Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

inşallah müdahelesin geçer canım.

turamit naber nasılsın hamile misin dogru mu goruyorum :)

sağol canım çok şükür iiyiyim. evet canım hamileyim:)) artık burnum falan umrum değil tek derdim sağlıkla kucağıma alırım inşallah. hamileliğimin ilk zamanları riskliydi kanamam oluyordu. şükür şimdi daha iyiyiz...

sen nasılsın canım?

iyiyim canım bende hamileyim :) benimde kanamam felan oldu zaten hamile oldugumu duydum ne burnum ne baska bısey umrumda olmadı :) ama sukur bızde ıyıyız sımdı dusuk rıskını atlattık ıns. saglıkla kucagıma alıcagım gunu beklıyorum benımkı %90 erkek ama tabı bı sonrakı muayenede kesınlescek :)

ayyy canımm çok sevindim:)) Allah sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. benim cinsiyete daha var 10haftalık. sen biraz daha ilerisin sanırım. benim de içime doğan erkek ama sağlıklı olsun da cinsiyeti hiç önemli değil. senin ne kadarlık? ikilitaraman oldu mu? ben 10-15gün sonraya düşünüyorum ikili taramayı ama iyi bir yer olsun istiyorum.

ikili taramam yapıldı ense ölçümü felan normal çok şükür kan sonucumuzuda perşembe günü alıcaz 12+6 yız :) bir pipi gorduk galıba ama doktorumuz %10 yanılma payı var dedi bende oyle dıyorum saglıklı sıhhatlı olsunda ben gıttıgım yerde testlerımıde yaptırıyorum hastaneden de doktordan da memnunum :)

çok sevindim canım herşeyin yolunda olmasına. biz de ikili testi sağlıkla atlatırız inşallah. bebişin de sen de Allah'a emanet olun.

bantta çıktı. ve burnumla karşılaştım sonunda.. sol taraf sağ tarafa göre daha şiş ve brun deliklerim farklı.. bu düzelicek değilmi??canım sıkıldı biraz masaj yapınca şişlik iniyo ama canım yanıyo masajla..

canım bi Bismillah yani.. :) normal o daha dur. masaj için de erken daha. necdet bey mi verdi masajı?

Son düzenleyen: Moderatör:
veli bey gösterdi ama necdet bey yapmamı söyledi.. sen ne zaman başlamıştın masaja?

tamam o zaman, ben 20 gündü sanırım...

masaja başladığında evet acır ama inan dişini az sıkıp devam edince acı falan kalmıyor. ödem olduğundan acıyor ve ödemin en hızlı geçme yolu masaj. verdiği hareketleri ve adetleri uygula canım.

bandajdan yeni çıkmış burunda asimetri çok normal. benim yamuk ve şişti hatırla :)

evet haklısın .. insan garip oluyor ya bantlıyken gayat güzel geliyordu gözüme. bantlar çıktı garip oldum okadar şiş ki bantlar çıktıktan 1 kaç saat sonra bile hala bantların izi var.bastırıyorum iniyor. peki bu deliklerde düzelecek değilmi??yandan hoşuma gitti aslında..

tekrar gecmıs olsun cnm çok merak ettım burnunun suankı halını ama gecer dıye dusunuyorum okuudgum yorumlara dayanarak soyluyorum:)baslarda oyle oluyomus burun sıs oldugu ııcn zaman lazım sanırım sen takma kafana tamamen ınınce mukemmel bı burnun olcak emınım resımlerını beklıyoruz

canım yeni ameliyatlı burun şiş, üstüne koyduk bandı e bant izi kaldı. ben sana dmeiştim ya ben de kesik gibi bant izleri vardı, şişten burnum bir taraf yamuktu... burun derim böyle bir garipti.... bant alındıktan 1 hafta sonra geçti hepsi. şişler de zamanla indi. hala da iniyor.

o bant izlerinin olmaması çok zor. bu yaşadıkların çok olağan. kesinlikle endişe edecek bir şey yok. az daha sabır. 10 gün sonra burnunun şeklini aşağı yukarı anlayacaksın. şiş olacak ama hemen hemen şekli ortaya çıkacak.

lelagncy canım inşallah dediğin gibi olru.:)

turamit ; evet doğru sen hepsini söylemiştin ama insan yaşarken garip oluyormuş ki ben sizin anlattıklarınızla baya bi hazırlıkllıydım:)) bukadar sabrettim şişler inene kadarda sabrederim:) allah başka dert vermesin..şimdi bakıyorumda sabahtan bu yana baya bir indi burnum. ben biliyorum hatamı sol tarafa yatmıştım ki o tarafım şişti( sende söylemiştin necdetbeyde ama ben yine sağ sol yattım.. uff bidaha öyle yatmıcam..

buraya ilk zamanlar yazmak sonra da bakmak çok eğlenceli oluyor :) benim ilk yazılarım çok endişeliymiş şimdi bakıyorum "amann ne taktım kafama hepsi geçti" diyorum. senin de öyle olacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…