- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.821
kızlar sargılarım çıktı.
burnum güzel ve doğal herkes çok beğendi. ama sargılarım çıktıktan ertesi gün burnumun üst kısmında sağ tarafta mercimek tanesi kadar çıkıntı farkettim.
kıkırdak olduğunu sanmıyorum semmmsert çünkü masajla geçeceğini de düşünmüyorum.
burnum kırılmadı ki benim masajla yerine gelsin. sapasağlam burnun üstü kesildi. o kısım atlanmış diye tahmin ediyorum.
büyük ihtimalle 6 ay oyalayacak doktor beni masajla
sonra da ikinci bi operasyon olucam.
görünürde hafif şişlik var sanki sivilce şişliği gibi şimdilik daha 20 gün oldu çünkü ama genel olarak burnumun şişliği inince o çıkıntı kendini belli edecek bariz bi şekilde.
canım çok sıkkın amelyat olmaya karar verme süreci yeterince zor değilmiş gibi bir de sonrasında uğraşıyoruz.
resmen iltifat ettiklerinde tepki bile veremiyorum burnumun keyfini çıkaramıyorum elim hep o çıkıntıya gidiyo.
iyi düşünün derim kızlar. sonrasında yaşanacakları kaldırabilecekseniz amelyat olun
kızlar bu mesajımı bir ay önce yazmıştım. çıkıntı hızlı bir şekilde gitti ben masajlarımı yapıyordum sonra moralim bozulmasın diye dokunmadım bikaç gün bi sabah bir dokundum gitmiş..
necdet bey iyi bi doktor ona haksızlık etmişim burun fotolarıma albümlerimden bakabilirsiniz