Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

of canım okuyunca bile fena oldum..çok sinir bozucu bişi yaşatmışlar sana..umarım sonucuna değer, bir an önce iyileşirsin..çok geçmiş olsun..

geçmiş olsun ne kadar sürdü bende korktum şimdi,narkozdan acayıp nefret edıyorum..süresi ne kadardı,bayılmandan ayılana kadar gecen sure yani..cumartesı bende göstermeye gıdıcem de ne yaptılar merak edıyorum:18: çıkıntın cokmuydu canım nasıl aldılarkı ordakı cıkıntıyı :18: bıldıgın amelıyat olmussun sen

canım tam anlatırmısın bana narkoz cok dokunuyor,ılk amelıyatta ertesı gune kadar ayaga kalkamadım..hemen çıkıp gıttınmı yattınmı bıraz..dikiş fılan atmısmı burnuna..ne çıkarmıs ordakı neymıs

of canım okuyunca bile fena oldum..çok sinir bozucu bişi yaşatmışlar sana..umarım sonucuna değer, bir an önce iyileşirsin..çok geçmiş olsun..
çok sağol canım

2 saat falan sonra gittim canım mesaj attım sana

Canım sağol,resimlerinin altından takip ettim,benim sormak istediğim herşeyi sormuşlar:) Benim tel tedavisi sürüyor ,alt çenenin dişlerinin ameliyatla düzeltilmesi lazım,sağlık sorunu yani ,benimde çenem biraz küçük,sağlık sorunumu hallderken doktor, protez koydursammı diye düşündüm.Sizinki çok güzel olmuş,ikisi bir arada halledilmiş ne güzel,daha benim dişlerin telle biraz düzelmesi gerekiyor,zaman var.

kızlar albümüme fotoğraf koydum.. burnum tam 1 sene 1 aylık oldu ama sağ tarafımdaki çıkıntı beni rahatsız ediyor..sizce revizyon olmalı mıyım?

ben gün almıştım necdet bey den ameliyat için ama vazgeçtim.yorumları okudukça da iyi ki diyorum.güzel işler çıkardığı da olmuş ama burun bu riske atamadım :S

Bu arada Necdet beye ameliyat olacak arkadaslara bir önerim var. Yuvarlak bir yuze sahipseniz Necdet Bey doğru secim. Cünkü her ne kadar yuze uygun burun yapıcam dese de tarzı belli,hafif kavisli biraz kalkık ve sivri olmayan bir burun.Ben burnumu cok seviyorum ama hastanede tanıstıgım ve Necdet Bey e ameliyat olan bir baska arkadasımın burnunu gordugumde cok sasırmıstım. Kemiği almıs evet ama burnu kaldıramamış ya da kaldırmamıs. Dolayısıyla kemik gitmiş ama burun dusuk.. Bende cok arastırma yaptım özellikle bu site ve arkadaslar bana cok yardımcı oldu ama biraz da sans.. O yuzden hepinize iyi sanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…