- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.541
Kızlar dediğim gibi gecen hafta doktora gittim Necdet bey tamam alalım bu çıkıntıyı dedi 5 dakikalık bişey zaten dedi bende şimdimi yapicaksiniz dedim haftaya bir gün ayarlayalım hijyenik olsun diye ameliyathanede yapalım burnunun ucunu uyusturur yaparız dedi neyse cumaya gün verdiler dün gittim tek basıma lokaller uyusturup 5 dakikada halledecek diye ama bir gittim hemen bana tahlil falan yaptılar odaya çıkardılar serum yolu actılar onluk falan giyip ameliyathanede buldum kendimi cok hazırlıksız yakalandım sonra anestezi uzmanı beni bayılticakti ben lokalle olucak dedim bize oyle demediler dedi sonra Necdet bey geldi anestezi uzmanı lokalle yapcakmisizsiniz bayıltsak iyi olur dedi ben istemiyorum desemde sizin için böylesi daha iyi dediler zaten gerisini hatırlamıyorum uyanma anım cok zordu ilk ameliyatımda böyle olmamıştım bildiginiz tir tir titredim cok fena oldum bude tektim yani burnumuda bantlamislar yani o küçük bı çıkıntı bana neler yaşattı
sağol canım. kemiğe dokunulmadığı için morarma falan yok bant vardı ben çıkardım necdet bey zaten kendin çıkartabilirsin demişti ama ben erken çıkardım biraz agrım vardı agrı kesici yazmıştı onu içtim pek bir değişiklik yok şeklinde sanki ama ucu biraz toparlanmış
Kızlar dediğim gibi gecen hafta doktora gittim Necdet bey tamam alalım bu çıkıntıyı dedi 5 dakikalık bişey zaten dedi bende şimdimi yapicaksiniz dedim haftaya bir gün ayarlayalım hijyenik olsun diye ameliyathanede yapalım burnunun ucunu uyusturur yaparız dedi neyse cumaya gün verdiler dün gittim tek basıma lokaller uyusturup 5 dakikada halledecek diye ama bir gittim hemen bana tahlil falan yaptılar odaya çıkardılar serum yolu actılar onluk falan giyip ameliyathanede buldum kendimi cok hazırlıksız yakalandım sonra anestezi uzmanı beni bayılticakti ben lokalle olucak dedim bize oyle demediler dedi sonra Necdet bey geldi anestezi uzmanı lokalle yapcakmisizsiniz bayıltsak iyi olur dedi ben istemiyorum desemde sizin için böylesi daha iyi dediler zaten gerisini hatırlamıyorum uyanma anım cok zordu ilk ameliyatımda böyle olmamıştım bildiginiz tir tir titredim cok fena oldum bude tektim yani burnumuda bantlamislar yani o küçük bı çıkıntı bana neler yaşattı
çok sağol canımof canım okuyunca bile fena oldum..çok sinir bozucu bişi yaşatmışlar sana..umarım sonucuna değer, bir an önce iyileşirsin..çok geçmiş olsun..
canım tam anlatırmısın bana narkoz cok dokunuyor,ılk amelıyatta ertesı gune kadar ayaga kalkamadım..hemen çıkıp gıttınmı yattınmı bıraz..dikiş fılan atmısmı burnuna..ne çıkarmıs ordakı neymıs
kızlar foto yükledim yorumlarınızı bekliyorum
incebellibardak özel mesaj hakkım yok buradan cevap vereyim çenemde sağlık sorunu yoktu çenem küçük ve gerideydi burun ameliyatımı yapan doktorum Can Kopal önerdi
ağız içinden protez konuldu fiyatı da öyle uçuk bir rakam değil burun ve çene 3000 civarı bir rakam senin ne gibi sağlık sorunun var?
fotonun altına da yorumumu yazdım..ben çok beğendim canım..
kızlar albümüme fotoğraf koydum.. burnum tam 1 sene 1 aylık oldu ama sağ tarafımdaki çıkıntı beni rahatsız ediyor..sizce revizyon olmalı mıyım?
kıme olmustun canım amelıyatı
bu burun işi benimde canımı çok sıkmaya başladı revizyonluk durum var burnumda çok değişti bence iki seneyi geçti ucu büyük kalmış sanki
ıyı dusunmk lazım tabı ama ben kendı adıma memnunum,ufak tefek sorunlar her burunda cıkabılırben gün almıştım necdet bey den ameliyat için ama vazgeçtim.yorumları okudukça da iyi ki diyorum.güzel işler çıkardığı da olmuş ama burun bu riske atamadım :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?