Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

hiç agrım sızım olmadı cok sukur tek skntım tampon konmadıgı halde hıc nefes alamıyorum szce nezaman almaya baslarım okyanus suyu bıde merhem werdı dr bey onu kullanmaya basladım bgn bıde tampon olsaymıs naparmıısmmm kımbılır olmadıgı halde 0 nefes:)

Benim bildiğim Kanama olmadıgında tampon koyulmuyor. Kemik düzeltilmedimi sende? Kanama olmaması enteresan geldi.

Benim bildiğim Kanama olmadıgında tampon koyulmuyor. Kemik düzeltilmedimi sende? Kanama olmaması enteresan geldi.

walla cnm ne yapıldı ne edıldı bnde bılmıom:)bnm kemerım wardı o alındı bıde duusktu burun ucum onu kaldrttım bıde sadece burun kanatlarımda dıkısler war 2 _3 dıkıs ama okadar dr bey naapptı hıc bılmıyorum:)suan burnum tıkalı ama nefes alamıorum nzaman gecer sızce??

canım merhemini ve okyanus suyunu ihmal etme. benim 1 ayı geçmesine rağmen hala tıkanıyor. burun içinin iğleşmesi biraz zaman alıyormuş o yüzden öyle. nemli tut sürekli ki kabuklar yumuşasın ve daha kolay çıksın :)

cok sagol cnm okyanus suyunu gunde 4 defa dedı dr bey 2 ser kez her burun delıgıne merhemıde 3 kez dedı sen nasıl kullanıyodun merhemı kulak cubuguyla ama sadece burun uclarını temzlıyodun dımı cok ıcerılere sokmuyorum:)

cnm sana bıde sey sorcaktım agrı kesıcıde werdı dr bey apranax ford gunde 3 defa agrım yok ama yınede kullanıyorumda kaç gun kullanıcam zarar wermzmı sence???

Ağrın yokken kullanma. Apranax mideye zarar veren bir ilaç. Ben ağrım oldukça atıyorum. Bugün sadece 1 tane attım. Tedavi edici bir özelliği yokki. Ağrı için...

benim 8. gün tampon yok alçı yok yine alamıyorum:) Daha dur sen....Akıntının bitmesi lazım. Benim hala kanıyor azar azar

8. günüm ben hala alamıyorum. Alçın cıksın kanlar akıntı dursun ancak bence. Burnun tamamen temizlenmesi gerekiyor gibi geliyor. Buda kaç ay sürer bilinmez

Cok sagol cnm bnde agri yapmasin die ictim bide gunde 3 defa yazinca recwtede sen nzmn ameliyat oldun cnm resmn warmi

gecen hafta salı günü oldum. Fotografım var ama telefonda:) Kablolar ofiste. ben salı sabah 09:30 da gelip alçıyı aldırttım. Acaba seni gördüm mü? Salı günü amelıyat olmussun

gecen hafta salı günü oldum. Fotografım var ama telefonda:) Kablolar ofiste. ben salı sabah 09:30 da gelip alçıyı aldırttım. Acaba seni gördüm mü? Salı günü amelıyat olmussun

Tam o saatlerde odaya alindim:)ismail beyin bi hastasi geldi onu gordum alcisini aldirtti blki birbirimizi gormusuzdur mawi bi esofman wardi bnde esmer uzun biseydim ehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…