- Konu Sahibi EstetikEditor
evet canım dun gittim yaptırdım :)
yaptıkları testler neler tatlım..bana o gün söylediler ama unuttum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım dun gittim yaptırdım :)
saol canımm darısı size tabii:)hadi bakalım geçmiş olsun darısı bize inş.![]()
ben 9 buçukta gittim yoktu normelde 10 gün sonra gitmem gerekiyodu ama okul için erken gittim aradılar geldi oda sağolsunnn:))bugun necdet bey hastanedemiydii. bana çarşamba hhastanede olur bugun olmaz demişlerdi halbuki bugun gidicektim.. kısmet başka fırsatımda giiderim inşallah![]()
aaeliyat olalı ne kadar oldu..çok uzun sürüyor bu şişlikler yaa..sırf bu yüzden vazgeçicem yaa offf
yeni fotoğrafların var mı merak ediyorum son halini
saol canımm darısı size tabii:)
ben 9 buçukta gittim yoktu normelde 10 gün sonra gitmem gerekiyodu ama okul için erken gittim aradılar geldi oda sağolsunnn:))
50 günlük canım albümü kaldırdım yarın üni kaydına gitcem kalacağım yurtta net olursa resim çekilebilirsem atarımm
hayırlı olsun canım okulun başarılar sana :)
benim için dua edin kızlarrrrgörüşmek üzereeeee :)
cuamrtesı gunu hem goğüs hem burun amelıyatı olucam tek operasyonda boğazıcı tıp merkezinde. veli aslana amelıyat gunu almıstım fakat sıkayetlerı okuduktan sonra necdet ucara amelıyat olmaya karar verdım sizce iyi bir karar verdımmı arkadaslar bana yardımcı olun sadece 4 gunum kaldı! sayfalarda necdet beyle ılgılı kotu bır yorum gormedım kararımı cok etkıledı ınsallah ıyı bır karar almısımdır![]()
gunaycım inşallah iyi geçmiştir ameliyatın..hep dua ettim aklımdasın..umarım cabuk toparlanırsın
tşk.ettim bitanem iyiyim şükürler olsun aanemdeyim nete giremiyorum cep telden denedim ama giremedim c.tesi kontrole gidicem eve geçince konuşuruz şişlik ve morluklar var onun dışında iyiyim
.kendine iyii bak görüşürüz
Cumartesi görüşmek üzere
Umarım güzel geçmiştir ameliyatın günaycım,ben de yarın sabah 09:00 da ameliyat olucam...