Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hadi bakalım geçmiş olsun darısı bize inş. :3:
saol canımm darısı size tabii:)
bugun necdet bey hastanedemiydii. bana çarşamba hhastanede olur bugun olmaz demişlerdi halbuki bugun gidicektim.. kısmet başka fırsatımda giiderim inşallah:(
ben 9 buçukta gittim yoktu normelde 10 gün sonra gitmem gerekiyodu ama okul için erken gittim aradılar geldi oda sağolsunnn:))
aaeliyat olalı ne kadar oldu..çok uzun sürüyor bu şişlikler yaa..sırf bu yüzden vazgeçicem yaa offf:(

yeni fotoğrafların var mı merak ediyorum son halini

50 günlük canım albümü kaldırdım yarın üni kaydına gitcem kalacağım yurtta net olursa resim çekilebilirsem atarımm

saol canımm darısı size tabii:)

ben 9 buçukta gittim yoktu normelde 10 gün sonra gitmem gerekiyodu ama okul için erken gittim aradılar geldi oda sağolsunnn:))

50 günlük canım albümü kaldırdım yarın üni kaydına gitcem kalacağım yurtta net olursa resim çekilebilirsem atarımm

hayırlı olsun canım okulun başarılar sana :)

kızlar ben yenı uye oldum ve forumları okuduktan sonra bende necdet uçardan randevu almaya karar verdim .yalnız necdet beye amelyat sonrası resimlerini albüm fala göremiyorum 25 yorum olması gerekıyomus resmi olan biriyle arkadaş olsam görebilrmiyim

İnşallah herşey gönlünüzce olur kızlar. Benimde 4 gün sonra iki ay olcak.

Necdet bey e olmuştum açık oldu ameliyatım:)
birkaçgün öncesinde yemeden içmeden kesilmiştim, baya korkuyordum anesteziden falan, hepsi geçti gitti,İnşallah herşey kolay geçer sizin için..
Şimdi herşey yolunda gibi..Açık olduğum için herhalde, daha uzun sürüyor iyileşme tıkanıklık sorunum var biraz o da düzelir inşallah, benim de çok yamuktu ameliyat öncesi burnum, Necdet bey düzeltti sağolsun:)

cuamrtesı gunu hem goğüs hem burun amelıyatı olucam tek operasyonda boğazıcı tıp merkezinde. veli aslana amelıyat gunu almıstım fakat sıkayetlerı okuduktan sonra necdet ucara amelıyat olmaya karar verdım sizce iyi bir karar verdımmı arkadaslar bana yardımcı olun sadece 4 gunum kaldı! sayfalarda necdet beyle ılgılı kotu bır yorum gormedım kararımı cok etkıledı ınsallah ıyı bır karar almısımdır:(

cuamrtesı gunu hem goğüs hem burun amelıyatı olucam tek operasyonda boğazıcı tıp merkezinde. veli aslana amelıyat gunu almıstım fakat sıkayetlerı okuduktan sonra necdet ucara amelıyat olmaya karar verdım sizce iyi bir karar verdımmı arkadaslar bana yardımcı olun sadece 4 gunum kaldı! sayfalarda necdet beyle ılgılı kotu bır yorum gormedım kararımı cok etkıledı ınsallah ıyı bır karar almısımdır:(

iki ismi kıyaslarsak tabi ki necdet bey..yaptığı burun ameliyatlarını gördüm gayet başarılı ve doğaldı..bence necdet bey

gunaycım inşallah iyi geçmiştir ameliyatın..hep dua ettim aklımdasın..umarım cabuk toparlanırsın

tşk.ettim bitanem iyiyim şükürler olsun aanemdeyim nete giremiyorum cep telden denedim ama giremedim c.tesi kontrole gidicem eve geçince konuşuruz şişlik ve morluklar var onun dışında iyiyim
.kendine iyii bak görüşürüz

tşk.ettim bitanem iyiyim şükürler olsun aanemdeyim nete giremiyorum cep telden denedim ama giremedim c.tesi kontrole gidicem eve geçince konuşuruz şişlik ve morluklar var onun dışında iyiyim
.kendine iyii bak görüşürüz

iyi olmana sevindim canım benim..umarım şeklide güzel olmuştur:)seni bekliyorum heyecanla..bende c.tesi tahlillerimi yaptırıcam karşılarız belki:) çok çok geçmiş olsun..tez zamanda iyileş inşallah..

arkadaşlar necdet beye ameliyat olan bir kaç arkadaşa teklif yolladım umarım kabul edersiniz resimlerinizi görmek istiyorum artık karar vermek için..

Back
X