- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.061
canımm çok teşekkürederim. ay evet halaa üst dudağım uyusuk alt dudağımda sanki konuşurken kayıyor:) peçete ile kapıyoyorum ağzımı konuşurken yamuluyorsa kötü görünmiyim die(zaten şu anda yeterince hortlak gibi görünüyorum:))nasıl kaşınıyor burnum anlatamam o alçının altı dikişlerin olduğu yerler..:))
cikti mi tamponlar canim.nasil gecti .
acamım çıktı tamponlarımm çok şükür... öle gözümde büyütttüğüm gibi değildi.. acımadı çok hafif sızladı onuda görmüyosun bile.. ama tamponlar çıktıktan sonra burnundaki o nefes alma duygusu yokmuuu ohhh bee diyosunnn yaşıyorum şimdi diyosun.. çok mutluyum şuan..perşembede alçım dikişim alıncakk .. acam dikişler alınırken acıyomu? tamponu atlattık sıra dikişlerde.. kademe kademe ilerliyoruzzz bakalımmm :)))
oohh rahatladin :)) benimde tamponlar ciktiginda ilk nefesi alinca burnumun ici acimisti ama nefes alabilmek cok guzeldi:) benin burun ucunda icte dikis vardi onu almisti dr um birde bazi dikisler kendi dustu.o dikisi alirken cok az aciyor .ama korkulacak bisi degil .rahat ol canim.resim ne zaman eklicen.merakla bekliyorum.he bir de benim de tamponlar ciktiktan sonra akiyordu devamli elmde mendil geziyordum:) 1-2 gun sonra kesildi o da,
gratella da aynı durumdan şikayetçi burnunun ucu tahriş olmuş artık silmekten:)) olsun olsun bunlar geçecek ve sonunda rahatlayacağız..allahım yaa ne şimdi bide dikiş alma olayımı var benim dikişler hep dışarda görünüyo gıdıklıyo beni..(
Kod:
benimde burnumun sağ tarafında ödem kaldı iğne bi işe yaradımı indimi ödemler?
bende bu yaz Necdet Beye yaptirmak istiyorum burun ameliyatimi kizlar, sagolsun Harikaevre beni bu konuda cok destekledi ve bayagi bilgi verdi:)
Aslinda bu kis olacaktim ama maddi engel yüzünden yaza ertelemek zorunda kaldim. ameliyati olanlara o kadar imreniyorumki anlatamam, bana cok agir ve yüklü biseymis gibi geliyor, iyilesme süresi gözümde cok büyüyor
Bazen iyilesmenin 15-20 gün sürdügünü okuyorum, benim 2 hafta zamanim var, o arada ameliyatimi olup dönmem gerekiyor, tek korkum döndügümde mor gözlerle ve siskin yüzle ofiste oturmak zorunda olmak:S
sonunda tampon, alçı ve dikişlerden kurtuldummm:)))nefes alabiliyorum çok şükür..:))
canım ben fazla morarmadım. 1haftalıkken çok az sarımsıydı göz altlarım.. Makyaj ile kapanabilirdi. Günay vardı bu forumda. O kızcağız da neredeyse 1aya yakın mor kaldı.... Tamamen şans işi. Ama morluk eninde sonunda geçiyor.
canımm birşey soracağım bu burun içine kremi nekadar zaman uyguluyacağız? Benim hala pıhtı dolu galiba içi bide şiş tabi tıs tıs çıkıyo ses:))
ben burun içine bepanten kullandım sadece. onu da 2ay kullandım. çok ama çok faydasını gördüm. şimdi senin burun içinde taş gibi şeyler vardır. bepanteni uygulayınca akıyo onlar. peçeteyle hafifçe alabiliyorsun.
gratella nerdesin ne yaptın ?? mekarediyorum....
geldimmmmmmmm... alçılarım çıktıı dikişlerim alındııı... allahım yaa.. yemin ederimki burnumu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.. çokk güzel olmuşşş.... doktorum şuan yanımda olsa varya öpe öpe bıktırırdım :))) alçım çıkarken zor tuttum öpmemek için zaten.. keşke öpiverseymişim.. canımm resimleri bugün yarın yüklüycemm.. burnumun üstünde ufak bi bant duruyo sadece şuan.. onuda yarına kalmaz çıkarmayı düşünüyorumm.. millet görsün bu burnişi dimi yaaaa :))
canım çok sevindim hadi gözün aydınnnnn.acıdımı peki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?