var anlamadım.
Hiç bilmeyen ellerde olsaydı daha mı iyi olurdu...

oturup konuşmadk bile..ayakta iki yorum yaptı...şöyle şöyle şundan olmuştur bundan olmuştur bundan sonra şöyle yöntem izleyelim...hiççç yorum yok ...doğrumu sence......sonra aradığımda ulaşılamıyor bile.....

Yani odaya alıp sizi görüşmemesi kötü olmuş biraz ilgilenmek lazım
Peki bir hekim negatif çıkan hastasını odasına alıp en azından 15 dakikasını ayırıp konumalı mı

ben hasta olsam açıkçası bana zaman ayırmasını ve bu durumun nedeni hakkında konuşmayı bundan sonraki adımımızın ne olacağını bilmek isterim
negatif omadı hadi iyi günlerrrr gibi bir tavır beni deli ederdi

peki karşılığını alamayınca ne yapıyorsunuz
yani bir saniye bizim konuda sorularımız var diye cevap arıyor musunuz

sayın yesım hanım ben sızı cok ıyı bılıyorum sıze bır lafım yok ama benım yazdıklarımı bırkere daha okuyun ne demek emrıyodan bır yada ıkı kere alındıgını dr bılmıyor hanı bızım gıbı hastanız vardı bız orda ılktık bence bız denendık dr cok acık verdı ayrıca o yanınızda emrıyolarla ılgılenen arkadası ıyı gozlemleyın ben sadece uyarıyorum

Açık olarak söylüyorum ilk değilsiniz son da olmayacaksınız bence ama embryolarla ilgilenen arkadaş ile söylediklerin beni korkuttu ne gördün ne oldu çok merak ettim

gözlerinde dolar işaretleri olsaydı 5 yıl once gittiğimde beni hemen tüp bebek tedavisine alabılırdı ama o beklememiz gerektiğini söyledi daha erken yenı evlısınız bekleyin acele etmeyin stres yapamayın dedi iyi ki de öyle yapmış tam olarak kendımızı hazır hıssettığımız anda yine onun kapısını caldık bizi aynı samimiyetle karsıladı sadece çok yoğun bir doktor onu da anlamak lazım 1 hastaya saatlerxce bunu anlatacak kadar zamanı yok çunku ona ihtiyacı olan çok insan var şimdi transeferimiz gerçekleşti sonucu bekliyoruz inşallah iyi haberler alırız allah hepımızın yuzunu güldürsün............

Ben Murat beyle tanıştığıma çok memnunum kendisi çok ilgili,güleryüzlü ve en önemlisi başarılı
İlk denemem ve dün hamile olduğum haberini aldım Murat bey e ve tüm ekibine teşekkürler

Ben Murat beyle tanıştığıma çok memnunum kendisi çok ilgili,güleryüzlü ve en önemlisi başarılı
İlk denemem ve dün hamile olduğum haberini aldım Murat bey e ve tüm ekibine teşekkürler

hayırlı olsun bende murat beyin hastasıyım ve ilk denememde hamile kaldım çok şükür harika bir doktor ve ekibi çok iyi hemşireler nur ve leman dünya tatlısı psikolog gibi olmuşlar artık iletişimleri çok iyi gece gündüz telefonları açık murat beyin ve hemşirelerin her zaman arayabiliyorsun sıkıntı olduğunda toplanıp klıniğe gelebiliyorlar allah evlat isteyen herkesi onlarla karşılaştırsın her gün dualar ediyorum allah hepsinden razı olsun

Ne güzel bir mutluluk Allah herkese bu duyguyu tattırsın

amin inşallah ama doktorlar allah değil bunu da unutmamak lazım onlar sadece vesile oluyor olmayınca doktoru suçlamamak lazım rabbim isterse olur allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve ayrıca gebe kalma sıkıntısı yaşayanlara da bol para versin çünkü bu tedaviler başından doğuma kadar hatta doğumda bile çok para götürüyor ama getirisi harika evlatlar inşallah allah yüzümüzü güldürsün

kaçıncı tüp bebek denemen di bende murat beyin hastasıyım benim ilk denemem di ama sonuç negatif çıktı

merhaba tebrik ederim silzeri ,kaçıncı denemende başarılı oldu acaba..bende jinemed e gitmeyi düşünüyorum ama fiyatları biraz pahalı geldi
bana acıkcası acı bademle aynı fiyat..aco badem ismini kullanıyor şahin beyde çok tavsiye edilen bir dr kararsızım yanibilgi verimisiniz lütfen..

merhaba arkadaşlar ben de jinemede tüp bebek tedavisi gördüm negatif sonuçlar aldım yeniden deneyeceğim.murat bey iyi bir doktor negatif sonuçlardan sonra oturup konuştuk hep sebepleri ve sonrasında hangi yolu izleyeceğimizi.arkadaşlar dr.sadece aracı verecek olan Allah.güven çok önemli.ben güveniyorum hem dr. hem de hemşirelere nura ve lemana teşekkür sabah,akşam telefonları açık.her problemimde aradım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…