- 3 Kasım 2012
- 113
- 9
- 63
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.461
Dün konuştuk Necdet Hocayla telefonda bile panikleyen ben nasıl giricem bu ameliyataa!!!!!! Şu anestezi korkum beni mahvediyo((((((Bayramdan sonra arıycam görüşücez bakalım:)
ben de yolladım kabul eder misinn :))bende gönderdim arkadaşlık isteği resimler için:)
Yanlız ben sizin resimlerinizi göremiyorum neden?eklisinizde..
Canım sağol benim anestezi korkum şu; gözlerim kapalı olacak vücudum hiçbir tepki vermiycek tüm acı ve sesleri duyucamAnesteziyi halletsem yani bilsemki gerçekten bilinçsiz yatıcam başka korkum yok
henuz goremıyorum cnm mlsff yetersızz yorum yapmısım :) vazgectmm necdet beyden cok fazla sorun yasayan hastası var forumda okudugum kadarıyla sanırım muhammet dılbere olcm
kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?
Necdet bey tasarım yapmanın insanları kandırmaya sebep olduğunu düşünüyormuş. Veli bey de öyle. Sonuçta onlar şekli veriyorlar, burun ne kadar tutuyor meselesi var. Ben beklenti yaratma açısından da hiç istemedim. İlk mail attığımda yollamıştım, geri göndermişlerdi ama hiç hoş değildi. Çok küçük bir burun yapmışlardı. Şimdi tasarımsız şekilde, çok az bir anlatımla, o da ucu kalkık istemiyorum ve düz bir burun istiyorum dedim. O kadar. Yarın giriyorum ameliyata, hayırlısı olsun diyorum hep.
Yazın ameliyat olanlar sıcaktan nasıl korundu arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Herkesin kliması mı var. Vantilatör var sadece elimizde.
ne çıkıntısı acaba ?
haftaya çıkıntıyı alması için necdet beye gidicem bayramdan sonra gel demişti ama boğaziçi tıp merkezinin sitesinde artık adı gözükmüyo ayrıldımı ordan yoksa kızlar
ben cars gunu gittim canim ordaydi.odem ignesinden sonra coken yerlere tekrar kollajen yapti ve subatta tekrar gel dedi.
Nasıl oldu peki canım burnun görüntüsünde bı degisiklik varmi ve acıdımı
canım arkadaşım oldu ,o sırada necdet bey varmş ona muayene olmuş ona amelıyat olmş..bende arkadaş tavsıyesı ıle oldum..başka kişilerı bılemıyorum..benım açık arkadaşın kapalı amelıyattı..benım burnum zordu ondan acık yaptı
açık ameliyat ne kapalı ameliyat ne
ısgal ettım burayı ama resımlerı gorebılmek ıcın yazmak zorundayımhangın doktora amelıyat (burun ) oldunuz.
ne kadar ödediniz..
yerı nerede?
doktor ılgılı mı deıl mı
nerde kaldınız
kac gun hastanede yattınız
morluk ya da acıoldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?