Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

nasilsin pessimist.diger gunler nerdeymis bilgin var mi? bana da 1yil dolsun oyle gel demisti yani subatta.ama ya subata kadar ordan ayrilirsa diye biraz endiseliyim.bence sen ihmal etme git yaptir biran once.ordan ayrilip baska bir yere gidersen nasil olacak dusunsene(

Necdet bey artık sadece carsamba Perşembe ve cuma Boğaziçi tip merkezinde oluyormuş bana bayramdan sonra gel çıkıntıyı halledelim demişti hala ayarlayip gidemedim bu arada bu topik boşalmış artık

Nerde oluyo diğer günler bilmiyorum canım gidince sorarım cidden benim bir an önce gitmem lazım vakit bulup gidemedim bir türlü orda olmazsa burnum kalır böyle herhalde senin burnun ne alemde peki

ordan giderse benimki de kalir boyle.baska biyere de yaptiramam tekrar.ins ayrilmaz.benim de burun ucum pek hos degil.sag taraftan bakinca.dr da farketti ve ordan parca cikarticam basit bisi dedi.ama subata daha cok var,acaba gitsem mi biran once.sen gidersen bogazici disinda nerde oluyor ogrenir miisn canim ya,

Nerde oluyo diğer günler bilmiyorum canım gidince sorarım cidden benim bir an önce gitmem lazım vakit bulup gidemedim bir türlü orda olmazsa burnum kalır böyle herhalde senin burnun ne alemde peki

i biran o

benimde ucu altı hoş değil pek bendende parça çıkarcak galiba tabiki öğrenir yazarım canım

selam, 21 Kasım'da Boğaziçinde Necdet Uçar'a ameliyat oldum. çarşamba günü nefes almamı sağlayan delikli tamponlarım alınacak ( tampon önemli ) açık ameliyat yaptı çünkü burun ucum sorunluydu. bir gün hastanede kaldım ertesi gün taburcu oldum ve ağrım sızım yok sadece anesteziden uyandığınızda küçük bir şok yaşayabilirsiniz ( Allah'ım neredeyim ne yaptım ben oluyorsunuz ) umarım güzel bir burnum olur bayağı yukarı kalkmış görünüyor. 3000 TL ödedim. pazarlığı doktorla yapın ben yapmadım ödedim geçtim...

Şuan en kuvvetli seçenek Necdet Uçar gibi geliyor. Forumdaki yorumları okuduğumda Muhammet Dilber ile Necdet Uçar arasında kaldım. Son olarak tabi ki ücret meselesi. En azından bi muayene olup içime sineni seçeceğim. Kafam allak bullak. Orhan Sanisoğlu'nu da düşünüyordum ama bi sitede çok fazla olumsuz yorum okuyunca tedirgin oldum. Ameliyattan öte doktor seçmek daha zormuş :)

yazılanları okudukca korkuyor ınsan :18: benımde gıtmem lazım çok dıkkatlı bakmayınca anlasılmıyor ama ufak bı şişlık var..genel olarak burnum aynı bı degısme yada kötüleşme olmadı..senın nasıl bı degısme varmı..fotolarını goremedım de

kızlarrrrr yarın randevum var necdet bey den.hep sizi takip ettim ve bi cesaretle aldım randevuyu bana dua edin doğru bi karar vereyim :)

Kısmetse benim de Cuma günü randevum var asistanıyla görüştüm :) Cumartesi de Taner Korkut'tan randevu aldım. İçime sinerse ameliyat olmayı düşünüyorum :)

kesinlikle doktor seçmek daha zor :) ben ilk necdet bey le görüştüm onda da karar verdim yoruldum artık doktor aramaktan hayırlısı diyip çekilicem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…