- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
canım teşekkürler. benim yarın 1 hafta olucak ameliyat olalı ve eğilme,ağır kaldırma, yüz yıkamak, sağa veya sola yatmak yasak. yarından sonra daha detaylı bilgi verirrim sana.:)
hımm anladım ozaman öyle olabiliri. benim deviasyon sorunum vardı burun kıkırdaklarım kırıktı kemik ve et vardı içinde.yok yok anlayacağın:)bana verilen ilaçlarda kanı durdurması için biri bi tane antibiyotik birde ağrı kesici tamponlar çıktıktan sonrada bepanten içine okadar. ki ben ameliyattan çıktım başladım hapşurmaya..:))çok teşekkürderim bilgilendirdiğin için..peki yine sorucam bu dikişler kendisimi düşücek?
rinopanteina diye bir merhem.. vazelin gibi yumuşatıyo pıhtıyı. gevşetiyo canım..banada kemik eğriliği deviasyon estetik yapıldı.. ay kızlarr bugün tamponlarım alıncak.delikli slikon tampon koymuş doktor..ama yinede tırsıyorum..acıycakmı bakalım..az bişe nefes alayımda artık onun acısınada katlanırız napalım.. gerçi bazı arkadaşlar acımıyo diye yorum yapmışlar ama görücez..akşam olsada kurtulsam artıkk tamponlardan
cikti mi tamponlar canim.nasil gecti .
hımm anladım canım. ay yok çıkmadı sinir oldum zaten dr ankaraya gitmiş çarşambaya kaldı( 2 gün yine tamponla yaşıcam (( bide garip o ipler değince gıdıklanıyorum bazende batıyo iğne gibi:))
acamım çıktı tamponlarımm çok şükür... öle gözümde büyütttüğüm gibi değildi.. acımadı çok hafif sızladı onuda görmüyosun bile.. ama tamponlar çıktıktan sonra burnundaki o nefes alma duygusu yokmuuu ohhh bee diyosunnn yaşıyorum şimdi diyosun.. çok mutluyum şuan..perşembede alçım dikişim alıncakk .. acam dikişler alınırken acıyomu? tamponu atlattık sıra dikişlerde.. kademe kademe ilerliyoruzzz bakalımmm :)))
acamım çıktı tamponlarımm çok şükür... öle gözümde büyütttüğüm gibi değildi.. acımadı çok hafif sızladı onuda görmüyosun bile.. ama tamponlar çıktıktan sonra burnundaki o nefes alma duygusu yokmuuu ohhh bee diyosunnn yaşıyorum şimdi diyosun.. çok mutluyum şuan..perşembede alçım dikişim alıncakk .. acam dikişler alınırken acıyomu? tamponu atlattık sıra dikişlerde.. kademe kademe ilerliyoruzzz bakalımmm :)))
gretella, canım dikişleri alıyorlar mı? benim kendiliğinden düşmüştü. ama dışarıda dikişim yoktu hepsi burun içiydi. dışarıda dikişin mi var?
gretella, canım dikişleri alıyorlar mı? benim kendiliğinden düşmüştü. ama dışarıda dikişim yoktu hepsi burun içiydi. dışarıda dikişin mi var?
evet dışardan yani burun deliklerimin tam ortasındaki bağlantı dikişli.. turamit canım bişey sorcam sana. dün tamponlarım alındıyaa ayy ikidebi burnum akıyoo ..elimde bi mendill dudağıın üstünü burun bitişini siliveriyorum sık sık.. akması iyi diyolar ama bu kadar çabueldi k akması ilginç geldi bana.. dünden beri burnum tahriş oldu ucunu silmektenn.. buarada dün çıktı tamponlarım çok rahatladım
turamit canım senin alçı ne zaman alınmıştı? aslında tamamen bant alç vs kaç günde çıkıyor?
turamit canım senin alçı ne zaman alınmıştı? aslında tamamen bant alç vs kaç günde çıkıyor?
