Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım benim,kıyamam...moralini bozmamaya çalış.necdet beye mi oldun ameliyatını...ben bir doktorla görüştüm 6 ay kişiye göre 1yılda burun değişebiliyor dedi.sakın moralsiz olma...

çok teşekkür ederim canım. evet 26 haziranda necdet beye ameliyat oldum. bugün 23.günüm. burun derim kalın olduğu için küçülme olmuyor ve kemerim de gitmemiş. kalın derililer geç iyileşiyormuş sanırım. beklemedeyim bende. o kadar büyük ki aynalara bakamıyorum. kemerim gitse ve küçülse başka birşey istemiyorum.

-bu arada kızlar resimlerim herkese açıktı fakat dün albümü sildim, gören görmüştür diye düşündüm. şimdi yine albüm yapıcam bu sefer yüzümü gösterceğim için albümün arkadaşlara özel olucak haberiniz olsun.

@edit: resimler yüklendi fakat albümüm özel.

Son düzenleme:

valla sonuc cok güzel duruyor, fotograflarindan görünen bu. ben cok begendim.

bende azcik nefes problemi var, ama hazir el degmisken, kemerini de aldirmak istiyorum.

siz de benim simulasyonlara bir bakarsaniz eger, tek basina burunun güzelligime güzellik katmak icin yeterli olmadigi fikrine kapilacaksiniz )))

@ buci

Canim yeni okudum cok uzuldum insallah dusundugun gibi degildir. Sislikleri elinle anliyamassinki cnm
Fakat kemer olsn yeri eliyorsan duz olmsi gerek yoksa eline kemer geliyormu elleyince?

canım ben sana daha önce özelden yazmıştım sanıyorum, benim kocaman tümsek vardı Veli beye olmuştum burnum kaşımdan başlıyordu 1 seneyi geçti ve anca düzelmeye başladı o tümsek azalıyor sabret bence eğer başka sorunun yoksa sabret benim o kısım iniyor ama orası indikçe burun uç kısmı büyük kalıyor üf salakça bişi oldu işte ama tümsek iniyor korkma hemen revizyon olma boş yere...

kilar beni tedirgin eden iki durum daha oldu. trye kimse gitmicekti esimin ailesinden bende dedim biz uzun gideriz ozaman 4 hafta burun ameliyat olurum ilk haftamda kimse gormez. 4 haftadada sisler inince anlamazlar cunki ufak bi ameliyat olcaktim. kimse anlasin istemiyorum birsuru laf soyluyorlar birinci ameliyatimi oldum ya ikinciyi dusunmemi bile tuhaf buluyorlar estetik manyagi zannediyorlar beni. uffff insallah gelmezler trye ozaman ayni evdeyiz hepimiz. mecburen ameliyati ipltal edecegim ozaman. okadarda sevinmistim niyaheyet revizyon olcam diye.

beni tedirgin eden ikinic bisey daha var hastaneyi aradim randevu aldigim gun necdet beyi isytedimi soylemistim tamam dediler.
yeniden aradim saat filan sormak icin. yine dedim necdet beye o gun var demi onu istemistim ben. bayan dedi buyuk ihtimal var.
nasil olur bu beni tedirgin etti bilmiyorum emin degil olup olmadina, ilk sordugum sefer var demislerdi. tuhaf degilmi ya vardir ya yoktur.

beni de ekler misin bence de sen kuruntu yapıyorsun daha çok yeni insanlar 2 seneden bahsediyor burnun oturması için sıkma canını

çok güzel olmuş güle güle kullan eski halini de görebilir miyiz acaba :)

Bende arkadaslik teklif ettim burnunu cok merak ediyorum kabul edermisin lütfen :)

buci nik ismini nasil degistirebiliyorsun bende baska isim istiyorum:)
canım moderatörlere mesaj atıp nicki değiştirmek istediğini söyle. onlar sana nasıl yapman gerektiğini söylüyor. 1 haftada falanda değişiyor zaten. mune adlı moda mesaj atabilirsin.

beni de ekler misin bence de sen kuruntu yapıyorsun daha çok yeni insanlar 2 seneden bahsediyor burnun oturması için sıkma canını

inşallah ben kuruntu yapıyorumdur. çünkü kim görse burnun değişmemiş ameliyat olmamışsın gibi diyor. eski burnumdan tek fark burun ucum çünkü. boyu kanatları kemeri ve kalınlığı hiç değişmemiş.

eski fotoğraflarını göremediğim için yorum yapamıyorum ama bence şuan şişlikleri saymazsak yüzüne çok yakışan bir burnun olmuş ben kemeri bile göremedim tabi en önemlisi senin memnun kalman

Smurf cok uzuldum valla ilk derdin sknti :/ umarimgelmezler, olursun ameliyatini.
Ikinci derdin icinde istedigin doktora olursun bence, merak etme sen. Bildigim kadariyla izinli olmadigi surece hafta ici hep orada, sen muayene olunca alacaksin zaten gununu. Ayni gun olacaksan bilemem

tesekkur ederim cnm
insallah bakalim artik Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…