Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canım çncelikle çok geçmişolsun benimde bir ayım doluyo yarın ve gerçekten benmde burnum bana çok büyük geliyo. benimde kaşımın arasında bi şişlik var sert kemik gibi umarım böyle kalmayız:( bencede yoğunluk önemli. doğru zamanı bulmak önemli. sende moral bozma umarım zamanla oturur

Hayalsu merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Sen de mi Necdet beye ameliyat oldun?

alti derken tam olarak neyi kast ediyosun canim. ucundami bi sorun var? Bu arada fotograf görebilirmiyim varsa? bende 29 unda necdet beye revizyon olacagim. ilk ameliyatimi almanyada oldum.
ucunda sol tarafta çıkıntı var canım doktor zaten çıkıntıyı halledeceğini söyledi ama burnum kalkık olduğu halde altı düşük bence müdahale şart albüm vardı kaldırdım ya
Talep edene rastlamadım hiç ama ben günay hanıma da , necdet beye de sormuştum. Olumlu ve kesin cevap vermişlerdi. Uygulamada nasıl olur bilemiyorum.
ek bir ücret talep ediyorlarmı biliyormusun canım?

ucunda sol tarafta çıkıntı var canım doktor zaten çıkıntıyı halledeceğini söyledi ama burnum kalkık olduğu halde altı düşük bence müdahale şart albüm vardı kaldırdım ya

ek bir ücret talep ediyorlarmı biliyormusun canım?

yok canım bana kesinlikle istenmeyeceği söylendi. Ben şans faktörüne çok inandığım için başta belirttim, özellikle günay hanıma.Olmayabilir, sorun çıkabilir dedim. Ve bana aynen şu cümleyi kullandı. " Burnunuza bir darbe almadığınız sürece, bizden kaynaklanan sorunlarda ücretsiz sorunlarınızı gideriyoruz, revizyon yapıyoruz" Bence istenmez, istenmemeli.

yok canım bana kesinlikle istenmeyeceği söylendi. Ben şans faktörüne çok inandığım için başta belirttim, özellikle günay hanıma.Olmayabilir, sorun çıkabilir dedim. Ve bana aynen şu cümleyi kullandı. " Burnunuza bir darbe almadığınız sürece, bizden kaynaklanan sorunlarda ücretsiz sorunlarınızı gideriyoruz, revizyon yapıyoruz" Bence istenmez, istenmemeli.

bunu kesinlikle bilmiyordum. peki bu sorun olarak değerlendirilen şey "beğenmemek de oluyor mu?" yani istenilen burun yapılmadığında da geçerli mi acaba?

bana kalsa burnumda hiçbir değişiklik yok ama herkes anlıyor burnundan ameliyat mı oldun diye. eski arkdaşlarımı gördüm 1-2 senedir görüşmediklerim hepsi burnuna birşey mi yaptırdın dedi. 1-2 defa gittiğim kuaför vardı o da anladı. bana kalsa eski burnum bir değişiklik yok. demek ki göz alıştığı için bize öyle geliyor. çok şaşırdım ama gerçekten :)

bunu kesinlikle bilmiyordum. peki bu sorun olarak değerlendirilen şey "beğenmemek de oluyor mu?" yani istenilen burun yapılmadığında da geçerli mi acaba?

Sanmıyorum kabul edeceklerini. Ama gidip görüşmekte fayda var ki şuan için erken sanırım. Bir yeri yamuk olur, bir yerinden top çıkar bilemem ama beğenmemek ibaresi için çözüm bulacaklarını sanmıyorum.

bana kalsa burnumda hiçbir değişiklik yok ama herkes anlıyor burnundan ameliyat mı oldun diye. eski arkdaşlarımı gördüm 1-2 senedir görüşmediklerim hepsi burnuna birşey mi yaptırdın dedi. 1-2 defa gittiğim kuaför vardı o da anladı. bana kalsa eski burnum bir değişiklik yok. demek ki göz alıştığı için bize öyle geliyor. çok şaşırdım ama gerçekten :)[/QUO

Evet insanlardan bende çok farklı tepkiler alıyorum, iyi tanıyanlar anlıyor hemen :) Yeni resimlerini merak ediyorum, yüklemeyi düşünüyor musun?