canım benim alçı 1hafta sonra alındı. ama şişler için bandaj yaptı tekrar. 3gün de o son bandaj kaldı. yani 10gün sonra yüzümde bir şey yoktu. ama bandajı ihtiyaç dahilinde yineleyebilir doktor.
canım benim alçı 1hafta sonra alındı. ama şişler için bandaj yaptı tekrar. 3gün de o son bandaj kaldı. yani 10gün sonra yüzümde bir şey yoktu. ama bandajı ihtiyaç dahilinde yineleyebilir doktor.
ooo süper o zaman ben yarın alçıdanda kurtulucam çünkü benim 1 hafta oldu bu gün. yarın tamponları alırken onuda alabiliri yani.. sevindim buna ama çoook heyecanlıyım
ooo süper o zaman ben yarın alçıdanda kurtulucam çünkü benim 1 hafta oldu bu gün. yarın tamponları alırken onuda alabiliri yani.. sevindim buna ama çoook heyecanlıyım
büyük ihtimal alır yarın. ama kişiye göre de değişir. almam derse boşver kalsın. benim tamponları yavuz bey almıştı feci bi işlemdi eski usul gazlı bez tıkamıştı beynime kadar. 3.gün aldırdım tamponları.
ee peki sen nefes alamıyordun değilmi hiç?? benimki anladığım kadarı ile o yeni olanlardan silikon ay özellikle necdet beyi bekliyorum die yarına kaldı ya. kendi dedi bana necdet bey yavuz bey biraz can yakıyor hastalar kaçıyo ondan die bende o sözü unutmadım korktum yavuz beyden:))
ben nefes alamıyordum. onu bırak o kocaman bezler yüzünde burnum neredeyse alnıma değecekti. necdet bey bile "domuzcuk gibi oldun" diye alay ediyordu :) tamponlarımı yavuz bey 3.gün aldı. ama kanamam durmadı. yeniden tampon taktı ama sert kaşık sapı gibi birşey... ameliyatın 3. günü daha dokunamıyorsun bile... hüngür hüngür ağladım ki canım tatlı değildir. iğne vuruldum da geçmedi gene de ağrım... yavuz beyden kaçıp necdet beyin odasına saklanan benim :) beni diyordur o. ama ne yapayım. düşün 3. gün burnuna kocaman bir şey sokuyor... başkası olsa baylırdı ben gene iyi dayandım...
yavuz beye gitme. eli çok ağır cidden. iyi doktor sağolsun. etlerimi temizledi. ama necdet beye aldır herşeyini hiç acımıyor. ve eminim hastalar kaçıyor dediği hasta benim... necdet beyin odaya saklandım bir gün, yavuz bey geldi gördü beni... paşa paşa gittim.. işte beni buraya yönlendirdiler falan diye kıvırdım.
aayy canım yaa çok fena tabiiki düşünemiyorum bile nasıl canın acıdığını. sabah 10da orda olucam ayy çok heycanlandım şimdi yine..
heyecanlanma senin hiç acımayacak. rahatlayacaksın. şiştir çok, burun derin biraz tuhaftır. bunlara şaşma.
yaa ben bu gece nasıl uyucam onu bilmiyorum. peki yarın alçıyı çıkartırsa canım acıyacakmı?? kusurabakma canım çok soru sordum affet..
yok canım sor. zaten canım sıkılıyor bir başıma :) alçı acımıyor. basit bir işlem. bastıracak biraz burnuna eliyle, yapmak zorunda şiş olduğundan kemiğini kontrol edecek. çok az o acıyor. ama azcık hemen de geçiyor. alçı, bandaj, tampon acımaz. (benim gazlı bez tamponlar hariç). burun derin böyle nasıl desem kart gibi olacak. lekeler de görebilirsin. korkma hiç geçiyor zamanla. düzgün temizlenemediğinden o. dudağın falan bir süre uyuşuk olur. o da normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?