- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
- Konu Sahibi yesimpatdursun
-
UMAME ne kadar güzel inşallah hayırlısıyla bir an önce bebişine kavuşursun.ne kadar ucreti hakkında bi bilgi verdimi? biz önce tese ameliyatı olacağız 12 milyar civarında dedi bize.jinemed in embriyoloğu epey iyi çünkü.yani olay murat beyden kaynaklanmıyor. döllemeyi yapan kişide iş bitiyor biraz.bi arkadaşım 3 üz doğum yaptı ama 15 milyara çıktı malumun bu iş önemli bir iş maddi durumun varsa oluyor.şimdide para biriktirmeye başladık inşallah rabbim herkese aratmadan verir.mutlu ve huzurlu gebelik geçirmen dileğiyle...
evet basta bende cok ıyı bır dr olarak gordum ama gercekten gozlerde dolar ısaretene rastladım bende hıc memnun degıldım benımde tüp bebek tedavımı murat erdemır yaptı bızde genetık rahatsılık vardı bıze daha once bız bu tür tedavıler yaptık dedıler ama hıc bır ılgılerı yokmus ankaraya gonderdı onu bızde yapardık herseey bııt bebekler tutnmadı sonra karsımıza gecmıs ben bılmıyordum bır emrıyodan ıkı kere alınmıs dedı buda sızın sansınızı dusuruyor dedı yanı belkıde ölü emrıyoyu koydular sonrada tutmadı dedıler yanı anlıcanız bunu gıbı cok seyler bana menopoza gıceksın dedı psıkoljık olarak zaten gırmıstım ama sımdı cok ıyım aman bırdaha gıtmet ıstemem o dr
kesinlikle tavsiye etmiyorum jinemedi gözlerinde dolar işareti gördüğüm doktorlardan biridir murat erdemir.. bundan 5 ay önce kendisinde tedavi gördüm çok umutlandırmıştı bizi ama sonuç negatif.. sonra gürkan uncuya gittim şuan gebeyim çok mutluyum bu konuda oldukça başarılı bi doktor çok ilgili kendisine sonsuz teşekürler ediyorum
Ben Murat beyle tanıştığıma çok memnunum kendisi çok ilgili,güleryüzlü ve en önemlisi başarılı
İlk denemem ve dün hamile olduğum haberini aldımMurat bey e ve tüm ekibine teşekkürler
hayırlı olsun bende murat beyin hastasıyım ve ilk denememde hamile kaldım çok şükür harika bir doktor ve ekibi çok iyi hemşireler nur ve leman dünya tatlısı psikolog gibi olmuşlar artık iletişimleri çok iyi gece gündüz telefonları açık murat beyin ve hemşirelerin her zaman arayabiliyorsun sıkıntı olduğunda toplanıp klıniğe gelebiliyorlar allah evlat isteyen herkesi onlarla karşılaştırsın her gün dualar ediyorum allah hepsinden razı olsun
kaçıncı tüp bebek denemen di bende murat beyin hastasıyım benim ilk denemem di ama sonuç negatif çıktıKendisi muhteşemdir..Benim tüp bebek tedavimi yürütmüştü ve şimdide hamileyim.Hem Bursa hem de şehirdışında tedaviler gördüm fakat bana bu mutluluğu Murat BEy yaşattı.HErkese şiddetle tavsiye ediyorum.Her doktorun kendine has bir tedavi biçimi olduğunu benim kadar ii bilenleriniz vardır.Yoksa da gerçekten her tedavi başka olujyor.Nedense ben bu seferinde pozitif olacağını biliyordum..Çünkü hem jinemed'e hem de Murat Erdemir'e fazlasıyla güveniyorum..
amin inşallah ama doktorlar allah değil bunu da unutmamak lazım onlar sadece vesile oluyor olmayınca doktoru suçlamamak lazım rabbim isterse olur allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin ve ayrıca gebe kalma sıkıntısı yaşayanlara da bol para versin çünkü bu tedaviler başından doğuma kadar hatta doğumda bile çok para götürüyor ama getirisi harika evlatlar inşallah allah yüzümüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?