Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aha önce altını sorduğumda eski burnunlada alakası var demişti bir tek bizim isteğimizle olmuyor doktorun gerekli görmesi lazım galiba canımdı

sen üstele. Millet parçalanmış yüz yapıyor. Senin eski burnunla alakalı olması saçma. Sen boşver istediğine kavuşana kadar yap. Doktorlar uğraşmak istemiyor 2-3 ile.
benimde beğenmediğim yeri var. Küçülmezse karşısındayım:)

sen masajları ihmal etme canım daha yeni elbet zamanla geçicektir eğer geçmezse düzeltir necdet bey zamanı gelince heralde

O kemer değil ödem. Masajını yap. Kontrolunun gecikmesine izin verme. Doktor kontrolünde inmemişse zaten bastırıp sekil veriyor.

Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu. Nasıl yatmam gerektiğini bilmiyorum. sırt üstü yatıyorum ama gece bir kalkıyorum sağa yatmışım.
Önerileriniz nedir ?

Kızlar ameliyat olalı 4 gün oldu. Nasıl yatmam gerektiğini bilmiyorum. sırt üstü yatıyorum ama gece bir kalkıyorum sağa yatmışım.
Önerileriniz nedir ?
sırt üstü yatmaya çalış yan taraflara yastık koy canım

mersam00; necdet beye söylicem ne diyecek gerçekten çok merak ediyorum

Son düzenleme:
Önerileriniz nedir ?

aslında ben sadece 1 yada 2 gün sırtüstü yattm o da yatmak denirse tabi. devamlı sağa sola dönmeden uyuyamam ben. sağa sola dönmek burun şeklini değiştirmiyormuş sadece suratını şişiriyormuş. yani sağına yattıysan sabah birden kalktığında sağ tarafın şişmiş olabilir ve sağ gözünü şişten açamayabilirsin. bkz: şekil ben :D
eğer şişlere katlanırım diyorsan rahat rahat uyuyabilirsin ya da 1-1.5 hafta sırtüstü yatabilirsin :)

Herkese tekrar meraba benim ameliyatimin ustunden bugun itibariyle 3 ay gecti zaman cabuk geciyor.ilk bastaki sikayetlerimden kurtuldum burun konusunda zaman hersdyin ilaci gercekten burnum
Benim sola dogru yamuktu ameliyattan sonra sag bolge deki sislikler indi kavis cikti ama sol duzdu ama zamanla sekli esitlendi simdi tatilde yaptim guneslendim bol bol
Burnumda sislik olmadi neyseki .necdet bey gercekten cok iyi bir doktor soyledikleri
Zamanla oluyor ve goruyoruz bizde.sorunlari olanlara zamana birakmalarini tafsiye ediyor.

Kizlar merhaba, bir ayimi doldurmak uzereyim. Sislerim biraz daha ve burun seklim ortaya cikmaya basladi. Yeni burnumu herkes cok begendi, son hali benimde icime cok sindi. Suanda yeni uyandim. Normalde kemer oluyordur, bugun cok cok az var, bende masajlar cok ise yaradi. Sizler de ihmal etmemeye calisin. Cuma gunu kontrole gidecegim tekrardan.

Kizlar merhaba, bir ayimi doldurmak uzereyim. Sislerim biraz daha ve burun seklim ortaya cikmaya basladi. Yeni burnumu herkes cok begendi, son hali benimde icime cok sindi. Suanda yeni uyandim. Normalde kemer oluyordur, bugun cok cok az var, bende masajlar cok ise yaradi. Sizler de ihmal etmemeye calisin. Cuma gunu kontrole gidecegim tekrardan.

bende cuma kontrole gitcem benm burnumda çok kötü kemer gibi bişey var ama işin kötü tarafı kemer olan yerde yok göz hizamda var o sebeple korkuyorm geçmezse diye sanada çok geçmiş olsun canım

tosit benmde 20 günümm şişklrn ne zamn inmeye basladıı ? burnun küçülüpp kavislendimii onu soruymm bidee :)) benm sislkler hala devam ediyrda :(

nekadar ücret ödediniz,memnunmusunuz doktorun ilgisinden,ilgili birisimi,bende eğrilik var içten ve dıştan düzeltilmesini istiyorum iyi bir sonuç alırmıyım sizce bu doktorda?

