Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

afedersin biraz gec oldu ama bir süredir giremedimdi... umarim benim burnumu begenirsin ))) iyi düsünüp karar vermek lazim tabi, ameliyat sonrasini da unutmamak gerekir.

bende çok merak ettm ekledim kabul edersn çok sevinrm..

kızlar ben de 11 ay önce nejdet beye ameliyat oldum ve çok pişmanım.. görüntüde çok kötü bir durum yok ama çok hata var ve gün geçtikçe bir bir çıkıyor hepsi.. sağ tarafımda hafif bir çıkıntı var takıntı oldu elim sürekli oraya gidiyor iyice takıyorum.. burun ucu dikişlerimi öyle bir dikmiş ki içeri göçük batık gibi duruyor.. çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip emre ilhana olsaydım

emosmos senin burun seklin cok guzeldi.uzuldum boyle olmasina.bende de sorunlar cikti.bakalim nasil duzelecek.gittin mi sen dr a bunlari gostermek icin?

Merhaba arkadaşlar, bayadır uğrayamıyorum. Malum iş başladı , hayatımda köklü değişiklikler oluştu. Bir burun esteteği bende çok güzel şeylere vesile oldu. Hepinizin yorumlarını okuyordum ama sürekli. İyi durumda olanlar var, kötü durumda olanlar. Şans faktörü maalesef diyorum ben. hala şans şans şans diyorum. Benim burnum istediğim kıvama geldi. Hatta üst kısım şişleri okadar indi ki ucu sinirimi bozuyor :) Bir zamanlar kıkırdak eklenen o meşhur yerin hiç inmeyeceğini düşünüyordum. Şimdi indi çok az kalsa da. Şimdi de ucunun inmesini bekliyorum. Büyük bir burun mazim olduğu için ve çok kalın deriliyimdir, baya bir bekleyeceğim.

benim sorunum, burnumla ilgili değil çok şükür, hafif sorunlarım var tabiki ama kendimce burnumu çok beğeniyorum. Cilt yapım değişti, buna çok çok üzülüyorum. Arkadaşlar benim cildim sivilce nedir bilmezdi, şimdi çok hassaslaştı. Burnumda değil ama yanaklarımda fazlaca sivilce çıkıyor. yediklerime dikkat etmeye başladım, Ve inanın adet düzenin 17 yaşımdan beri şaşmazdı. 2 aydır farklı bir düzene girdi. Yeni resimler ekliyorum, fkat artık kapandığım için daha hassasım. Oyuzden sadece arkadaşlarımın görebileceği bir albüm yapıyorum. İsteyen ekleyebilir, kabul ederim.

emosmos senin burun seklin cok guzeldi.uzuldum boyle olmasina.bende de sorunlar cikti.bakalim nasil duzelecek.gittin mi sen dr a bunlari gostermek icin?

canım görünürde öyle büyük bir sorun yok ama hata çok fazla..burun ucuna doğru olan kısımlar, içten dikişli olan kısımlar o kadar batık duruyor ki sinirimi bozuyor..çok acemice dikilmiş, biri aşağıda diğeri hafif yukarıda.. burun ucumu fazla değiştirmeyin dedim ama ucuyla diğer kısımları alakasız bir görüntü oluşturdu ben hadi bilmiyorum doktorda mı bilmiyorum uyumsuz olur demiyor.. bir de sağ tarafımda hafif bir çıkıntı var bakarken çok hafif belli oluyor bazı fotoğraflarda da belli oluyor ama elime kocamanmış gibi geliyor..aslında ben 2. ayımda farketmiştim, bir taraf daha keskin hatlı diğer taraf oval hatlı olmuş ama doktora söylemedim.. en son 4 ay önce gittim "sorun yok burnun güzel oturmuş" dedi ben de "emin misiniz" dedim anladığımı farkedince söyledi "sağ tarafta hafif birşey var iğne yaparız" dedi.. kesinlikle çok ama çok acemi bir doktor ya da herşeyi öğrenmiş ama yeteneği yok, el becerisi, görsel bakış açısı yok

canm necdet beyle gorsmeye gıdıcektımm ama yazdıkların korkuttu benı yaa fotolarını gorebılırmıyımmm

canm necdet beyle gorsmeye gıdıcektımm ama yazdıkların korkuttu benı yaa fotolarını gorebılırmıyımmm

canım albümüm var bakabilirsin.. korkutmam istemem ama işinde usta değil malesef.. eskisinden kötü yapmıyor ama süper de değil yani:) ben pişmanım fazla para vermeyeyim, sorunlu burnum yok, ne kadar kötü yapabilir ki dedim o yüzden gittim nejdet beye.. dışardan iyi gözüksede kemik yapımı bozmuş

