- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.241
arkadaşlar 11 aylık burnumun fotolarını koydum yorumlarınızı beklıyorum, son zamanlarda şişkınlık burun ucuna indi,sanırım en son orası iniyormş
Suan hastanedeyim bekliyorum ameliyat saatini telim hep yanimda gelismeleri burdan yazicam:)ya bnm tek korkum burnum ya istedigim gbi olmazsa olmusken insan tam olsun istiyo :)
bişey sorucam bu yapılan iğne için ek ücret alınıyormu peki:?
heyecan y:)apma canım ilk gün biraz zor geçebilir
peki canım ekliyorum seni kabul edip bakabilirsin:)
burnumun seklını göremiyorum. şiş oldugum ıcın pısmanım. senin fotoları nereden görebilirim?
gecen hafta salı ameliyat oldum. bu salı tampon ıcın gıdıcem ama ınsallah alçıyıda alır. burnuma agrılar saplanıyor arada[/QUOTE
burnunun şeklini o bantlardan tamamen kurtulana kadar net göremiyeceksin. çünkü benim burnum da o bantlar varken sıkı bir şekilde bantlandığı için daha ufak görünüyordu. bantlar çıkınca burnum şişti ve daha büyük göründü ve birazda yamukallahtan masajla baya bi düzeldi yamukluk. tampon çıkartmaya gittiğimde alçıyıda aldı benm. resimlerimi arkadaşımsan görebilirsin canım. ve yanılmıyosam mesaj sayınında dolması gerekiyor görebilmek için
selam:)
bugün hepsini cıkardı bant yapıstırdı. dünya varmış.nefes alıyorum:)
cuma günüde bantları cıkaracak , bakalım neyle karşılacacağım. doktor gayet iyi dedi ama bilmiyorum:)
POffff telden resim yuklemio sabah taburcu olcm yrn oglen yuklemis olcam:)
selam:)
bugün hepsini cıkardı bant yapıstırdı. dünya varmış.nefes alıyorum:)
cuma günüde bantları cıkaracak , bakalım neyle karşılacacağım. doktor gayet iyi dedi ama bilmiyorum:)
:) hadi gözün aydın canım ağarlık kalkmıştır artık burnundan :)) ee resim koy artık bakalım merakettim.
ben cevap verim ek ücret alnmıyor inş yapmasına gerek kalmaz
canım geçmişolsun. valla maşallahın var bakıyorum nette sörf yapıyorsun :)) umarım istediğin gibi olmuştur burnun.
.:)cok sagol cnm dinleniyorum simdi masallah cok iyim hic agri sizi yook:)yrn ewe gidim resnleri yukliycm bandajli:)
teşekkürederim canım cevap verdiğin için inşallah gerek kalmaz baya zararlı bir ilaçmış sanırım
bende görmek istiyorumbeni de kabul et ltf
çook geçmiş olsun canım bak oldu bitti
:)))aynen cnm simdu ewe gldim uzaniyorum hicbisey anlamadim walla kapali yapmis dr bey bide tampon bile koymamis bgn ogrendim:)ama nefes alamiyorum hala burundan :)))zamnla artik:)
:) hadi gözün aydın canım ağarlık kalkmıştır artık burnundan :)) ee resim koy artık bakalım merakettim.
bilgisayara suan atamıyorum. Telefonun kablosu ofiste. İşe başlar başlamaz yükleyeceğim. Pazartesi yani:) Herkeste şu sıkıntıyı fark ettim.
burnun ucunu kaldrıyor ama burun ortası sarkık duruyor. Kimseninkini almamış. Ablamda ameliyat olmustu başka doktorda onda yok. Sişlik oldugun için mi öyle bilmiyorum. Sanki hepimizin aynı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?