Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım masajını ihmal etmeden yap gerçekten işe yarıyor bende tıryık tırtık bu ne demiştim kemik var gibiydi ama masaj yaptıkça geçti kestikleri yerlermiş masaj yaptıkça oturacak dedi. ve dediği gibi de oluyor. içini sakın karartma tatlım sonuç güzel olcak inşallah

elayaamber---masaj yapııyorum ama cok tuhaf:) yukardan basıyorum dümdüz oluyor yanlardan yapıyorum yukarı cıkıyor:) burun ucuda düşük gibi geldi. kaç günde bu saçma siş iniyor peki..

lelagncy-----Fotograf suan ekleyemiyorum . Telefonumun kablosu ofiste kaldı. İşe başladığım zaman ancak hepsini yüklerim

canım masajını ihmal etmeden yap gerçekten işe yarıyor bende tıryık tırtık bu ne demiştim kemik var gibiydi ama masaj yaptıkça geçti kestikleri yerlermiş masaj yaptıkça oturacak dedi. ve dediği gibi de oluyor. içini sakın karartma tatlım sonuç güzel olcak inşallah

Birde kavis de yok sanki. İnşallah şiştendir. Düzeltme acısınıda cekmek istemiyorum:(

necdet bey boğaziçinde yeni. evvelden sanırım ankarada imiş.. emin değilim. o yüzden çok eski hastası yok.

en fazla 1 senelik var sanırım.

benim 5 aylık. masajı bıraktım.kontrole gitmiyorum da 3-4 aydır hamileliğimden dolayı. vaktin varsa 6-7 ay bekle :) hepimizin sonuçlarını gör.

ben necdet beye hiç gitmesem de, burun defterimi kapasam da buraya belli aralıkla foto yüklüyorum ve yazıyorum. herkes yazarsa, foto eklerse ileriki hastalar için sağlam bir kaynak olacak.

sizler de ameliyatınız bitip, burnunuz iyileştikten sonra bizler gibi yazmaya devam edin.

elayaamber---masaj yapııyorum ama cok tuhaf:) yukardan basıyorum dümdüz oluyor yanlardan yapıyorum yukarı cıkıyor:) burun ucuda düşük gibi geldi. kaç günde bu saçma siş iniyor peki..

lelagncy-----Fotograf suan ekleyemiyorum . Telefonumun kablosu ofiste kaldı. İşe başladığım zaman ancak hepsini yüklerim

canım evet garip bişey sanki su torbasına masaj yapıyormuş gibi:)) 1 hafta içinde baya bir fark edeceksin. ben oyun hamuruna benzetmiştim mesela kendin şekil veriyormuş gibisin ordan burdan baskı yaparak birbirine girmesini sağlıyorsun kıkırdakların. 15 gün sonra kontrole g,ttiğimde bana burun ucu için masaj gösterdi sende sorarsın. ben şimdi birde onu yapıyorum burun ucum kalkıyor.

canım evet garip bişey sanki su torbasına masaj yapıyormuş gibi:)) 1 hafta içinde baya bir fark edeceksin. ben oyun hamuruna benzetmiştim mesela kendin şekil veriyormuş gibisin ordan burdan baskı yaparak birbirine girmesini sağlıyorsun kıkırdakların. 15 gün sonra kontrole g,ttiğimde bana burun ucu için masaj gösterdi sende sorarsın. ben şimdi birde onu yapıyorum burun ucum kalkıyor.

bence hastasının burnuna göre verıyor,benım burun ucuma hıc masaj vermedı hep dokunma burnuna kendı halınde düzelsın dedı,sadece 4 ay fılan masaj yaptım galiba.oda yanlardan bastırmaydı

Çok şiş ve hiç hosuma gitmedi. Yani nasıl yapmıslar anlamadım. iki kaş arasıda kırık burun ortasıda. doğal olarak iki krık arası yukarda duruyor. Bastırıyorum ama hiç inicekmiş oturacakmıs gibi gelmiyor:( Nerden oldum ya

Çok şiş ve hiç hosuma gitmedi. Yani nasıl yapmıslar anlamadım. iki kaş arasıda kırık burun ortasıda. doğal olarak iki krık arası yukarda duruyor. Bastırıyorum ama hiç inicekmiş oturacakmıs gibi gelmiyor:( Nerden oldum ya

Cnmmm nasil. Burnun ya daha coj yeni die oyledr zamnla oturur cok gzl olur hep oyle ilk basta hep sis kotu duruomus aylar sonra oturuyomus kucucuk findik gbi guzl oluomus:)

millet yüzü gözü sargılı ve mor iken avm'lerde fellik fellik.... kimse takmıyor artık. boşversene... takma hiç. ben de çıkıyordum.