Merhaba kizlar.. Yorumlarinizi okudum gercekden cok uzuldum necdet beyin hastalarinin problemleri nedense hep ayni.. Cikintilar olusuyo hep amelyatdan bikac ay sonra.. Bikaciniz biliyor ben yazin olucakdim hatta kendisiyle gorusmusdum bile.. Ama dedemin hastaligi sebebiyle ertelemek zorunda kaldim bundada bir hayir vardir dedim suan gercekdende her isde bir hayir varmis diyorum.. Belki benimde butur problemlerim olucakdi olsaydim.. Ben suanda necdet beyden vaz gectim.. Sadece fiyat yuzunden burnumu riske atamam simdi bahara kadar biraz daha birkdirip baska bir doktora olucam tabi bu demek degilki bende hic sorun olmicak toisa katiliyorum kesinlikle birazda sans.. Ama yinede bi doktor un nerdeyse her hastasindan sikayet varsa bu doktor biseleri yanlis yapiyor demekki..diyecegim suki herkes doktorunu iyice arasdirsin bence fiyati uygun diye aceleye getirmesin.. Sikayeti olan arkadaslar sizlerinde sorunlarinizin kisa zamanda gecmesini diliyorum..

henuz goremıyorum cnm mlsff yetersızz yorum yapmısım :) vazgectmm necdet beyden cok fazla sorun yasayan hastası var forumda okudugum kadarıyla sanırım muhammet dılbere olcm

Bende necdet beye ameliyat oldum isteyen resimlere bakabilir henüz daha yeniyim iki haftalık burnum şuan memnunum bir sorun yok,işallah çıkmayacak.

bayanlar merhaba, 3 gün sonra 3 ayım dolacak. Çok güzel tepkiler alıyorum ya. Baştaki bahsettiğim problemler tamamiyle çözüldü diyebilirim. Ve tek sebebi masaj. O kadar çok şaşırıyorum ki o kocaman kıkırdak nereye gitti diye :) Benim megapikseli güzel bir telefonum olmadığı için net çekemiyorum ama üst kısmım çok güzel oldu. İnşallah tamamen de oturacak, dua edin bol bol :)
Ama işin tuhafı bazı burunlara masaj gerekirken bazılarına gerekmemesi. Mesela incebellibardak Necdet bey sana masaj verdi mi?

Şu an vermedi canım ama tekrar gideceğim, on gün sonra gel dedi, belki masaj verecek.

Şu an vermedi canım ama tekrar gideceğim, on gün sonra gel dedi, belki masaj verecek.

Bakalım canım ama sende çok şişlik yok gibi, benim her yer indi şu burun ucum bildiğin top gibi :) Ne zaman iner bu şişler ya, resimler ekledim, siz de farkedeceksiniz. Burun ucumun bir tarafı daha şiş. geceleri biraz daha iniyor sanki

Son düzenleme:
Dün neti açtım burun ameliyatı dediğimde karşıma çıkan sayfalardan birkaç yere burnumun resimlerini gönderere sorunumu belirttim. İlk geri dönüş Esteworld'de görev yapan Tamer Yavaş'ın asistanı oldu. Asistan 20 dakika boyunca birçok şey anlattı. Gerçekten hiç bir araştırmaya gerek duymadan insan gözü kapalı gidebilir. Ama ikinci ameliyat olucak olmam nedeniyle fiyatı sorduğumda 7 buçuk ile 9 arası dedğişiyor dedi. Bu durum biraz beni soğuttu. İstanbul anadolu yakasında oturan bri olarak zaten etiler oldukça uzak. Araştırmalara devam ettim ve burda Emre İlhan'ı tavsiye eden arkadaşların yazısını okudum. Ve randevu aldım ücretsiz muayene için. Çok uzun bir zaman, ama kafama o yattı. İkinci ameliyat için söylenen rakam 7 binden başlıyor. Sanırım hangi doktor olursa olsun durum bu olacak. Yanlız 2008 yılında Emre İlhanla ilgili yazanlar hastane seçenekleri belirtmişti. Centrel hastanesi şu fiyat, Çağıner hastanesi bu fiyat diye. Ben Emre beyle irtibata geçtiğimde bana yazdığı msj şu oldu;

''Ameliyat fiyatına gelince… Ameliyatlarıma kendi özel hemşiremle ve kendi özel ameliyat setimle giriyorum, hastane seçiminde anestezinin kaliteli ve ameliyathanenin temiz olmasına dikkat ediyorum.. Bu durumda...burun estetiği ameliyatı için her şey dahil (hastane yatış ücreti-hastanede yapılan ilaç , serum vs…- ameliyathane kirası-doktor ücreti-ve ilk iki kontrol ücreti) Acıbadem Ataşehir Hastanesi…ikinci ameliyatınız 7.500 tl dir. Benim önerim doktor seçerken fiyata çok takılmamanız,sonuçta estetik ameliyat oluyorsunuz ve cebinizden bir miktar para öyle veya böyle, az veya çok çıkacak. Önemli olan sonuç ; estetik burun ameliyatı terzi işi çok özel bir ameliyat, sonuç sizin yüzünüze özel olmalı, sizi mutlu etmeli ….ve iyi nefes alabilmelisiniz…''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…