Merhaba kızlar 20. gün bitti bugün. 2 gündür oruç tutuyorum. Boğaz ağrılarım tamamen geçti. Bol bol iltihap akıyor bende. Kimselerde okumamaıştım böyle bir sorun. Ve ben burnumdan sümkürmek zorunda kalıyorum. Burnum geceleri güzel sabahları yamuk ve şiş. Ben bile şaşırıyorum düşünün.
Uzun zamandır giremedim, arkadaşlarımı sevgilimi gördüm bol bol. HErkesten çok olumlu yorumlar aldım. Eski yüzüme göre çok yakıştığını ve değiştiğimi söylüyorlar. Burun ucumdaki et şişliği canımı acıttığı için yavuz beyi aradım bugün. Sürekli akıntım olduğunu söyler söylemez, neden temizletmeye gelmiyorsun. Yazın çok önemli bu, gelmezsen kokar dedi. Bende evet kötü bir koku var burnumda , onun için aradım sizi aslında dedim. Yarın 9 a randevu verdi sağolsun. İnşallah kokum geçer.
Bir diğer konu, burnumun bitimi, kaşlarımın başlangıcındaki şişlik önceden kemer gibiydi. Şimdi aşağı kadar şişti. Çok küçük bir yerinde iniklik kaldı. Oranın çökük kalma ihtimalinden ötürü. Dedim nasıl olsa Yavuz Bey'e muayene olacağım. Bunu da sormalıyım Necdet beye. Hem sözlüm de sormak istediği şeyleri biriktirmiş, ailem ve kendisi adına. Yatın yoracak doktorları baya :) Yarın necdet beye de randevu aldım yani.
Size sorum kızlar, sizde de koku oldu mu? Ve de iltihap akıntısı 10 günden fazla olan var mı? Belirtmek isterim, önceden kısıtlı nefes alabilen ve hergün neredeyse nargile içen biriydim :)) Kendi kbb doktorum, düzgün nefes almaya başladığında iltihap atımın artacaktır demişti. Onunla mı ilgilidir acaba? Yarın soracağım bunu da Yavuz Bey'e.
Son olarak yeni fotografları ekliyorum, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. İyi kötü farketmez, faydalı olsun yeter :))