Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Suan hastanedeyim bekliyorum ameliyat saatini telim hep yanimda gelismeleri burdan yazicam:)ya bnm tek korkum burnum ya istedigim gbi olmazsa olmusken insan tam olsun istiyo :)

[SUP][/SUP]
canım geçmişolsun. valla maşallahın var bakıyorum nette sörf yapıyorsun :)) umarım istediğin gibi olmuştur burnun.

Aynen cnm masallah:)yrn gorcksnz cok az sislik v morluk war necdet bey kapali yapmis onun etkisi war sanrm:)sabhtan beri odama tw izleyip yemk yiom gerci tat alamiom ama olsun:)ins istedgm gbi olur bnm resimlerimi gordunmu onceki albumym war bn kemeri alin dedim bide kaldralim burnu biraz dexim:)bide ucunu siwri degil top istiyorum dedim bakalm nasl olck kapali olduya acikta daha net goruo sonucta ins kemer tamamn gitmistir kawiste istedm cunku:)))))

:)))aynen cnm simdu ewe gldim uzaniyorum hicbisey anlamadim walla kapali yapmis dr bey bide tampon bile koymamis bgn ogrendim:)ama nefes alamiyorum hala burundan :)))zamnla artik:)

benimki açık olmuştu ama burda çoğunun kapalı olmuş canım tampon niye koymamışki gerek duymamış demekki nefes almaya başlarsın daha çok çok yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…