Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bekle bekle gerılıyordum endıselerım korkularım buyuyordu baktım vazgecmeye dogru gıdıyorum maddı anlamda da hazır olunca aradık one cektık oncede olsa sonrada olsa aynı doktor degıl mı karar verılmedı mı olsun bıtsın ıstedım ıns. guzel olur :18:

en güzelini yapmışsın:) hadi hayırlısı diyelim merakla beklicem:)

kızlarr bugün gittim doktoraa iğne yapmadı iniyomuş şişlikler ama yine masaj verdii eski burnum her iki taraftanda aynı olmadığı için sol tarafım baya sorunlu olduğu için böle olmuş zamanla geçicek dedi geçmezsede geçiririz dediii:1:
birde resimlerimi çektii:1:

kızlarr bugün gittim doktoraa iğne yapmadı iniyomuş şişlikler ama yine masaj verdii eski burnum her iki taraftanda aynı olmadığı için sol tarafım baya sorunlu olduğu için böle olmuş zamanla geçicek dedi geçmezsede geçiririz dediii:1:

hadi bakalım geçmiş olsun darısı bize inş. :3:

bugun necdet bey hastanedemiydii. bana çarşamba hhastanede olur bugun olmaz demişlerdi halbuki bugun gidicektim.. kısmet başka fırsatımda giiderim inşallah:(

ameliyat olalı ne kadar oldu..çok uzun sürüyor bu şişlikler yaa..sırf bu yüzden vazgeçicem yaa offf:(

yeni fotoğrafların var mı merak ediyorum son halini

Back
X