- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.501
Necdet bey artık sadece carsamba Perşembe ve cuma Boğaziçi tip merkezinde oluyormuş bana bayramdan sonra gel çıkıntıyı halledelim demişti hala ayarlayip gidemedim bu arada bu topik boşalmış artık
nasilsin pessimist.diger gunler nerdeymis bilgin var mi? bana da 1yil dolsun oyle gel demisti yani subatta.ama ya subata kadar ordan ayrilirsa diye biraz endiseliyim.bence sen ihmal etme git yaptir biran once.ordan ayrilip baska bir yere gidersen nasil olacak dusunsene(
Nerde oluyo diğer günler bilmiyorum canım gidince sorarım cidden benim bir an önce gitmem lazım vakit bulup gidemedim bir türlü orda olmazsa burnum kalır böyle herhalde senin burnun ne alemde peki
benimde ucu altı hoş değil pek bendende parça çıkarcak galiba tabiki öğrenir yazarım canımordan giderse benimki de kalir boyle.baska biyere de yaptiramam tekrar.ins ayrilmaz.benim de burun ucum pek hos degil.sag taraftan bakinca.dr da farketti ve ordan parca cikarticam basit bisi dedi.ama subata daha cok var,acaba gitsem mi biran once.sen gidersen bogazici disinda nerde oluyor ogrenir miisn canim ya,
i biran o
Nerde oluyo diğer günler bilmiyorum canım gidince sorarım cidden benim bir an önce gitmem lazım vakit bulup gidemedim bir türlü orda olmazsa burnum kalır böyle herhalde senin burnun ne alemde peki
Kısmetse benim de Cuma günü randevum var asistanıyla görüştüm :) Cumartesi de Taner Korkut'tan randevu aldım. İçime sinerse ameliyat olmayı düşünüyorum :)
kızlarrrrr yarın randevum var necdet bey den.hep sizi takip ettim ve bi cesaretle aldım randevuyu bana dua edin doğru bi karar vereyim :)
canım ne karar verdin ben olucam sanırım ayın 15 inde :)
Şuan en kuvvetli seçenek Necdet Uçar gibi geliyor. Forumdaki yorumları okuduğumda Muhammet Dilber ile Necdet Uçar arasında kaldım. Son olarak tabi ki ücret meselesi. En azından bi muayene olup içime sineni seçeceğim. Kafam allak bullak. Orhan Sanisoğlu'nu da düşünüyordum ama bi sitede çok fazla olumsuz yorum okuyunca tedirgin oldum. Ameliyattan öte doktor seçmek daha zormuş :)
yenı resım ekledım ısteyenler bakabılır 1 sene 7 ay oldu
sadeline yeni fotoğraflar koyuyorum bakabilirsin canım, kızlar ve yeni olacak arkadaşlar bakabilirsiniz..
Tümseğimin belli olmadığı fotoğraflarımı koydum
Ben İstanbul da yaşamıyorum şehir dışında görüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?