Son düzenleyen: Moderatör:
millet yüzü gözü sargılı ve mor iken avm'lerde fellik fellik.... kimse takmıyor artık. boşversene... takma hiç. ben de çıkıyordum.

bantlı olması avantaj:) sargısız böyle kötü sis. çok tuhaf....renk farkı ayrı dert.

siz burun noktalarını ne zaman temizleme başladınız. bir sürü siyah nokta olmus. alçı kısmıda acık renk kalmısya ondanda tuaf:)

bantlı olması avantaj:) sargısız böyle kötü sis. çok tuhaf....renk farkı ayrı dert.

siz burun noktalarını ne zaman temizleme başladınız. bir sürü siyah nokta olmus. alçı kısmıda acık renk kalmısya ondanda tuaf:)

2hafta bittiğinde, makyaja, peelinge başladım ben. siyah noktalarıma haftada 1 peeling yaptım geçti. ben 16. günümdeyken kafama takıyordum şişim diye ama kimse anlamadı sokakta, kimse dönüp bakmadı. burada 16.günümden fotom bile var. şimdi bakıyorum hiç de belli değilmiş.

iş yerindekiler bilmiyor mu? boşver cidden ya. bir de sen takar gözükürsen insanlar üsütne gelir. sen özgüvenli dur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yarın işe başlamam lazım. bu şekilde sokağa çıkılmazki. Millet diyecek ne olmus.

canım düzelicek emin ol bak burnuna bir işlem yapıldı sonuçta hemen düzelmesini bekleyemezsin. seni çok iyi anlıyorum bende aynı şeyi yaşadım ve babam söylüyor gözümü ilk açtığımda keşke olmasaydım demişim:) biraz sabır ve zaman sen masaj yap bak göreceksin ben aynaya baktıkça deli oluyordum ilk günlerde ama zamanla şişlikler inip burnum oturmaya başladıkça daha iyi hissettim kendimi. ve inan sende öyle olacaksın. bur da bana saol sun çok moral veren bilgilendiren arkadaşlar var turimit ( yanlış yazdıysam özür dilerim) özellikle. oda ilk 15 gün fenaymış ama şimdi burnu süper. daha çok yeni tatlım düzelecek. ben bu gün yeni resimler koyacağım inşallah ilk resimlerle aradaki farkı sende göreceksin ve o zaman ne demek istediğimi anlarsın canım. sakın olumsuz düşünme. ve ayrıca el alem ne derse desin ben kuaföre alışverişe gittim kaç kişi bana trafik kazası' mı geçirdiniz dedi:)) ne kadar çok güldüm.

hepinize ayrı ayrı tesekkürler kızlar. harikasınız:) masaja devam..burnum elimde kalmasa iyidir:)))))

benim bugün 11. günüm.

iyiki varsınız...herşey gönlünüzce olsun

o milletten biride benim. ben çıktım sargılıyken evde oturup elimden ayna düşmemesinden iyidir bence:)

:))))eheheh bnde salı kendım tek basıma gtcem besıktasa uskudardan bu halımle motora bnmeyı dusunuyorum ıskeleden ehehheh alcı cıksın donustede hawalarda duzelıo bıraz gezıcem cok rht bırıyım bakan bakar umrum degıl:))))zaten cok merak edıyorum seklını butungun ayna elımde nasıl olmustr dıe tahmın yurutuyorum:))buarada cnm yenı resımlerını beklıorum:)

:))))eheheh bnde salı kendım tek basıma gtcem besıktasa uskudardan bu halımle motora bnmeyı dusunuyorum ıskeleden ehehheh alcı cıksın donustede hawalarda duzelıo bıraz gezıcem cok rht bırıyım bakan bakar umrum degıl:))))zaten cok merak edıyorum seklını butungun ayna elımde nasıl olmustr dıe tahmın yurutuyorum:))buarada cnm yenı resımlerını beklıorum:)

fazla güneşte dolanma şişersin:)

Back
X