- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
Muayeneye gidicem diyip diyip gidemiyorum. Kızlar çıldırıcam annemin adına kredi cekmek icin kac bankaya basvurdum hepsinden red cevabı aldım. Annemin emekli maası var ve 2 tane evi ikisinin tapusunuda götürdüm ama yok vermiyorlar. Annemin kredi notuda yüksek halbuki. Sinirden ağlıyorum artık. Herkesi ikna ettim ama lirayı 2500 tl bulamıyorum çok komik. Ben kredi kartı kullanmıyorum, hastane taksit yapmıyor mu? Ben napıyım kızlar siz söyleyin.
ya arkadaşlar ödem en son burun ucunamı iniyor benım 11 aylık oldu bı sorun yoktu burun ucuna dogru tekrar burnum şiştiiii(( masaj yaparken çok iyiydı ama doktorum 7 ay once masajı bıraktırdı..bilgisi olan varsa acil cevap lütfennn
ya arkadaslar lütfen bana yardim edin.. nejdet ucar mi yoksa Veli aslan mi ?cok kararsiz kaldim.. Veli ucarda 17.04 ameliyat olucagim ama bu yorumlari okuduktan sonra kafam cok karisti ne diyorsuunuz ?(
ayni sorunu bende yasiyorum...ilk basda veli bey dedim iyi yorumlarda buldum ama malesef resim göremedim ..simdi karar verdim necdet beyde olmaya..kismetse yazin
Kizlar bn 13 marta necdet beye oldum alcm haftaya cikicaj sekli hakknda suan yorum yapamam aama cok rahat bi ameliyat gecrdm sisligim morlugum cok az bol bol resim koycm alcilar bi ciksin:)cok merak ediyorum seklini
daha demin beni ordaki sekreter aradi(almanyada assistan diyorlar bilmem sekreter dogrumu ) icimi cok rahatdi..cok onumlu konusdu necdet bey hakkinda..almanyaya geri döndügümde sorun yasarsam onlarin orda olduklarini bir sorun oldugumda gelebilecegimi söylediler...birde necdet beyde cok nadir revision oluyormus...günde 3 burun yapiyormus basda 3 fazla diye düsündüm ama almanyadaki bazi doktorlar günde 7 tane yapiyorlar..3 tane gayet normal
Ewet cnm gunde 3 tane yapiyo zaten cok yogun sali gunu 10 bn grdm 12 de ciktm sonra 2 kisi daha oldu sonucta nkdr cok ameliyat okdr tecrube bakalm bnm burun nasil olcak :)
daha demin beni ordaki sekreter aradi(almanyada assistan diyorlar bilmem sekreter dogrumu ) icimi cok rahatdi..cok onumlu konusdu necdet bey hakkinda..almanyaya geri döndügümde sorun yasarsam onlarin orda olduklarini bir sorun oldugumda gelebilecegimi söylediler...birde necdet beyde cok nadir revision oluyormus...günde 3 burun yapiyormus basda 3 fazla diye düsündüm ama almanyadaki bazi doktorlar günde 7 tane yapiyorlar..3 tane gayet normal
seninki süper olacak canim..daha demin resimlerine bakdim..eski burnun biraz benimkine benziyor..ama bende daha fazla kemer var... daha 3 gün önce ameliyat olmusun resimlerinde gördüm burnunun kücüldügü simdiden belli oluyor...cok merak ediyorum ben senin burnunu :)
Bantı çıkarttık. Çok fazla şiş. Yandan kemik bile var gibi gözüküyor. Masaj yap dedi.Artık hayırlısı
burda gördügüm resimler hep en fazla 5 aylik..yokmu hic 1-2 senelik burunlar? yani necdet beyde yapilmis burunlar..biri ciksa deseki ayni sorun bendede vardi..önce siskindir..1 sene oldu simdi süper -.- ...ama benim burda bir arkadasim ameliyat oldu 1-2 aylik burnu süüüperdi..sonra 5-6 ay oldu burnu cok kötü görünüyordu ...sonra 1 sene sonra mükemmel oldu ...
İns cnmya:)bnmde kemerliydi baya dr uma ozellkle kawis istedigimi belirttim :)gorcz nasl olucak:)
burda gördügüm resimler hep en fazla 5 aylik..yokmu hic 1-2 senelik burunlar? yani necdet beyde yapilmis burunlar..biri ciksa deseki ayni sorun bendede vardi..önce siskindir..1 sene oldu simdi süper -.- ...ama benim burda bir arkadasim ameliyat oldu 1-2 aylik burnu süüüperdi..sonra 5-6 ay oldu burnu cok kötü görünüyordu ...sonra 1 sene sonra mükemmel oldu ...
ben kimseyi etkilemek istemem ama necdet bey tabiiki yani hadi ben ona ameliyat oldum onuda geçtim ama insandan alınan bir elektrik vardırya o var necdet beyde ben okadar arayıp soru soruyorum her seferinde açamasa bile geri dönüyor. içini rahatlatıyor insanım daha çok yeni benim burnum 1 ay 1 hafta oldu umarım şişler indikçe memnuniyetim artar.
canım masajını ihmal etmeden yap gerçekten işe yarıyor bende tıryık tırtık bu ne demiştim kemik var gibiydi ama masaj yaptıkça geçti kestikleri yerlermiş masaj yaptıkça oturacak dedi. ve dediği gibi de oluyor. içini sakın karartma tatlım sonuç güzel olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?