Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende Aralık ayında olucam ameliyat ama forumda Necdet Bey'in yaptığı burunların çöktüğü yazılmış kafam karıştı, yeni üye olduğumdan sizin resimlerinizi de göremiyorum

yok canım görünmüyor iki taraftada var ama burun ucundan yana bir sıkıntım yok.Doktor masaj vermedi bana,burun kemiğin eğriydi gene yamultursun en iyisi yapma dedi.

Dün konuştuk Necdet Hocayla telefonda bile panikleyen ben nasıl giricem bu ameliyataa!!!!!! Şu anestezi korkum beni mahvediyo((((((Bayramdan sonra arıycam görüşücez bakalım:)

Ben 17 yaşımda estetik değil ama bir burun ameliyatı geçirdim,epey zorluydu büyük bir kemik kırıldı ve ne şişim ne morluğum oldu, bunu şöyle yaptım kesinlikle yatmadım 1 hafta . Hep oturur şekilde uyudum. Şimdi de şişlik ve morluk olacağını düşünmüyorum. Ve boğazımda kan kurumasın diye yudum yudum süt içmiştim yine 1 hafta. Tamponlara gelince benim sargı bezi değildi tamponum o zamanlar yeni çıkmıştı sert bir sünger diye tarif edebilirim ortasında iki tane hortum olan nefes alabiliyordum, burnumda zaten alçı yoktu kırılan kemik göz altından burun kanalını kapatıyordu.Tamponu çıkarırken oksijenli suyla ıslattılar o kuruyup yapışmış tampon adeta kendini attı. Bunları yazıyorum çünkü genellikle haberi yok insanların benim doktorum aile tanıdığımız olduğu için yapılabilecek ve söylenebilecek herşeyi yaptı bana. Belki işinize yarar kızlar...

Anesteziden hic korkma.cunku seni odadan alip amelyathaneye indirirken bir igne yapacaklar ve yari yolda zaten sersemliyeceksin.sonrasinda hemen bayiliyorsun zaten.uyanirken de aci hissetmedim hic.zaten sonrasinda da aci ve agri hissetmedim.

ama bana birileri anesteziden bahsederse çok sevinicem ben çok korkuyorum anestezi esnasında acı duyup konuşamamaktan

Anesteziden hic korkma.cunku seni odadan alip amelyathaneye indirirken bir igne yapacaklar ve yari yolda zaten sersemliyeceksin.sonrasinda hemen bayiliyorsun zaten.uyanirken de aci hissetmedim hic.zaten sonrasinda da aci ve agri hissetmedim.

Canım sağol benim anestezi korkum şu; gözlerim kapalı olacak vücudum hiçbir tepki vermiycek tüm acı ve sesleri duyucam Anesteziyi halletsem yani bilsemki gerçekten bilinçsiz yatıcam başka korkum yok

anestezi uzmanı girmeli ameliyata bunun için uzmanlar var çok önemli gerçekten bi de ona masraf masraf masraf

Uzmanı girmelide ben bi ameliyat geçirdim anestezi bölümünün başındaki kişiyle konuştum evet dedi senin bahsettiğin olayı yaşayan hastalar var çok düşük ihtimal ama uyanık kalan hastalar var bende lokal girmiştim, buruna ikinci kez lokla dayanamam ama bakalım

haftaya çıkıntıyı alması için necdet beye gidicem bayramdan sonra gel demişti ama boğaziçi tıp merkezinin sitesinde artık adı gözükmüyo ayrıldımı ordan yoksa kızlar

Son düzenleme:
Bende Aralık ayında olucam ameliyat ama forumda Necdet Bey'in yaptığı burunların çöktüğü yazılmış kafam karıştı, yeni üye olduğumdan sizin resimlerinizi de göremiyorum

hayır çökme falan yok ya abartıyorlar.doktor gayet işinde başarılı ALLAHı var ya.haksızlık ediyorlar adama.çok da güler yüzlü ve anlayışlı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…