- 2 Mart 2011
- 591
- 33
- 118
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.101
canım benim,kıyamam...moralini bozmamaya çalış.necdet beye mi oldun ameliyatını...ben bir doktorla görüştüm 6 ay kişiye göre 1yılda burun değişebiliyor dedi.sakın moralsiz olma...
Hayir kaldirmadim berginer, yoruniza cok ihitiyacim var :) Yeni kabul edebildim teklifini, umarim gorebilirsin.
Bu arada hayirli olsun, guzel bir tercih olmus bence. Gerisi tamamen sans ve burun yapin canim. Her turlu olumsuzluga hazirla kendini. Eminim sonucu guzel olacaktir. Senin ne problemin vardi?
öngörüsme olacak daha. saati de daha söylemediler. 28 temmuzda istanbulda olacagim. sonra 30 unda da Necdet bey ile öngörüsmemiz olacak. anladigim kadariyla kontrol, muayene edecek. olur mu olmaz mi, ne olur ne olmaz falan....[/QUOberginer merhaba,sen karar verebildinmi hangi doktora olacaksın?necdet uçar 28ne kadar yokmuş öle dediler bana.
sanırım sen yurtdışındasın nasıl halledeceksin peki?
telefon actim gecen hafta, 30 temmuz icin randevu verdiler. annem yasiyor istanbulda, onun da numarasini biraktim hastaneye, randevu saatini daha arayip haber verecekler. Necdet Ucar beye karar vermemin en büyük sebeplerinden biri, ayni zamanda gidik ameliyati da yapiyor olmasi)))
sorunu mu yavaş yavaş anlamaya başladım. benim burun derim kalındı. ve kalın burunlarda geç iyileşme oluyor ve burunlar daha zor oluyormuş. revizyon yapılan burunların büyük kısmı kalın derili yada kemikli burunlarda oluyormuş. ben bunu şimdi öğrendim yani derimin kalın olduğunu biliyodum ama bu sorunu bilmiyodum. sanırım bu yüzden oldu. necdet bey 2 ay demişti bana. öyle diyince şaşırdım. sanırım bana 2 ay demesinin nedeni buymuş. kemerim insin valla başka birşey istemiyorum ya. acaba iğneyle falan eritemez mi o kemiği?
telefon actim gecen hafta, 30 temmuz icin randevu verdiler. annem yasiyor istanbulda, onun da numarasini biraktim hastaneye, randevu saatini daha arayip haber verecekler. Necdet Ucar beye karar vermemin en büyük sebeplerinden biri, ayni zamanda gidik ameliyati da yapiyor olmasi)))
Hayirlisi olsun cnm
çok teşekkür ederim canım. evet 26 haziranda necdet beye ameliyat oldum. bugün 23.günüm. burun derim kalın olduğu için küçülme olmuyor ve kemerim de gitmemiş. kalın derililer geç iyileşiyormuş sanırım. beklemedeyim bende. o kadar büyük ki aynalara bakamıyorum. kemerim gitse ve küçülse başka birşey istemiyorum.
-bu arada kızlar resimlerim herkese açıktı fakat dün albümü sildim, gören görmüştür diye düşündüm. şimdi yine albüm yapıcam bu sefer yüzümü gösterceğim için albümün arkadaşlara özel olucak haberiniz olsun.
@edit: resimler yüklendi fakat albümüm özel.
Evet benimkide derin, ve hala morluklar var. Ben normalde saglam bunyeliyimdir ama benimde gecmiyor morluklarim. Ben necdet beye guveniyorum, sabretmek cok onemli. Tabiki bizleein de isi zor, hemen gormek sevinmek istiyoruz, gel gor ki soyle bir yorum yapayim sana. 3 ay burnu mis gibi olan arkadaslarda sonradan problem cikti, belki sende basta cikip sonradan hallolacaktir. Belki bana da olacak. Onemli olan sonucun guzel olmasi ve bence bizim sonuca ulasmamiza daha cok var. Malum hersey yeni basladi :)
Telefonda giriyorum, noktalamalar eksik kalmic buci. Hakkinda hayirlisi olsun insallah, bir an once kavusursun istedigin buruna.
Sen bir kac problem yasadin hepsi ust uste geldi sanirim. Umarim olanlarin hepsi kuruntun olur, sonra da duzelir.
Kizlarrr bugun 1de alci tampon cikarilacak. Cok heyecanliyim. Su 7 gunde fazlasiyla dinlendin, evden cikmadim. Burnum suanda cok tatli. Sisik ama baya. Insallah degismez. Sonu hayirli olur.
canım moderatörlere mesaj atıp nicki değiştirmek istediğini söyle. onlar sana nasıl yapman gerektiğini söylüyor. 1 haftada falanda değişiyor zaten. mune adlı moda mesaj atabilirsin.buci nik ismini nasil degistirebiliyorsun bende baska isim istiyorum:)
beni de ekler misin bence de sen kuruntu yapıyorsun daha çok yeni insanlar 2 seneden bahsediyor burnun oturması için sıkma canını
çok güzel olmuş güle güle kullan eski halini de görebilir miyiz acaba :)
valla sonuc cok güzel duruyor, fotograflarindan görünen bu. ben cok begendim.
bende azcik nefes problemi var, ama hazir el degmisken, kemerini de aldirmak istiyorum.
canım moderatörlere mesaj atıp nicki değiştirmek istediğini söyle. onlar sana nasıl yapman gerektiğini söylüyor. 1 haftada falanda değişiyor zaten. mune adlı moda mesaj atabilirsin.
inşallah ben kuruntu yapıyorumdur. çünkü kim görse burnun değişmemiş ameliyat olmamışsın gibi diyor. eski burnumdan tek fark burun ucum çünkü. boyu kanatları kemeri ve kalınlığı hiç değişmemiş.
Smurf cok uzuldum valla ilk derdin sknti :/ umarimgelmezler, olursun ameliyatini.kilar beni tedirgin eden iki durum daha oldu. trye kimse gitmicekti esimin ailesinden bende dedim biz uzun gideriz ozaman 4 hafta burun ameliyat olurum ilk haftamda kimse gormez. 4 haftadada sisler inince anlamazlar cunki ufak bi ameliyat olcaktim. kimse anlasin istemiyorum birsuru laf soyluyorlar birinci ameliyatimi oldum ya ikinciyi dusunmemi bile tuhaf buluyorlar estetik manyagi zannediyorlar beni. uffff insallah gelmezler trye ozaman ayni evdeyiz hepimiz. mecburen ameliyati ipltal edecegim ozaman. okadarda sevinmistim niyaheyet revizyon olcam diye.
beni tedirgin eden ikinic bisey daha var hastaneyi aradim randevu aldigim gun necdet beyi isytedimi soylemistim tamam dediler.
yeniden aradim saat filan sormak icin. yine dedim necdet beye o gun var demi onu istemistim ben. bayan dedi buyuk ihtimal var.
nasil olur bu beni tedirgin etti bilmiyorum emin degil olup olmadina, ilk sordugum sefer var demislerdi. tuhaf degilmi ya vardir ya yoktur.
Smurf cok uzuldum valla ilk derdin sknti :/ umarimgelmezler, olursun ameliyatini.
Ikinci derdin icinde istedigin doktora olursun bence, merak etme sen. Bildigim kadariyla izinli olmadigi surece hafta ici hep orada, sen muayene olunca alacaksin zaten gununu. Ayni gun olacaksan bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?