Erkek İnfertilitesi Dr. Murat Mermerkaya (üroloji-Gaziantep) hakkında fikri olan var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Minyng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2019
184
113
33
Kızlar eşim için doktor arıyorum bu doktor çok fazla karşıma çıktı. Daha önce tedavi olan, bu doktor hakkında fikri olan var mı?

Kızlar eşim için doktor arıyorum bu doktor çok fazla karşıma çıktı. Daha önce tedavi olan, bu doktor hakkında fikri olan var mı?
Biz 3 ay önce gitmstk önce nasl beraber olunur neyi doğru neyi yanls yaptgmzi anlattı. Sonra eşime klomen ve bikac bişey verdi Biz faydasını görmedik. Umarm siz görürsünüz

Biz 3 ay önce gitmstk önce nasl beraber olunur neyi doğru neyi yanls yaptgmzi anlattı. Sonra eşime klomen ve bikac bişey verdi Biz faydasını görmedik. Umarm siz görürsünüz
Siz hangi sorun için gitmiştiniz?

Bizimde öyle hatta hızımız da pek iyi sayılmaz. Ne önerdi peki? Sonuçlar düzelmeyince
Wala biz bi daha gitmedik canm. Şu an bi adamn macunlaryla deneyecz. 1.800 tl para verdk. Arkdsm 8 yıl sonra böyle hamilekaldı
Onun da kuzeni bunun bitkisel macunlaryla hamile kalms. Maraş antep arası calsyo adam antepte 1.500 hamile var dedi. Bizde inanıp güvendik çıktık bi yola. Sizede tek tavsiyem doktor doktor hiç dolaşmayn. Bak biz 3 yıl olacak 2 aşılama 2 tüp bebek elde var sıfır. Geçen ay adanaya kadar gittik ürologa. Fettah tosun adanada popüler bo ürolog. Fakat ultrason falan baktı eşimde. Geri akım yok varikosel yok kesinlikle ameliyat olma dedi. Iyice çaresiz kaldk. Öyle olmuyo böyle olmuyo. Artk ne varsa doğada bitkilerde diyoruz. Eşimle bitkisel tedaviye girdik. Zaten eşli bi tedavi şimdi bunu önerirm.

An
Anladım canım şifa olur inşaallah. Zor süreçler gerçekten. Senin tüm kontrollerin yapıldı mı? Spermde dna’ya bakıldı mı? Bu arada kimmiş o adam hiç duymadım

An

Anladım canım şifa olur inşaallah. Zor süreçler gerçekten. Senin tüm kontrollerin yapıldı mı? Spermde dna’ya bakıldı mı? Bu arada kimmiş o adam hiç duymadım
Benm rahim filmine kadar Herşeye bakıldı canm. Yok dna.ya bakmadk

Bu doktor kesinlikle çok güzel sorularınıza yanıt veriyor çok açıklayıcı etrafımda bu doktor sayesinde hamile kalan çok insan var (Adanada yaşıyorum bu yüzden Gaziantep yakın diye çoğu insanının gittiği duydum ) infertine konusunda bilgili bende kendisine instagram üzerinden ulaşıp eşimin sonuçları yollamıştım gayet sıcak kanlı şekilde cevapladı sağolsun bizde gitmeyi düşünüyoruz kendisine

Herkes farklı bir şey söylüyor kafam karıştı

Herkes farklı bir şey söylüyor kafam karıştı
Aklınıza takılanlatı ve ücretini gitmeden kendisiyle konuşabilirsiniz kesinlikle egolu bir doktor değil tutumuna göre karar verebilirsiniz Çoğu hastasına gitmeden bile sonuçları görerek yardımcı oluyormuş

ben tüm tahlillerimi mesaj atmıştım. muayene etmeden bir şey diyemem dedi. bence gitmeden yardımcı olacak birine benzemiyor en azından bize öyle oldu

ben tüm tahlillerimi mesaj atmıştım. muayene etmeden bir şey diyemem dedi. bence gitmeden yardımcı olacak birine benzemiyor en azından bize öyle oldu
Canım işte yerine ve konuya göre değişiyor demek ki ...

Eklentiler

• 3A1498A8-98EB-4903-96C7-0F2C64CCFC27.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 347
Ben de instagramdan eşimin sonucunu atmıştım cevap verdi ama yoğunsa çok mesaj varsa cevap veremiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…