- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
bir de fiyat konusunda benim hiç bilgim yok umarım uçuk bir fiyat değildir :26:
necdet beye ameliyat olan biri olarak söyliyebilirimki çok tatlı iyi bir doktor. sizi rahatlatıyor ve ne istediğinizi dinliyor.benim henüz 21 günlük burnum hala çok şiş her geçen gün düzeliyor şekli ve şişlikler iniyor. en başlarda söylemeliyimki yaptırmasaydım keske dediğim oldu pişmanlık duydum ama şuanda aynaya baktığımda her geçen gün daha iyi olduğunu gördükçe pişmanlığım geçiyor. çok düşünülmesi araştırılması gereken bir konu burun estetiği sonradan pişman olmamak adına. ama dediğim gibi necdet bey iyi bir doktor bende buradaki arkadaşların resimlerine bakarak karar verdim. bu işler beklenti ilede alakalı tabii.. ücreti öyle uçuk değil. 2250 nakit, 2500 taksitli fiyatı. hakkınızda hayırlısı olsun..sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmak isterim
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canımfiyat gayet uygun bir de bu ameliyatı olan arkadaşların önce ve sonra resimlerini görsem daha iyi olacak heyecanlandım şimdi yaa biran önce bende ameliyat olsam da beimde sevdiğim bi burnım olsa
merhaba arkadaslar
yeni fotolarimi ekledim .fotolarda daha net farkettim ki onden bakinca hala bir taraf biraz yukarda duruyor.masajlara devam ediyorum.
dr um gecer dedi ama bekliyorum bakalim:) nefes almam cok iyi bunda sorun yasamiyorum .sag ve soldan goruntu de hosuma gidiyor.tek sorunum hala sisliklerin olmasi onden yamuk gorunmesi
canım, demek ki çabuk iyileşiyor ki hissediyorsun şimdiden. evet bazen tırtıklı oldu benimde. bastırdım masaj yaptım geçti. bak 4.5 aylığım 2 gündür gene var o tırtıklı durum, daha önce de oldu ve geçti... şimdi gene bastırıyorum. oturması zaman alıyor sanırım. ödemlerin iniyor ki tırtıkları hissediyorsun.
kızlar benim burun kemiğim garip nasıl desem tırttık tırtık deli olucam geçer diye düşünüyorum ama neden böyle ve burun kökümde kemik belirmeye başladı buda neyin nesi??cuma kontrole gidicem necdet beye ama deliricem artık aynı şeyleri yaşayan oldumu hiç??
canım, demek ki çabuk iyileşiyor ki hissediyorsun şimdiden. evet bazen tırtıklı oldu benimde. bastırdım masaj yaptım geçti. bak 4.5 aylığım 2 gündür gene var o tırtıklı durum, daha önce de oldu ve geçti... şimdi gene bastırıyorum. oturması zaman alıyor sanırım. ödemlerin iniyor ki tırtıkları hissediyorsun.
necdet beye ameliyat olan biri olarak söyliyebilirimki çok tatlı iyi bir doktor. sizi rahatlatıyor ve ne istediğinizi dinliyor.benim henüz 21 günlük burnum hala çok şiş her geçen gün düzeliyor şekli ve şişlikler iniyor. en başlarda söylemeliyimki yaptırmasaydım keske dediğim oldu pişmanlık duydum ama şuanda aynaya baktığımda her geçen gün daha iyi olduğunu gördükçe pişmanlığım geçiyor. çok düşünülmesi araştırılması gereken bir konu burun estetiği sonradan pişman olmamak adına. ama dediğim gibi necdet bey iyi bir doktor bende buradaki arkadaşların resimlerine bakarak karar verdim. bu işler beklenti ilede alakalı tabii.. ücreti öyle uçuk değil. 2250 nakit, 2500 taksitli fiyatı. hakkınızda hayırlısı olsun..sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olmak isterim
kızlar meraktayız necdet uçarla iligili burda çok az bilgi var,, gören duyan bilen varsa bişeyler yazsın
o cıkıntılar kıkırdakmş,ıyıcce pörtlemez dimi
kabul ettim bakabilirsin:)
fotoları cok merak ettim ama yeni üye oldugumdan göremiyorum(
canım yok pörtlemezmiş geçermiş zamanla otururmuş. ben bu gün gittim kontrolümü oldum bastır dedi zamanla oturacakmış o kıkırdaklar. bende bir tarafta ödem var bide orası inmezse iğne yaparız dedi o korkuttu ama ne yapalım artık umarım gerek kalmaz..
sadeline ekledm kbl edermsn necdet uçara amlyt olanlara srmak istedklerm vr yrdmc ı olrmsnz
benım o cıkıntı kıkırdak degılmş,kabarcıkmış,iğneyle çektı onu hemen indi,Allahım ne acıdı ne acıdı hala agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?