- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
hiç agrım sızım olmadı cok sukur tek skntım tampon konmadıgı halde hıc nefes alamıyorum szce nezaman almaya baslarım okyanus suyu bıde merhem werdı dr bey onu kullanmaya basladım bgn bıde tampon olsaymıs naparmıısmmm kımbılır olmadıgı halde 0 nefes:)
bilgisayara suan atamıyorum. Telefonun kablosu ofiste. İşe başlar başlamaz yükleyeceğim. Pazartesi yani:) Herkeste şu sıkıntıyı fark ettim.
burnun ucunu kaldrıyor ama burun ortası sarkık duruyor. Kimseninkini almamış. Ablamda ameliyat olmustu başka doktorda onda yok. Sişlik oldugun için mi öyle bilmiyorum. Sanki hepimizin aynı:)
evet burun ucu kalkık ama altı düşük:44:
Benim bildiğim Kanama olmadıgında tampon koyulmuyor. Kemik düzeltilmedimi sende? Kanama olmaması enteresan geldi.
evet burun ucu kalkık ama altı düşük:44:
bı arkadas war oda necdet beye olmus emosmos onda oyle bısey yok ama cok gzl burnu acam ın turamıt ın onlardada yok bn oyle bısey demedım necdet beye alçılar cıksın gorucez:)
hiç agrım sızım olmadı cok sukur tek skntım tampon konmadıgı halde hıc nefes alamıyorum szce nezaman almaya baslarım okyanus suyu bıde merhem werdı dr bey onu kullanmaya basladım bgn bıde tampon olsaymıs naparmıısmmm kımbılır olmadıgı halde 0 nefes:)
canım merhemini ve okyanus suyunu ihmal etme. benim 1 ayı geçmesine rağmen hala tıkanıyor. burun içinin iğleşmesi biraz zaman alıyormuş o yüzden öyle. nemli tut sürekli ki kabuklar yumuşasın ve daha kolay çıksın :)
canım merhemini ve okyanus suyunu ihmal etme. benim 1 ayı geçmesine rağmen hala tıkanıyor. burun içinin iğleşmesi biraz zaman alıyormuş o yüzden öyle. nemli tut sürekli ki kabuklar yumuşasın ve daha kolay çıksın :)
walla cnm ne yapıldı ne edıldı bnde bılmıom:)bnm kemerım wardı o alındı bıde duusktu burun ucum onu kaldrttım bıde sadece burun kanatlarımda dıkısler war 2 _3 dıkıs ama okadar dr bey naapptı hıc bılmıyorum:)suan burnum tıkalı ama nefes alamıorum nzaman gecer sızce??
Ağrın yokken kullanma. Apranax mideye zarar veren bir ilaç. Ben ağrım oldukça atıyorum. Bugün sadece 1 tane attım. TeCok davi edici bir özelliği yokki. Ağrı için...
walla cnm ne yapıldı ne edıldı bnde bılmıom:)bnm kemerım wardı o alındı bıde duusktu burun ucum onu kaldrttım bıde sadece burun kanatlarımda dıkısler war 2 _3 dıkıs ama okadar dr bey naapptı hıc bılmıyorum:)suan burnum tıkalı ama nefes alamıorum nzaman gecer sızce??
Sabredip bekliycez mecbur:)))yemeklwrin tadini alamiyorum hepsi ayni tatsz tussuz geliyo:)))benim 8. gün tampon yok alçı yok yine alamıyorum:) Daha dur sen....Akıntının bitmesi lazım. Benim hala kanıyor azar azar
Cok sagol cnm bnde agri yapmasin die ictim bide gunde 3 defa yazinca recwtede sen nzmn ameliyat oldun cnm resmn warmi
gecen hafta salı günü oldum. Fotografım var ama telefonda:) Kablolar ofiste. ben salı sabah 09:30 da gelip alçıyı aldırttım. Acaba seni gördüm mü? Salı günü amelıyat olmussun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?