- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.081
hadi bakalim cnm, insallah memnun kalacaksin. bizlerde yeni burnunu (ve eskisinide) cok merak ediyoruz. lütfen bugün eve geldiginde hemen foto ekle canim:)
bu arada bucinin yazdiklarini okuyuncada üzülüyorum. ama insallah düzelir onun durumu. eger 6 ay sonrada ayni sikayetleri varsa o zaman diyebiliriz onun ameliyatinin iyi gecmedigini bence.
Kızlarrrrrrrrrrrrr. Geldim eve. Ve söz verdiğim gibi resim ekledim. Burnum çok şiş. Aslında istemiyorum eklemek, olumsuz yorumlardan korkuyorum. Ama sizleri de yönlendirmek istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Özel olduğu için arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Bugün gittim, sadece tamponlar alındı. Alçıyı isteğim üzerine haftaya alacaklar. Burnum hiç kanamadı. Temizlenirken de çok az acıdı. Daha çok korktum.
Kızlarrrrrrrrrrrrr. Geldim eve. Ve söz verdiğim gibi resim ekledim. Burnum çok şiş. Aslında istemiyorum eklemek, olumsuz yorumlardan korkuyorum. Ama sizleri de yönlendirmek istiyorum ve fikirlerinizi merak ediyorum. Özel olduğu için arkadaşlık isteği yollayabilirsiniz. Bugün gittim, sadece tamponlar alındı. Alçıyı isteğim üzerine haftaya alacaklar. Burnum hiç kanamadı. Temizlenirken de çok az acıdı. Daha çok korktum.
umarım seninkisi daha güzel olur. alçının durmasında zarar yok ama derini etkiliyormuş çok durursa sivilce yağlanma vs yapıyormuş necdet bey bana öyle demişti. bu arada ben buci kızlar. kullanıcı adım değişti sadece.
burnumu merak edenlerede hala büyük hala büyük. ne küçülme ne kemer inmiyo işte aşağı. kendimi yemekten ve ağlamaktan helak oluyorum hergün öyle yani.
ben de 30 temmuza randevu aldim, bakalim ne olacak, cok heyecanliyim. toistcim beni de ekler miydin?
canim burnun simdiden bile güzel görünüyo. baya kücülmüs ve ucuda güzel olmus görebildigim kadariyla. zaten necdet bey burun uclarini güzel yapiyor. benimde sorun burun ucum oldugu icin icim rahatliyo fotolari görünce. ama seninki gercekten güzel bir buruna benziyor sis oldugu halde. darisi benim basima)
öngörüsme olacak daha. saati de daha söylemediler. 28 temmuzda istanbulda olacagim. sonra 30 unda da Necdet bey ile öngörüsmemiz olacak. anladigim kadariyla kontrol, muayene edecek. olur mu olmaz mi, ne olur ne olmaz falan....[/QUOberginer merhaba,sen karar verebildinmi hangi doktora olacaksın?necdet uçar 28ne kadar yokmuş öle dediler bana.
sanırım sen yurtdışındasın nasıl halledeceksin peki?
​amin canım cümlemize inşallah...Telefonda giriyorum, noktalamalar eksik kalmic buci. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, bir an once kavusursun istedigin buruna.
Sen bir kac problem yasadin hepsi ust uste geldi sanirim. Umarim olanlarin hepsi kuruntun olur, sonra da duzelir.
Kizlarrr bugun 1de alci tampon cikarilacak. Cok heyecanliyim. Su 7 gunde fazlasiyla dinlendin, evden cikmadim. Burnum suanda cok tatli. Sisik ama baya. Insallah degismez. Sonu hayirli olur.
umarım seninkisi daha güzel olur. alçının durmasında zarar yok ama derini etkiliyormuş çok durursa sivilce yağlanma vs yapıyormuş necdet bey bana öyle demişti. bu arada ben buci kızlar. kullanıcı adım değişti sadece.
burnumu merak edenlerede hala büyük hala büyük. ne küçülme ne kemer inmiyo işte aşağı. kendimi yemekten ve ağlamaktan helak oluyorum hergün öyle yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?