Herkese tekrar meraba benim ameliyatimin ustunden bugun itibariyle 3 ay gecti zaman cabuk geciyor.ilk bastaki sikayetlerimden kurtuldum burun konusunda zaman hersdyin ilaci gercekten burnum
Benim sola dogru yamuktu ameliyattan sonra sag bolge deki sislikler indi kavis cikti ama sol duzdu ama zamanla sekli esitlendi simdi tatilde yaptim guneslendim bol bol
Burnumda sislik olmadi neyseki .necdet bey gercekten cok iyi bir doktor soyledikleri
Zamanla oluyor ve goruyoruz bizde.sorunlari olanlara zamana birakmalarini tafsiye ediyor.

bendede burun eğriliği var ama ince bir ayar gerekiyor gülünce sola kayıyor ve içten bir taraf biraz kapalı hem içten hem dıştan düzeltilmesi gerekiyor.En yakın zamanda görüşmeye gitmek istiyorum iç ve dıştan düzeltmede iyi sonuç alabilirmiyim necdet beyden.

Tesekkurler Tuelis :) yani bence öngörüşmeye gitmeliisn, ben simdi ne desem ters olabilir. Burada memnun olmayan arkadaslar var ama ben memnunum. Yani eski burnum cok kotu oldugu icin, suan kücük ince düz bir burnum var, Ucu sis ve eski kemee yerim cokuk olsada :) ben 2 yil kararsiz bekledim. Hep hayirlisi diye dua ettim. Ama en iyi doktorlarda da olumsuz, en kotusunde olumlu yorumlar okudum. Guvenmek deyimi biraz lüks oyuzden :) Annemin deyimiyle tevekkul ettim canim umarim hayirli doktorunu bulursun. Ayrica standart ücretler, 2250 nakit, 2500 pesin

MorBalik uzuldum senin adina, bende de suan kemer var. Ama soyle anlatayim. Eski buyuk kemerimin yeri, suanda çökük. Onun hemen üst tarafi burnun bitis yeri yani, orasi da sis. Senin alcidan ciktiginda düzmü cikmisti acaba? Yani ben baktim resimlerine, acikcasi begendim. Pürüzlüklerde herkeste vardi, simdi bircogunda yok. Senin de oyle olur umarim.

2250 peşin,2500 nakit yazmışsınız yani toplam 4750 mi fiyat anlamadım.

bende cuma kontrole gitcem benm burnumda çok kötü kemer gibi bişey var ama işin kötü tarafı kemer olan yerde yok göz hizamda var o sebeple korkuyorm geçmezse diye sanada çok geçmiş olsun canım

Tesekkurler hayalsu, benim de aynen öyle. Eski kemer yerim cok guzel ama ustunde sislik vardi. Basta cok buyuktu. Ben masaj yaptikca yayildi, su an duz. cok yakindan belli oluyor. Ben necdet beye sordum, kikirdak eklemesi olmus, cokme olmasin diye. Yayilacakmis o zamanla. Genel haliyle cok memnunum ama,

Kizlar telefondan girebiliyorum bu aralar, annemdeyim cunku. Alinti yapamiyorum ama bi arkadas sormustu. Sisliklerin indi mi, kavisli mi diye.

Benim sisligim yuzumde cok olmadi ama burnum da bir okadar sisti. Kanatlarim ve ucum cok sisti. Su anda yari yariya azaldi sislerim. Sadece burun sirtim ve ucum sis. Hatta ucum baya sis :)

Ben kavisli istemedim, suanda kavislik var. Inince duz olacak diye umuyorum :)

Back
X