- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.441
aslında benım amelıyat olma amacım ılk tamamen nefes sorunuydu,burnum çirkın oldugu halde estetık hıc dusunmedım...burnum cok sorunluymuş ve bıcok yerı zaten duzeltılmek zorundaymş ondan estetıkte olayım dedım..zaten Necdet bey yuzun çok guzel ama burnun kapatıyor demişti,çok daha guzel olacaksın bana bırak dedı bende hemen gun aldım amelıyataıyıkıde oldum keşke once olsaydım gercekten daha da guzelleştım
ekledimm kabul edince görebilirsinizz
Bakalım canım ama sende çok şişlik yok gibi, benim her yer indi şu burun ucum bildiğin top gibi :) Ne zaman iner bu şişler ya, resimler ekledim, siz de farkedeceksiniz. Burun ucumun bir tarafı daha şiş. geceleri biraz daha iniyor sanki
kızlar albüme foto yükledim görmeniz lazım( bana hak vericeksiniz (
ama bana birileri anesteziden bahsederse çok sevinicem ben çok korkuyorum anestezi esnasında acı duyup konuşamamaktan
Anesteziden hic korkma.cunku seni odadan alip amelyathaneye indirirken bir igne yapacaklar ve yari yolda zaten sersemliyeceksin.sonrasinda hemen bayiliyorsun zaten.uyanirken de aci hissetmedim hic.zaten sonrasinda da aci ve agri hissetmedim.
anestezi uzmanı girmeli ameliyata bunun için uzmanlar var çok önemli gerçekten bi de ona masraf masraf masraf
vee görüştük çok iyi birisi mutluyum:)
merhaba kana club.hangi goustunuz Necdet bey le. ben cts gitmek istedim.sekreteri bana cars ya kadar burda olmayacak dedi?
haftaya çıkıntıyı alması için necdet beye gidicem bayramdan sonra gel demişti ama boğaziçi tıp merkezinin sitesinde artık adı gözükmüyo ayrıldımı ordan yoksa kızlar
Bende Aralık ayında olucam ameliyat ama forumda Necdet Bey'in yaptığı burunların çöktüğü yazılmış kafam karıştı, yeni üye olduğumdan sizin resimlerinizi de göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?