Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bitanem aglanıcak bir şey yok bak en azından ikna etmişsin herkesi . para bugün olmaz yarın olur doktorlar kaçmıyor ya. bak benim ailem izin vrmediği için ameliyt olamıyorm ki parayı biriktirdigim halde ne kadar acı di mi ? .....

ya arkadaşlar ödem en son burun ucunamı iniyor benım 11 aylık oldu bı sorun yoktu burun ucuna dogru tekrar burnum şiştiiii(( masaj yaparken çok iyiydı ama doktorum 7 ay once masajı bıraktırdı..bilgisi olan varsa acil cevap lütfennn

Poffff bide bu warya okdr zamn gcse bile burun sisebiliyo keske bi bilgim olsaydi cnm hic bilgim yok bnce dr beyi bi ara sor yani bn senin burnunu cok begeniyorum ins sislikler gecer 4,5 aylik hali fln cok hos duruo albumde

ya arkadaslar lütfen bana yardim edin.. nejdet ucar mi yoksa Veli aslan mi ?cok kararsiz kaldim.. Veli ucarda 17.04 ameliyat olucagim ama bu yorumlari okuduktan sonra kafam cok karisti ne diyorsuunuz ? (

ya arkadaslar lütfen bana yardim edin.. nejdet ucar mi yoksa Veli aslan mi ?cok kararsiz kaldim.. Veli ucarda 17.04 ameliyat olucagim ama bu yorumlari okuduktan sonra kafam cok karisti ne diyorsuunuz ? (

ayni sorunu bende yasiyorum...ilk basda veli bey dedim iyi yorumlarda buldum ama malesef resim göremedim ..simdi karar verdim necdet beyde olmaya..kismetse yazin

ayni sorunu bende yasiyorum...ilk basda veli bey dedim iyi yorumlarda buldum ama malesef resim göremedim ..simdi karar verdim necdet beyde olmaya..kismetse yazin

Kizlar bn 13 marta necdet beye oldum alcm haftaya cikicaj sekli hakknda suan yorum yapamam aama cok rahat bi ameliyat gecrdm sisligim morlugum cok az bol bol resim koycm alcilar bi ciksin:)cok merak ediyorum seklini

Kizlar bn 13 marta necdet beye oldum alcm haftaya cikicaj sekli hakknda suan yorum yapamam aama cok rahat bi ameliyat gecrdm sisligim morlugum cok az bol bol resim koycm alcilar bi ciksin:)cok merak ediyorum seklini

daha demin beni ordaki sekreter aradi(almanyada assistan diyorlar bilmem sekreter dogrumu ) icimi cok rahatdi..cok onumlu konusdu necdet bey hakkinda..almanyaya geri döndügümde sorun yasarsam onlarin orda olduklarini bir sorun oldugumda gelebilecegimi söylediler...birde necdet beyde cok nadir revision oluyormus...günde 3 burun yapiyormus basda 3 fazla diye düsündüm ama almanyadaki bazi doktorlar günde 7 tane yapiyorlar..3 tane gayet normal

Ewet cnm gunde 3 tane yapiyo zaten cok yogun sali gunu 10 bn grdm 12 de ciktm sonra 2 kisi daha oldu sonucta nkdr cok ameliyat okdr tecrube bakalm bnm burun nasil olcak :)

Ewet cnm gunde 3 tane yapiyo zaten cok yogun sali gunu 10 bn grdm 12 de ciktm sonra 2 kisi daha oldu sonucta nkdr cok ameliyat okdr tecrube bakalm bnm burun nasil olcak :)

seninki süper olacak canim..daha demin resimlerine bakdim..eski burnun biraz benimkine benziyor..ama bende daha fazla kemer var... daha 3 gün önce ameliyat olmusun resimlerinde gördüm burnunun kücüldügü simdiden belli oluyor...cok merak ediyorum ben senin burnunu :)

ben kimseyi etkilemek istemem ama necdet bey tabiiki yani hadi ben ona ameliyat oldum onuda geçtim ama insandan alınan bir elektrik vardırya o var necdet beyde ben okadar arayıp soru soruyorum her seferinde açamasa bile geri dönüyor. içini rahatlatıyor insanım daha çok yeni benim burnum 1 ay 1 hafta oldu umarım şişler indikçe memnuniyetim artar.

ben kimseyi etkilemek istemem ama necdet bey tabiiki yani hadi ben ona ameliyat oldum onuda geçtim ama insandan alınan bir elektrik vardırya o var necdet beyde ben okadar arayıp soru soruyorum her seferinde açamasa bile geri dönüyor. içini rahatlatıyor insanım daha çok yeni benim burnum 1 ay 1 hafta oldu umarım şişler indikçe memnuniyetim artar.

İns cnmya:)bnmde kemerliydi baya dr uma ozellkle kawis istedigimi belirttim :)gorcz nasl olucak:)

burda gördügüm resimler hep en fazla 5 aylik..yokmu hic 1-2 senelik burunlar? yani necdet beyde yapilmis burunlar..biri ciksa deseki ayni sorun bendede vardi..önce siskindir..1 sene oldu simdi süper -.- ...ama benim burda bir arkadasim ameliyat oldu 1-2 aylik burnu süüüperdi..sonra 5-6 ay oldu burnu cok kötü görünüyordu ...sonra 1 sene sonra mükemmel oldu ...

sadelina ve harikaevre nin 1 yıl olcak en eski onlar sonra ben ve allık var 7 aylık

İns cnmya:)bnmde kemerliydi baya dr uma ozellkle kawis istedigimi belirttim :)gorcz nasl olucak:)

canım masajını ihmal etmeden yap gerçekten işe yarıyor bende tıryık tırtık bu ne demiştim kemik var gibiydi ama masaj yaptıkça geçti kestikleri yerlermiş masaj yaptıkça oturacak dedi. ve dediği gibi de oluyor. içini sakın karartma tatlım sonuç güzel olcak inşallah

benım şişi değil patates gıbıydı ve kare şeklındeydı,hıc ama hıc şeklı yoktu o kadar kocamandı ve şişkındıkı,ama zamanla cok degısıyor sabretmek lazım..benım ındıgı zamanlar mukemmel gorunuyor,bu ara gene şişkınlık oldu ucuna dogru,ama sanırım en son burun ucu ınıyormş...yıne de eskı halıme gore şükredıyorum,benım eskı cadı burnundan ancak bu kadarını yapabılırdı necdet bey,ayrıca kendısını ayrıca bı sevıyorum ya bı ızın verse yanaklarını mıncıklıcam

ya oyle pozıtıf oyle tatlı ve alçakgonullu birisi ki ben bayılıyorum ona ya,her gordugunde moral verıyor ,ne sorun varsa hemen ılgılenıyor..onla karşlışmasam ben ertelerdım bu amelıyatı..bana cok guven verdı kendısı

cok sagol cnmm ya hamn salı olsada bı gıtsem necdet beye sormak ıstedıklerım war yorumları okuyorum cogu kısı genel anlamda necdet beyın hastaları ıcın soylemıyorum kemerlı olunca kemıgı kırıyolarmıs açık amelıyat oluyomus genelde bnm kemer baya wardı kapalı oldumya bn ıns kemer alınmıstr ya tam olarak:)bunu cok merak edıyorum bnde kırma ıslemı olmadı sanırım sadce torpulenmıs oalbılır cunku morluk yok denecek kdr az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…