Tüp Bebek Merkezleri Dr. Murat Erdemir (Jinemed Bursa)

Neden tüp bebek merkezlerinin sayısı artıyor biliyor musunuz ?
Bu konuda yazılan bir yazı okudum geçenlerde ve çok hoşuma gitti.Yazı da diyor ki köyde ki amcam domatesler aynı anda büyüsün diye ilaç attıkça benim yediğim domateslerden dolayı yumurtalarım gelişmiyorrrrrrr

Bir zamanlar tüp bebekte lenfosit aşısı çıkmıştı.Şimdide gebelik aşısı çıktı inşallah faydalı birşey olur ve kullanılır.

yine olmadı yine olmadı ben nabıcam şimdi....neden böyle olmuyo neden hep ben....isyan etmiyorum asla ama galıba çok yoruldum.... bundan sonra napmalıyım ben kafayı yicem..

Canım bir ara getir dosyanı da bakalım ne kullandılar nasıl gitti tedavi bilmiyorum sanada havadan yorum yapmak istemem gel enine boyuna konuşalım

allah kimseyi buralara düşürmesin bundan iki yıl önce bende murat erdemire gittim jinemedde tedaviye başlarken bana senin yumurtalıklar çok zayıf erken menepoz var dedi hiç vkit kaybetneyin tüp bebek yapalım dedi. bizde güvendik çünkü o zaman okadar hassas oluyorsun ki; bana geç kalma bebeğin olmaz dedi. rahim filmi yok, eşimi jinekoloğa yönlendirmedi neyse tedaviye başladık ama denemem başarısız sadece rahim duvurında incelme var dedi o kadar.tedaviye başlarken ilgi çok iyi ama $ alınana kardar.şu an geriye baktığımda en büyük pişanlığım bu deneme.....Sonra biz başka 1doktora gittik şaşırdı size nasıl çocuğunuz olmaz dedi diye aşılama yapmadan niye tüpbebek diye şaşırdı.kesinlikle tavsiye etmiyorum iyice araştırın arkadaşlar .

Canım o kadar cahilsiniz ki bu konularda kim nereye çekse inanıyorsunuz bir kere tüp bebekte rahim filmi çekilmez çünkü tüplerle işimiz olmaz bizim işimiz rahim ile.
Erkekleri de üroloğa göndeririz jinekolğa değil.Birde daha önce yapılmış sperm analizinde canlı,hareketli ve normal yapıda sperm varsa üroloğa zaten gönderilmez.Gerek yok zaten sperm var yani!!!
Ben gerçekten bazen hastaları anlamıyorum.Şimdi araştırmaya gerek olmayan şeyleri sizlere yapıp para tuzağına çeksek mi iyiyiz.Yoksa kendimizden sağlık çalışanlarından biri olarak luzum görülmeyen tedavileri uygulamazsak mı iyiyiz.

Dışarıda gittiğin doktor iyi demiş aşılma yapalım diye inşallah gebe kalırsın.

Ama dikkat et 3 aşılama yapıp 2 tüp bebek maliyetini bulmasın.Hele ki over rezervin zayıf ise aşılamada ne kadar ilaç kullanılacak sana tahmin bile edemiyorum. Neyse yine de umarım gebe kalırsın...

slm yeşim hemşirecim:)) nasılsın umarım iyisindir ...bende çok iyiyim şükür negatif sonrası adet geçikmesi normalmı 5gün geçiktim hiçbir belirtide yok sanırım geçenkindede böyle olmuştu...DR. kötülemeye okadar karşıyım ki insanlar çok cahil banada neler diyolardıo bırak filan işte yıllardır gidiyosun sonuç sıfır diye iyide dr.napsın elin geleni yapıyosa bazen bazı şeyleri rabbim bilir ..en basiti ensonki denememde bi abla vardı 2kez başka yerde denemiş üçüncüyü benim dr.şuan hamıle bazı şeyler nasip işi ah biraz biliçli olsakta konuşsak.....

yeşim hanım duygularımıza yenik düşerken cahil bırakılıyoruz çünkü 1şey anlatılmıyor.Üstelik ramimde hiç 1 srun çıkmadı tam tersi sperm hareketliliğindeymiş sorun ama bize bu konuda hiç bilgilendirme yapılmadı.zaten bana direk senin çocuğun olmaz denince biz şok olduk o anki duygularımı asla anlatamam.biz hastalar olarak belki her şeyi sormuyoruz ama o anki ruh halimiz buna müsait olmayabiliyo,benim ricam lütfen doktorlarda bu konuda biz hastalarına özelliklede uygulama başarısız olan hastalara bilgilendirme yapılsın .sizce çok mu şey istiyoruz.

Bende yardımcı üreme teknikleri dısında yani calışma alanım dısında bir yere gidince aklıma gelen herseyi soruyorum lütfen kafanızı boşaltın ve Dr lara sormak istediğiniz herseyi sorun

Histeroskopi den sonra başlanan ıvf tedavileri diğer tüp bebek tedavilerine göre başarı şansı %10 daha fazladır...

yeşim hanım bende yumurta sayısı ve kalitesi ile ilgili problem yaşıyorum. Mini tüp bebek hakkında biraz bilgi verir misiniz. iki kez tüp bebek denedim. üçüncü deneme için mini tüp bebek uygulamasını düşünüyorum ama merkez konusunda kararsızım.

yeşim hanım bende yumurta sayısı ve kalitesi ile ilgili problem yaşıyorum. Mini tüp bebek hakkında biraz bilgi verir misiniz. iki kez tüp bebek denedim. üçüncü deneme için mini tüp bebek uygulamasını düşünüyorum ama merkez konusunda kararsızım.

Canım bu tedavilerde en az ilaçla hatta çoğu zaman ilaçsız tedaviler veriliyor ve yumurta takibi yapılıyor en sonunda da yumurta toplama ve transfer işlemi yapılıyor. Merkez içinde içine en çok sinen yere gitmeni tavsiye ederim...

İlginize teşekkür ederim. Şu anda iki merkezi araştırıyorum. Biri jinemed geçen ay yumurta sorunu yaşayan arkadaşlarım ilk denemelerini yaptı ve şu anda hamile, salı günü onlar kese için kontrole gelecekler belki bende gelip yüz yüze fikir alabilirim. diğeri de izmir kent hast. başarısız denemeler arttıkça korkularımız da artıyor. karar vermek daha da zorlaşıyor. Sanki hiç biyer içimize sinmiyor.

Bursa da oturuyorsan başka şehir yerinde bursa da ki merkezleri değerlendir derim.Aklına takılan herşeyi bana sorabilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Bursa da oturuyorsan başka şehir yerinde bursa da ki merkezleri değerlendir derim.Aklına takılan herşeyi bana sorabilirsin.Elimden geldiğince yardımcı olurum.

Teşekkür ederim. Maaselef yaşadığım yerde tüp bebek merkezi yok. İki şehirde bana aynı mesafede ama yarın Jinemed'i görmek birazda bilgi almak için geleceğim. İlk denememi istanbul tüp bebek merkezinde yaptım herşey baştan sona berbattı dahasonrakini de brüksel tüp bebek merkezinde yaptım. Yücel bey iyi bir doktor merkezde düzgün ama istanbul'u düşünmüyorum artık. Alman ve Amerikan hastaneleri denemek istemediler çünkü amh çok düşük ihtimali başarı %1 dediler. Ben aslında tam vazgeçmiştim ama eşim mini tüp bebek uygulamasını duymuş ve birkez daha denemek istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…