- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.801
en iyi doktor hangısıdır??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok gecmis olsun , inşallah bu defa nefesin açılmıştır:)
Kızlar ameliyat oldum,cıkıcam birazdan. Parcaları verdiler koca bir kemik cıkarmıslar,kesin acılmıstır burun nefesi.burnum su an patlıcan gibi. Bir gece hastanede kaldım cok ilgilendiler sag olsunlar. Necdet bey odama kadar geldi sagolsun o an sokta oldugumdan,agladıgımdan ne islem yaptıgını konusamadım.
geçmiş olsun canımm
umarım artık rahat nefes alırsın,estetikte düzeltilmesi gerekirdi nefes probleminin neden yapmamışlar ki:44:
hemşirelere gelince cok tatlılar gerçekten insanın derdini tasasını alıyorlar
Teşekkür ederim canımBilmiyorum benim açılmamıştı sağ taraf tıkalıydı gene,tekrar bir operasyon geçirmek zorunda kaldım. gene tamponluyum anlayacağın. ama önceki gibi yüzümde morluk yok bu sefer.
iyi bari canım rahat rahat nefes alırsın artık ,kışa girerken olman da iyi olmuş rahat olur çok geçmiş olsun
Sağolasın. Aynen öyle denk geldi ama iyi oldu.
Kizlar necdet ucara ameliyat olanlardan resim koyan yokmu? Albumlere bakindim göremedim. Necdet Ucar ve Emre Ilhan arasinda düsünüyorum. Emre ilhana fiyat konusunda yazmistim tl 7000 dedi. Biraz pahalima geldi. Bunun üstüne ucak bileti kalacak yer yiyecek vs. binecek. Necdet Ucar ne kadara ameliyat ediyor bileniniz varmi bu arada? Bide bir kac resim bakabilirsem Necdet ucarin karar vermemi dahada kolaylastiracak. Yardiminizi bekliyorum
Canım geçen gün gittim boğaziçi tıp merkezine
Fiyatları sabit nakitte 2.250 dediler kbb girerse 2.500 dediler bilgin olsun
Tesekkür ederim canim.. Fiyati uygunmus aslinda.
Bide bir kac resim görebilseydim keske. Albümde Necdet Ucarin yaptigi burunlardan resim yok![]()
Oneriyor musunuz?
Kızlar 1 ay içerisinde Necdet Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum.Ameliyat olanlar yorum yapabilir mi:? Oneriyor musunuz?
EVET EVET EVET :):):)
Siddetle öneriyorum :)
Bede bir bucuk sene önce oldum. cok mutluyum.
Fotoda koymusdum albümüme ama sonradan cikardim.
ama dedigim gibi doktoru tavsiye ederim. ben almanyada yasiyorum ve yaklasik 1-2 sendedir cok doktor arasdirdim. hem almanyada hem türkiyede. almanyada en az 7 doktorlan görüsdüm ama hic birini tam olarak begenmedim. necdet bey gercekden isini cok iyi yapan bir doktor. okadar memnunumki ocakda bir estetik ameliyati daha olacagim (son ameliyatim :) )![]()
çok durust bı ınsan,bı arkadaşım gıttı kalça ve meme byultmek ıcın,necdet bey gobek yagı alsak memen ve kalçan ortaya cıkar,memene ve kalçana dolguya gerek yok dedı..çok durust ve ıcten bı doktor
bana anlatmana gerek yok :):) ben necdet beyi taniyorum.
sen beni hatirlamadin galiba :):) seninle 2 sene önce biz yazismisdik senin burnunuda ck begenmisdim. bende sonra karar verdim biletimi alip direkt istanbulda ameliyat oldum. sonra burdan silmisdim kendimi . eski ismim nese62 di :)
Senin burnunu cok merak ettim canım![]()
neyse kirmiyim sizi. profilimde album yapdim.resimlerime bakabilirsin :):)
yarin yine silecegim. haberiniz olsun. bakmak isteyen baksin :)