- Konu Sahibi EstetikEditor
kızlaaar albüm ekledim ameliyat öncesi fotoğraflarım..25 ekimde ameliyat sonrası fotoğraflarımı koyucam..
sizce nasıl bir burun gider yüzüme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlaaar albüm ekledim ameliyat öncesi fotoğraflarım..25 ekimde ameliyat sonrası fotoğraflarımı koyucam..
ben gorustum calısmıyorum demedı cumartesı sabahı 09:00da hastanede ol dedı sımdı bodrumdayım saglık problemın dolayı aksılık olur cumartesı gelemezsem hbr verırım dedı ayrılmamıs daha sanırım bende cumartesı gorusursem hemen amelıyat gunu konusım dıyorum
o zaman gün al cnm bi an önce
baktım fotolarına canım kavis gider bence sana birazda kalkık olsunn![]()
bencede :) tasarım fotoğraflarında birincisi biraz öyle..fazla kalkık da istemiyorum hande yenerin burnu gelio aklıma korkuyorum öyle olucak die:)
yaa ne sorucamm. yarın muayene içn gidicem necdet beyee ödemeyi ne zaman yapıyoruzz ameliyat zamanıımı yoksa hemen mi ?
ameliyattan sonra cok sıkıntılı gecıyor mu ne kadar agrı oluyor mesela kac gun suruyor butun bu skntılar???
bugün gittim necdet beye 2kasıma ameliyat günüde aldım cok iyi biri bütün sorulara içtenlikle cevap verıyor umarım sonucta guzel oluyor ayrıca 2000 nakite yaptırcaz :)
necdet bey hangı hastanede gorew yapıo kısslarr
hayırlıı olsun cnmm inş istediğin gibi olurrr![]()
bugün gittim necdet beye 2kasıma ameliyat günüde aldım cok iyi biri bütün sorulara içtenlikle cevap verıyor umarım sonucta guzel oluyor ayrıca 2000 nakite yaptırcaz :)
aradım tam çemkirecektim ki çok kibar konuştu kadın:) 250 milyon için sizi mi kırıcaz dediler 2000 yaptılar:)