- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #2.641
merak etme canım memnun kalırsın sonuçtan. mecbursan evde yalnız kalabilirsin ama arkadaşın fln gelse bikaç gün daha iyi olur sanki.
inşallaheşim akşamları yanımda tabi de
annem 2 gün falan gelir o zaman, görüşeyim yazarım
eşin akşamları yanındaysa annene gerek yok canım. gündüz kendini yoracak şeyler yapma, eğilme yeter
ama hangi doktoru secegime karar veremiyorum
Ücretler artmış bende öyle duymuştum, necdet beyin ücreti daha fazla maalesef kızlar :/ zor durumdaysan biraz daha üstele canım necdet beyden rica etmeyi deneyebilirsin.
üstelemeyi düşünmüyorum canım onlarda necdet beyin haftada 3 gün orda olduğunu ve fiyatını kendisi belirlediğini söylediler
piyasaya göre zaten çok uygun
Evet bencede uygun fazlasıyla. Umarım istediğin gibi geçer kavuşursun istediğin buruna :)
kesinlikle tavsiye etmiyorum.. burnum kötü olmadığı halde bir hata yaparak ameliyat oldum, çok pişmanım..eski burnum bin kat daha iyiydi.. sırf biraz daha ucuz diye daha fazla beklemek istemedim oldum..keşke biraz daha durumumu düzeltip iyi bir doktora olsaydım.. olmak isteyen arkadaşlar iyi düşünsün
bende ameliyat oldum nasıl bir sorunla karşılaştınız?
7-8 ay herşey normal gözüküyordu.. sonra şişler indikçe sağ yanımda bir çıkıntı oluştu, bariz kemiğim yana kaymış ve dokundukça moralim bozuluyor..ilk zamanlar elleyince anlaşılıyordu şimdi fotoğraflarda çok belli.. burun ucumu, kanatları içerden öyle bir dikmiş ki, dışardan çukur gibi duruyor.. bir taraf hafif yukarda diğer taraf aşağıdan dikilmiş, orantısız durduğu için burnum önden "S" şeklinde duruyor.. berbat yani eski hali en azından düzdü
üzüldüm senin adına ben daha yeni oldum alçım alınmadı henüz
umarım düzelir konuş doktorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?