- 27 Ekim 2007
- 1.068
- 28
- 643
- 41
- Konu Sahibi yesimpatdursun
-
Canım o kadar cahilsiniz ki bu konularda kim nereye çekse inanıyorsunuz bir kere tüp bebekte rahim filmi çekilmez çünkü tüplerle işimiz olmaz bizim işimiz rahim ile.
Erkekleri de üroloğa göndeririz jinekolğa değil.Birde daha önce yapılmış sperm analizinde canlı,hareketli ve normal yapıda sperm varsa üroloğa zaten gönderilmez.Gerek yok zaten sperm var yani!!!
Ben gerçekten bazen hastaları anlamıyorum.Şimdi araştırmaya gerek olmayan şeyleri sizlere yapıp para tuzağına çeksek mi iyiyiz.Yoksa kendimizden sağlık çalışanlarından biri olarak luzum görülmeyen tedavileri uygulamazsak mı iyiyiz.
Dışarıda gittiğin doktor iyi demiş aşılma yapalım diye inşallah gebe kalırsın.
Ama dikkat et 3 aşılama yapıp 2 tüp bebek maliyetini bulmasın.Hele ki over rezervin zayıf ise aşılamada ne kadar ilaç kullanılacak sana tahmin bile edemiyorum. Neyse yine de umarım gebe kalırsın...
Canım bu tedavilerde en az ilaçla hatta çoğu zaman ilaçsız tedaviler veriliyor ve yumurta takibi yapılıyor en sonunda da yumurta toplama ve transfer işlemi yapılıyor. Merkez içinde içine en çok sinen yere gitmeni tavsiye ederim...
Bursa da oturuyorsan başka şehir yerinde bursa da ki merkezleri değerlendir derim.Aklına takılan herşeyi bana sorabilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?