çoook sağol canım:)

belki bikaç hafta sonra ekleyebilirim toistcim.

kızlar bu masajı ne kadar süreyle yapıcaz? hergün mü haftada mı?

her gün olması lazım canım

ben 2-3 günde bir yapıyorum. aslında burnumu dediği gibi iyice güzel masaj yapıyorum kemer falan iniyor. ama ertesi gün masaja başladığımda çok acıyor bastıramıyorum bende yapmıyorum sonra yine kemer hortluyor. yine yapıyorum yine iniyor ve acıyor. bu kemer tamamen yok olur mu acaba?

Kizlar burun estetigi oldukdan kac gun sonra disari cikip gezebiliriz??

conem aslında hemen çıkıp gezebilirsin tabi o gücün olursa ama ilk 2-3 gün suratın acaip şişip morarıcağı için dışarı çıkacağını sanmıyorum. 2. günden sonra şişler inmeye başlıyor. tahminimce 4.günden sonra çok rahat edersin, gezersin.

conem aslında hemen çıkıp gezebilirsin tabi o gücün olursa ama ilk 2-3 gün suratın acaip şişip morarıcağı için dışarı çıkacağını sanmıyorum. 2. günden sonra şişler inmeye başlıyor. tahminimce 4.günden sonra çok rahat edersin, gezersin.

He iyi ozaman bak buna sevindim :) istanbula geldimm 3 hafta burdayim butun tatil yatmak istemiyorumm :D

Revizyondan çekinme.Düzeltmek zorunda,Begenmedığın her yeri düzeltmeye hakkın var,:)
aha önce altını sorduğumda eski burnunlada alakası var demişti bir tek bizim isteğimizle olmuyor doktorun gerekli görmesi lazım galiba canım
ben 2-3 günde bir yapıyorum. aslında burnumu dediği gibi iyice güzel masaj yapıyorum kemer falan iniyor. ama ertesi gün masaja başladığımda çok acıyor bastıramıyorum bende yapmıyorum sonra yine kemer hortluyor. yine yapıyorum yine iniyor ve acıyor. bu kemer tamamen yok olur mu acaba?

sen masajları ihmal etme canım daha yeni elbet zamanla geçicektir eğer geçmezse düzeltir necdet bey zamanı gelince heralde

Merhaba kızlar 20. gün bitti bugün. 2 gündür oruç tutuyorum. Boğaz ağrılarım tamamen geçti. Bol bol iltihap akıyor bende. Kimselerde okumamaıştım böyle bir sorun. Ve ben burnumdan sümkürmek zorunda kalıyorum. Burnum geceleri güzel sabahları yamuk ve şiş. Ben bile şaşırıyorum düşünün.

Uzun zamandır giremedim, arkadaşlarımı sevgilimi gördüm bol bol. HErkesten çok olumlu yorumlar aldım. Eski yüzüme göre çok yakıştığını ve değiştiğimi söylüyorlar. Burun ucumdaki et şişliği canımı acıttığı için yavuz beyi aradım bugün. Sürekli akıntım olduğunu söyler söylemez, neden temizletmeye gelmiyorsun. Yazın çok önemli bu, gelmezsen kokar dedi. Bende evet kötü bir koku var burnumda , onun için aradım sizi aslında dedim. Yarın 9 a randevu verdi sağolsun. İnşallah kokum geçer.

Bir diğer konu, burnumun bitimi, kaşlarımın başlangıcındaki şişlik önceden kemer gibiydi. Şimdi aşağı kadar şişti. Çok küçük bir yerinde iniklik kaldı. Oranın çökük kalma ihtimalinden ötürü. Dedim nasıl olsa Yavuz Bey'e muayene olacağım. Bunu da sormalıyım Necdet beye. Hem sözlüm de sormak istediği şeyleri biriktirmiş, ailem ve kendisi adına. Yatın yoracak doktorları baya :) Yarın necdet beye de randevu aldım yani.

Size sorum kızlar, sizde de koku oldu mu? Ve de iltihap akıntısı 10 günden fazla olan var mı? Belirtmek isterim, önceden kısıtlı nefes alabilen ve hergün neredeyse nargile içen biriydim :)) Kendi kbb doktorum, düzgün nefes almaya başladığında iltihap atımın artacaktır demişti. Onunla mı ilgilidir acaba? Yarın soracağım bunu da Yavuz Bey'e.

Son olarak yeni fotografları ekliyorum, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen. İyi kötü farketmez, faydalı olsun yeter :))

Merhaba bende bu ay olucam ameliyat.Ameliyat sonrası kusma yaşadın mı?

Back
X