Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

az kaldı canım.. son saatlerinn... kurtulacaksın o tamponlardan... ben hala salya sümükkk :))

oohh rahatladin :)) benimde tamponlar ciktiginda ilk nefesi alinca burnumun ici acimisti ama nefes alabilmek cok guzeldi:) benin burun ucunda icte dikis vardi onu almisti dr um birde bazi dikisler kendi dustu.o dikisi alirken cok az aciyor .ama korkulacak bisi degil .rahat ol canim.resim ne zaman eklicen.merakla bekliyorum.he bir de benim de tamponlar ciktiktan sonra akiyordu devamli elmde mendil geziyordum:) 1-2 gun sonra kesildi o da,

bende bu yaz Necdet Beye yaptirmak istiyorum burun ameliyatimi kizlar, sagolsun Harikaevre beni bu konuda cok destekledi ve bayagi bilgi verdi:)

Aslinda bu kis olacaktim ama maddi engel yüzünden yaza ertelemek zorunda kaldim. ameliyati olanlara o kadar imreniyorumki anlatamam, bana cok agir ve yüklü biseymis gibi geliyor, iyilesme süresi gözümde cok büyüyor

Bazen iyilesmenin 15-20 gün sürdügünü okuyorum, benim 2 hafta zamanim var, o arada ameliyatimi olup dönmem gerekiyor, tek korkum döndügümde mor gözlerle ve siskin yüzle ofiste oturmak zorunda olmak:S

canım ben fazla morarmadım. 1haftalıkken çok az sarımsıydı göz altlarım.. makyaj ile kapanabilirdi. günay vardı bu forumda. o kızcağız da neredeyse 1aya yakın mor kaldı.... tamamen şans işi. ama morluk eninde sonunda geçiyor.

canımm birşey soracağım bu burun içine kremi nekadar zaman uyguluyacağız? Benim hala pıhtı dolu galiba içi bide şiş tabi tıs tıs çıkıyo ses:))

canımm birşey soracağım bu burun içine kremi nekadar zaman uyguluyacağız? Benim hala pıhtı dolu galiba içi bide şiş tabi tıs tıs çıkıyo ses:))

ben burun içine bepanten kullandım sadece. onu da 2ay kullandım. çok ama çok faydasını gördüm. şimdi senin burun içinde taş gibi şeyler vardır. bepanteni uygulayınca akıyo onlar. peçeteyle hafifçe alabiliyorsun.

aynen dediğin gibi okyanus suyu ve bepanten yumusatıyor baya. kulak aplikatorü ile temizliyorum. ve dediğin gibi taşlaşmış kan pıhtıları geliyor. gittikçe daha rahat nefes alıyorum..

gratella nerdesin ne yaptın ?? mekarediyorum....

geldimmmmmmmm... alçılarım çıktıı dikişlerim alındııı... allahım yaa.. yemin ederimki burnumu bu kadar beğeneceğimi tahmin etmemiştim.. çokk güzel olmuşşş.... doktorum şuan yanımda olsa varya öpe öpe bıktırırdım :))) alçım çıkarken zor tuttum öpmemek için zaten.. keşke öpiverseymişim.. canımm resimleri bugün yarın yüklüycemm.. burnumun üstünde ufak bi bant duruyo sadece şuan.. onuda yarına kalmaz çıkarmayı düşünüyorumm.. millet görsün bu burnişi dimi yaaaa :))

canım çok sevindim hadi gözün aydınnnnn.acıdımı peki??

haha selaam Aleyküm kızlaaaarr. turamit,sadeline,pessimist ne haber sizden neler yapıosunuzz okudum yazdıklarınızı hatrınıza kendi fotolarımı koydum bakın gençler neww halim:) benim 2,5 ay olduu gaayet iyiyimm. nefes sorunum ıvırım zıvırım kalmadıı. fekat burun ucum halen şişş dışardan anlaşılmıo ama ucu topp dokunulmuyo fazla. kontrole gidemedim 2 aylıkken ilk fırsatımda gidicem necdet beye. ayrıca yavuz beyee. yeni ameliyat olan arkadaşlara çook geçmiş olsunn diyorum yılmayın bu yolda:) ben çook pes ettm pişmanım allahım dedm çok zor sıkıntılı günlerdi. hele herkes tampon alınırken kolaydı demiş maşallah size ben ölüyodum tamponlarda be D çünküm sol tamponum resmen beynime kadar yapışmış kalmıştı. necdet bey defalarca çekti çekti gelmedi gözüm çıkıyodu burnumdan nerdeyse çığlıklarımdan abim aşağı kata inmiş korkmuş o kadar kötüydüüü. ama helal olsun size maşallah atlatmışsınız. şükür olsun bugunlerimize:)) sizin yapmanız gereken sabretmek sabretmek herşey düzeliyooo. ben haftalarca nefes alamadım ağzım açık yattım inanın zamanla düzeliyor hepsi. öpüyorm sizi hadi bakalım güzel kendine özgüvenli günler diliyorummmm :)) ayrıca necdet beyede çok çok teşekkür ediyorum beni utandırmadı ellerine sağğlıkkkk çok tatlı güven verici bir doktor kendisi:)

canım çok sevindim hadi gözün aydınnnnn.acıdımı peki??

acımadı sebebi ise cildimin yağlı olmasıı :)) doktorda şaşırdı bu kadar kolay çıkmaz normalde alçılar senin çabuk çıktı dedi.. hakkatten çabuk çıktı.. emanet gibi taşıyomuşum alçıyı burnumda meğersem.. yani hafif bi darbe yeseymişim belkide kendiliğinden düşüverirmiş o derece yani... ıyhhhh :))) benim öle masaj yapılmadı..burun ucumdaki kurumuş kan pıhtılarımı temizledi.. zaten nefes alabiliyodum pıhtılar alındıktan sonra daha ii nefes alıyorum..okyanus suyuna devam..10 gün sonra tekrar kontrole gitcem canım.. ama gerçekten bu burun işi sabır işiymiş.. dün burnum alçıdan çıktığında CİLLOBB gibiydi. bu sabah bi uyandım.. tombiş tobiş şişş bi şey olmuşş. 1.2 aya kalmaz iner umarım.. sabırla bekliyorum canım :)

yekpare canım çok beğendim. burun ucu geç iniyor. benim 4.ay hala şiş burun ucum. en zoru gitti sabır güzelim. geçti bitti bile.

acam, burnun alçısız hallerini merak ediyorum. senin de az kaldı. 10gün sonra dışarıan kimse farketmeyecek bile.

elyaamber, kreme devam canım. bir kaç gün tıkanıklığın olur sonrası rahatlayacaksın.

ben burnumdan memnunum. nefes alabiliyorum. şeklini seviyorum. çok az kusurlar var ama gözüme batmıyor. kimse de fatketmiyor. en büyük avantajımız doğal olması. sağolsun Necdet bey. 2aydır necdet beye gitmiyorum. bebiş için doktora gidiyorum artık :) sizin de çok az kaldı. darbe almayın, karda kışta düşmeyin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…