- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.421
teşekkur ederım hem güzel hem doğal duruyor burnum çevrem zaten çok begendı her goren doktorun adresını alıyoro eskı burnumun bu hale gelıcegını bılseydım yılar once amelıyat olurdum hep korkup ertelıyordum,zaten nefes alma problemınden amelıyat oldum ıyıkı de estetık olmuşum bence doktorun guven veren bırı ıse hıc korkma,bende arkadaşımla gıtmıştım hadı gostereyım dedım doktorum oyle guven verdıkı 1 hafta sonra amelıyat oldum hemen gün aldım
canım inşallah hallolur burnun ya necdet uçara amelyt olanlar hep bu sorunları cekıo ıykıde olmamısım ona nerdese ona olcaktmınsallah duzelırrrr burnun
kızlar ben de 11 ay önce nejdet beye ameliyat oldum ve çok pişmanım.. görüntüde çok kötü bir durum yok ama çok hata var ve gün geçtikçe bir bir çıkıyor hepsi.. sağ tarafımda hafif bir çıkıntı var takıntı oldu elim sürekli oraya gidiyor iyice takıyorum.. burun ucu dikişlerimi öyle bir dikmiş ki içeri göçük batık gibi duruyor.. çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip emre ilhana olsaydım
emosmos senin burun seklin cok guzeldi.uzuldum boyle olmasina.bende de sorunlar cikti.bakalim nasil duzelecek.gittin mi sen dr a bunlari gostermek icin?
kızlar ben de 11 ay önce nejdet beye ameliyat oldum ve çok pişmanım.. görüntüde çok kötü bir durum yok ama çok hata var ve gün geçtikçe bir bir çıkıyor hepsi.. sağ tarafımda hafif bir çıkıntı var takıntı oldu elim sürekli oraya gidiyor iyice takıyorum.. burun ucu dikişlerimi öyle bir dikmiş ki içeri göçük batık gibi duruyor.. çok pişmanım keşke biraz daha bekleyip emre ilhana olsaydım
canm necdet beyle gorsmeye gıdıcektımm ama yazdıkların korkuttu benı yaafotolarını gorebılırmıyımmm
canım albümüm var bakabilirsin.. korkutmam istemem ama işinde usta değil malesef.. eskisinden kötü yapmıyor ama süper de değil yani:) ben pişmanım fazla para vermeyeyim, sorunlu burnum yok, ne kadar kötü yapabilir ki dedim o yüzden gittim nejdet beye.. dışardan iyi gözüksede kemik yapımı bozmuş
Bende necdet beye ameliyat oldum isteyen resimlere bakabilir henüz daha yeniyim iki haftalık burnum şuan memnunum bir sorun yok,işallah çıkmayacak.
Çok beğendim gerçekten, güle güle kullanın :)
bayanlar merhaba, 3 gün sonra 3 ayım dolacak. Çok güzel tepkiler alıyorum ya. Baştaki bahsettiğim problemler tamamiyle çözüldü diyebilirim. Ve tek sebebi masaj. O kadar çok şaşırıyorum ki o kocaman kıkırdak nereye gitti diye :) Benim megapikseli güzel bir telefonum olmadığı için net çekemiyorum ama üst kısmım çok güzel oldu. İnşallah tamamen de oturacak, dua edin bol bol :)
Ama işin tuhafı bazı burunlara masaj gerekirken bazılarına gerekmemesi. Mesela incebellibardak Necdet bey sana masaj verdi mi?
Şu an vermedi canım ama tekrar gideceğim, on gün sonra gel dedi, belki masaj verecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?