Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yok sırf o yüzden olmayacağım zaten..her şekilde olucam içte kemik ve geniz eti var, nefes alamıyorum sağ taraftan..hazır olmuşken azıcıkta kavis olsun diyorum:)

bu arada ameliyat sonrası acı vs oluyor mu? özellikle tamponlar çıkarken..ona göre kendimi acıya hazırlıcam:)

öleyse ol tabi canımmm:1:
acı biraz oluyo tabi benim tamponları yavuz bey almıştı bi taraf baya acıdıı ama hemen geçiyo korkmaa:34:

bende yavuz bey almaya çalıştı biraz ama çok acıtmıştı,o esnada necdet bey geldi yavuz bey beni ona devretti,necdet beyin eli çok hafif,hiç acıtmadan çıkarıverdi tamponu :64:

bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum necdet uçarın oldugu hastanede baska bı doktora gıttım gecen cumartesı ıcıme sınmedı hmmm ama bu yorumları okuduktan sonra en kısa zamanda necdet ucara gıdıcem onunlada gorusucem :) tesekkurler yorumlar ıcınde :) :3:

bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum necdet uçarın oldugu hastanede baska bı doktora gıttım gecen cumartesı ıcıme sınmedı hmmm ama bu yorumları okuduktan sonra en kısa zamanda necdet ucara gıdıcem onunlada gorusucem :) tesekkurler yorumlar ıcınde :) :3:

necdet bey kasımda ayrılacakmış..ayrılmadan görüş gün al bence

bende yavuz bey almaya çalıştı biraz ama çok acıtmıştı,o esnada necdet bey geldi yavuz bey beni ona devretti,necdet beyin eli çok hafif,hiç acıtmadan çıkarıverdi tamponu :64:
bencede necdet beyin eli daha hafiff:)

necdet bey kasımda ayrılacakmış..ayrılmadan görüş gün al bence

canım burnun ne durumda..kıkırdakta bir şişik vardı geçti mi?

aaa nie ayrılıyomuşki yaaburnum hala aynı geçmedi canımm

bencedee necdet beyle görüş gördüğüm kadarıyla ordaki en iyi isim o bencee:40:

evet telefonla görüştüm bodrumdaymıs kayınpederi beyın amleıyatı gecırmıs cumartesı sabahı hastanede ol dedı cumartesı gunu konuscam oda musaıt olursa 4-5 kasıma randevu alcam amelıyat ıcın ıns. sonuctan memnun olurum bı guvenemedım bı doktora :(

ama ben kasımda amelıyat olucam zaten maddı anlamda da ozaman hazır oluyorum :( bu hafta gıdımde konusım barı
sımdı ıstanbul dısındaymıs[/QUOTE

geç olsunda güç olmasın cnm necdet bey ankarayamı gitti acaba ordada çalışıyomuş önceden

ben gorustum calısmıyorum demedı cumartesı sabahı 09:00da hastanede ol dedı sımdı bodrumdayım saglık problemın dolayı aksılık olur cumartesı gelemezsem hbr verırım dedı ayrılmamıs daha sanırım bende cumartesı gorusursem hemen amelıyat gunu konusım dıyorum

bende bu cumartesi kesin gidiyorum o zamannn. Ödeme konusunda nasıl sistemleri var acaba hepsini peşin veremem sonuçta:( kredi kartına taksit yapıyolarmış ama fazla komisyon oluyo sanırım:18:

Back
X