Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar merhaba, bu topic e neler olmuş böyle. Kış diye ameliyatlar duruldu mu hayırdır? :) Benim 7. Ayım bitti burnumdan genel olarak çok çok memnunum. Önceki burnumla dağlar kadar fark var. Ama kusursuz değil maalesef. Burun sırtımın orta kısmında, eski kemerimin yerinde bir çökük var. Yani Sağ profilden belli Olmasa da soldan belli oluyor. Nasıl oluyor demeyin bende bilmiyorum. Necdet beyle 6. Ay görüşmemde ödem iğnesi yaptı sanırım ama Sorun hala devam ediyor maalesef. Bugün operasyon olacaktı ama Necdet beyin ameliyatları iptal olmuş haftaya kaldı. Kendisine sorduğumda da büyük burunlarda olabileceğini söyledi. Ben açıkcası rahatsız değilim çok ama şubat sonu istemeye gelecekler oyüzden kusursuz olsun istiyorum.Necdet bey de hiç itiraz etmedi sağolsun Benim farketmediklerimi bile farkettirdi. Umarım sizlerinkinde hiçbir Sorun çıkmaz.

benim 1buçuk seneyi geçiyor olalı, çok memnunum. bi sıkıntım yok,iyi ki necdet beye olmuşum necdet doğal ve güzel burunlar yapıyor. hastalarına karşı da gayet nazik davranıyor , her aşamada ilgileniyor.

merhaba, konuyu baştan itibaren okumaya çalıştım ama bu doktorun muayenehanesinin nerde olduğunu öğrenemedim. boğaziçi tıp merkezinden ayrılmış sanırım. nasıl ulaşabileceğim hakkında yardımcı olabilir misiniz internette hiçbir bilgiye ulaşamadım çünkü

selamlar,bende en sonunda ameliyat olucam inşallah haftaya görüşmeye gidicem
ilk görüşmede ameliyat tarihi veriyor mu bilgilendirir misiniz?
:44:

selamlar,bende en sonunda ameliyat olucam inşallah haftaya görüşmeye gidicem
ilk görüşmede ameliyat tarihi veriyor mu bilgilendirir misiniz?
:44:

doktorla görüşmeyi yapıyosunuz,tarihi çıkışta gülay hanım(yanlış hatırlamıyosam) ile konuşursunuz, ben görüşmeye gidip ertesi gün ameliyatımı olmuştum

henüz ayrılmadı canım. belli günler ve saatler hastanede bulunuyor,hastaneye telefon ederseniz muayene için saat verirler size.

doktorla görüşmeyi yapıyosunuz,tarihi çıkışta gülay hanım(yanlış hatırlamıyosam) ile konuşursunuz, ben görüşmeye gidip ertesi gün ameliyatımı olmuştum

teşekkür ederim
inşallah güzel bir sonuç alırım kemerli bir buruna sahibim
eve geçince yalnız kalabilir miyim bakıma ihtiyacım olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…