Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

çekme ya ondan kanatmışsındır belki. tatlım sür bekle baya akıyor o. biraz iğrenç olacak ama açıkça yazayım, şimdi baya bi nohut tanesi kadar sıkıyordum ben. kulak çubuğuyla yayıyordum içeri. ilk zaman bi tıkıyor. emiyor sonra burnun onu. ertesi güne yumuşamış oluyordu içi. peçeteyi bürüp, onla içerden çekiyordum gelenleri. dikişini falan koparmadan nazikçe yapmalısın.

kızlar herkeze selam bnde salı gunu amelıyat olcam sormak ıstedıgım bır ıkı bısey war:)oncelıkkle tahlıller amelıyat gunumu oluyo?yoksa oncekı gun flnmı?*sonra albumumden resımlerıme bakarsanız burnumun suankı halıne yanı bn doktor beye henuz nasıl bı burun ıstedıgımı anlatmadım amelıyat gunu hatat unuturum dıye guzelce bı kagıda herseyı yazcam:)))benım kemerım war burun ucum dusuk bıde hafıf sola dogru bı yamukluk resımlerde cekılme acıısndan cok bellı olmuyo ama ozelıkkle b ıkac resım cekındım yakından ozaman burnum kocaman duruyo amleıyat oncesı onlarıda yuklıycem:)bn kalkık yanı kavıslı ve burun ucu yumusak yanı yuwarlak bı goruntu ıstıyorum turamıt v sadelına sızlerınkı gıbı cunku bana ucu sıwrı hıc gtmez yuzum genıs bnm:)

sonunda konuşabildim necdet beyle. bepanthene sür yumuşasın çek dedi. temizletme dikişler var içerde zarar verir dedi..ama ben o kabukları naıl çekicem?

ıcıne bepanten sur epey beklet yanı saatlerce kalsın,zaten anlıyosun yumuşadıgını burun içinin..zaten o kabuklar yumuşayıp kendı dusuyor ben hıc çekmedım kendım kabukları..yumusayınca zaten su gıbı akmaya başlıyo,o zaman ıcıne su çek burnununa ıyıce sonra sumkur onlar fırlıyacak kabuklar,epeyde buyuk oluyor zor cıkıyo baya sumkurmek lazım

dediklerinizin hepsini yaptım canım ve evet kocaman kocaman kabuklar çıkıyor. aslında belkide benim kabuk sandığım ( ayna ile baktım bu gün) :)) hala şiş olan kıkıradk bölgesi galiba. benim burun ucum küçültüldüğü için sanırım öyle oldu..artık gayet iyi nefes alabiliyorum. tek sorun şu şişlik gerçi oda masaja başladıktan sonra inmeye başladı ve hala yamuk geliyor bana burnum.

canım, burnun çok hassas şu an içeriden kazara bir şey çekersin o dahi istenmeyen sonuca sebep olur. aynen devam et. bepanten sür ve bekle. şişlik için de, benim 5ay oldu biliyorsun, dün güneş gözlüğü taktım burnumun üstünde hafif bir deforme oldu. 5. ayda gözlük takılır yani... kış diye takmamıştım daha evvel ama 3.aydan sonra takın derler hep. demek ki kişiden kişiye bile değişiyor. benim 5.ay ama hala müsait değil gözlüğe.

öyle böyle 1 seneyi sabırla bekleyeceğiz demek ki canım. inşallah 1 sene sonunda hepimiz güzel burunlara sahip oluruz.

masajına devam et, darbe almamaya özen göster. kalbini ferah tut canım. tez zamanda geçsin inşallah.

canım çoook teşekkürederim. evet sabredip beklemekten başka çare yok dediklerini yapıcam enteresan 1 günü 1 gününü tutmuyo bir bakıyorum inmiş bir bakıyorum şiş:)) bide sağ ile sol profil farklı ama artık ne yapalım bekleyip görücem. umarım 2 taraf eşitlenir.. herkezin gönlüne göre versin allah

Ameliyat için kredi basvurusu yaptım ve hala cevap bekliyorum. Kredi çıktığı an gidip muayene olucam. Size sormak isediğim birşey var. Burundaki et icin kbb doktoruda ameliyata giriyormuş. Necdet Bey e şikayetimi söylediğimde beni kbb doktorunada muayene icin yönlendiriyor mu? Kbb doktoru muayene ücreti alıyor mu?

muayene için gönderiyo canım gerekliyse kbb doktoruda ameliyata giriyo ek bir ücrette alınmıyor.

tahliller ameliayat günü olmuyo canım daha önce inceliyolar bi sorun olur mu diye benim kontrole gittiğim gün olmuştu 4 gün sonrada ameliyat oldum zaten sen necdet beye ne istediğni açıkça söyle aklında bişe kalmasın şimdiden geçmiş olsun

:)cok tesekkur ederım cnm eewt aklımda n warsa soylım yoksa ıcım rahat etmıycek:))

bende salı gunu ameliyat oldum. Yüzdeki şişlikler 15 günde geciyorsa yandık.

kişiden kişiye değişiyor canım ama benim 15den fazla sürdü. 1 ay oldu ameliyat olalı daha yeni yüzüm kendine geldi. burnumdaki şişlikten bahsetmiyorum çünkü hala şiş :) nasıl hissediyorsun kendini? senin estetik mi sağlık amaçlımıydı ameliyatın?

2000 Yılından beri ameliyattan kaçıyordum. çok fazla girintili çıkıntılıydı sürekli tıkanıktım. Sorun yaratıyordu. Kemik düzeltildi, etler alındı. Birde ucunu kaldırdı. Pişmanım olduğuma. Çok şişim.:) İşe başlamam lazım bu sekilde çok zor. 15 gün cok uzun süre.

burda burnumun sol tarafındaki çıkıntı belli oluyor çok daha büyüktü doktor iğne yapınca anca bu kadar indi

Eklentiler

• $P1170016.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…