Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kızlar, ben de necdet beyle görüştüm gerçekten çok güleryüzlü bir doktor. ama fiyat olarak bana 3100 dediler biraz yıkıldım açıkçası. size fiyat olarak ne söylediler?

selamlar haftaya prs günü ameliyat oluyorum inşallah,bize de 3.100 dediler 3.000 e anlaştık
necdet bey kendisi belirliyormuş fiyatları o yüzdenmiş

Ücretler artmış bende öyle duymuştum, necdet beyin ücreti daha fazla maalesef kızlar :/ zor durumdaysan biraz daha üstele canım necdet beyden rica etmeyi deneyebilirsin.

Ücretler artmış bende öyle duymuştum, necdet beyin ücreti daha fazla maalesef kızlar :/ zor durumdaysan biraz daha üstele canım necdet beyden rica etmeyi deneyebilirsin.

üstelemeyi düşünmüyorum canım onlarda necdet beyin haftada 3 gün orda olduğunu ve fiyatını kendisi belirlediğini söylediler
piyasaya göre zaten çok uygun

üstelemeyi düşünmüyorum canım onlarda necdet beyin haftada 3 gün orda olduğunu ve fiyatını kendisi belirlediğini söylediler
piyasaya göre zaten çok uygun

Evet bencede uygun fazlasıyla. Umarım istediğin gibi geçer kavuşursun istediğin buruna :)

Bi de 5.500 e yapiyormusta 3.500 e falan olabilir demis bir arkadasima. Ama sanirim 3.000 civari yapiyor. Bana da yardim ediiiiin kizlar

kesinlikle tavsiye etmiyorum.. burnum kötü olmadığı halde bir hata yaparak ameliyat oldum, çok pişmanım..eski burnum bin kat daha iyiydi.. sırf biraz daha ucuz diye daha fazla beklemek istemedim oldum..keşke biraz daha durumumu düzeltip iyi bir doktora olsaydım.. olmak isteyen arkadaşlar iyi düşünsün

bende ameliyat oldum nasıl bir sorunla karşılaştınız?

bende ameliyat oldum nasıl bir sorunla karşılaştınız?

7-8 ay herşey normal gözüküyordu.. sonra şişler indikçe sağ yanımda bir çıkıntı oluştu, bariz kemiğim yana kaymış ve dokundukça moralim bozuluyor..ilk zamanlar elleyince anlaşılıyordu şimdi fotoğraflarda çok belli.. burun ucumu, kanatları içerden öyle bir dikmiş ki, dışardan çukur gibi duruyor.. bir taraf hafif yukarda diğer taraf aşağıdan dikilmiş, orantısız durduğu için burnum önden "S" şeklinde duruyor.. berbat yani eski hali en azından düzdü

üzüldüm senin adına ben daha yeni oldum alçım alınmadı henüz
umarım düzelir konuş doktorla

üzüldüm senin adına ben daha yeni oldum alçım alınmadı henüz
umarım düzelir konuş doktorla

o kadar sinirliyim ki, terslenirim olay çıkarırım diye kaç aydır erteliyorum ama git gide daha da sinirleniyorum..bir de ne desem hallederiz deyip rahat rahat oturması yok mu deli oluyorum..bu cuma gidicem cnm saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…