Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

o kadar sinirliyim ki, terslenirim olay çıkarırım diye kaç aydır erteliyorum ama git gide daha da sinirleniyorum..bir de ne desem hallederiz deyip rahat rahat oturması yok mu deli oluyorum..bu cuma gidicem cnm saol

tabi ki çok haklısın estetik ameliyat adı üstünde
güzelleştirmek düzeltmek için yapılıyor
bende cuma günü alçımı aldırmaya gidicem görürüm seni belki

tabi ki çok haklısın estetik ameliyat adı üstünde
güzelleştirmek düzeltmek için yapılıyor
bende cuma günü alçımı aldırmaya gidicem görürüm seni belki

canım konuştukca daha bir sinirlendim:) randevumu çarşambaya aldırdım, bir an önce gideyim dedim

Son düzenleme:
bugün kontrole gittim.. batık olan yerime iğne yaptı, doldurdu içini..şuan iyi görünüyor en azından önceki haline göre:)

gecmis olsun canim .bana da yapmisti daha once.etkisi gecmedi.ama simdi baska yerde cokme var.benim de gidip bir

gostermem gerek senin yeni resmini goremedim .kaldirdin mi??

etkisi geçmediyse süper o zaman
resimlerimi dün kaldırdım canım

arkadaşlık istegimi cevaplarmısınız resimlerinizi görmk istiyorum karar aşamasındayımda

ameliyat olalı 1.5 sene olacak ama malesef hala sol arafta ödem var ve kemik çıktı burnumun üstünde. geçen hafta kontrole gittim '' masaj yap geçer geçmezse 1 ay sonra gel burun deliğinden girip alırız bişey değil'' dedi.nasıl iş anlamıyorum sanki bu can değil. onun için sorun değil ama düzelmeyen bir şey olması canımı sıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…