Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

fazla güneşte dolanma şişersin:)

:)tam adamına soyledın cnmm bn gunes v sıcak hastasıyım ewde bıle odam hep sıcacık sıslerımın artcagını bıle bıle soguktan nefret ettıım ıcın kacıyorum:)yazında bol bol guneslenıp kararmayı dusunuyorum sıs ama mutlu olcam enazından:)hatat amelıyat oncesı en azından 2 ay solarıuma gıremıycem dıe bol bol kapkara gırdım amelıyata eheheheh

:)tam adamına soyledın cnmm bn gunes v sıcak hastasıyım ewde bıle odam hep sıcacık sıslerımın artcagını bıle bıle soguktan nefret ettıım ıcın kacıyorum:)yazında bol bol guneslenıp kararmayı dusunuyorum sıs ama mutlu olcam enazından:)hatat amelıyat oncesı en azından 2 ay solarıuma gıremıycem dıe bol bol kapkara gırdım amelıyata eheheheh

:) alemsin.:) bende sıcagı severim ama şişmeyi de istemem:) HAdi hayırlısı. Az kaldı alçının sökülmesine:)

yeni resimler yükledim bakalım ne diyeceksiniz? merakla bekliyorum...

evet gayet güzel.. :) Peki senin 11-12.günün yokmu:) deli olucam ben yoksa:)))) burun üstü renk farkın varmıydı. Foto çekiyorum sanki bunu alıp oraya yapıştırmıslar gibi duruyor. özellikle kaş arası itibaryle renk farkı oldugu için. Alçının tam altı kopmle acık renk

Son düzenleme:
evet gayet güzel.. :) Peki senin 11-12.günün yokmu:) deli olucam ben yoksa:)))) burun üstü renk farkın varmıydı. Foto çekiyorum sanki bunu alıp oraya yapıştırmıslar gibi duruyor. özellikle kaş arası itibaryle renk farkı oldugu için. Alçının tam altı kopmle acık renk

canım ma o çok normal dediğin gibi bantlar çıktıktan sonra bendede öyle oldu hatta bantların izi bile vardı ..düşünsene benim 15 gün kaldı bantlar okadar zaman hava almıyor deri doğal olarak nemden terden öyle renk farkı varmış gibi oluyor. nasılki yara bantı yapıştırdığın yer daha açık bir renk alır ve sonra düzelir buda öyle tatlım düzelicek. benim burun köküm nasıl şişti anlatamam hiç inmeyecek sandım ama şimdi gayet iyi. makyaj yap eğer orası çok canını sıkıyorsa. ben 5 veya 6. gün aynaya baktığımda kötü hissediyorum diye kendimi makyaj yaptım ki alçı falan duruyordu gök kuşağına dönmüştüm:)) ama kendimi iyi hissetmiştim:))

Kod:
canım ma o çok normal dediğin gibi bantlar çıktıktan sonra bendede öyle oldu hatta bantların izi bile vardı ..düşünsene benim 15 gün kaldı bantlar okadar zaman hava almıyor deri doğal olarak nemden terden öyle renk farkı varmış gibi oluyor. nasılki yara bantı yapıştırdığın yer daha açık bir renk alır ve sonra düzelir buda öyle tatlım düzelicek. benim burun köküm nasıl şişti anlatamam hiç inmeyecek sandım ama şimdi gayet iyi. makyaj yap eğer orası çok canını sıkıyorsa. ben 5 veya 6. gün aynaya baktığımda kötü hissediyorum diye kendimi makyaj yaptım ki alçı falan duruyordu gök kuşağına dönmüştüm:)) ama kendimi iyi hissetmiştim:))

,
Bugün ablamda baktı. Muhtemelen düzeltme olur dedi. kemik var . inşallah masajla düzelir. 6 ay bekleyeceğim her halükarda. eskiden yandan kemik vardı. şimdi önden :) ne saçmalık yaaaaaa:) dün masaj çok yapmısım. bayağı şiştim agrım oldu

Kod:

,
Bugün ablamda baktı. Muhtemelen düzeltme olur dedi. kemik var . inşallah masajla düzelir. 6 ay bekleyeceğim her halükarda. eskiden yandan kemik vardı. şimdi önden :) ne saçmalık yaaaaaa:) dün masaj çok yapmısım. bayağı şiştim agrım oldu

CnmMm kemik war derken onden nasil yani yandan kemerinmi wardi eskiden?

evet canım yandan kemerim vardı. şimdi önden var gözüküyor.yandan cok hafif. çok basit bir burun seninki demişti. nasıl böyle kaldı anlamıs değilim..

İns gecer masajla falan eger odem warsa oyuzden oyledir cunku kemeri almistir bnm baya kemerliydi bnmki nasil oldu acaba saliyi bekliyorum heyecanla

Kod:

,

canım ben ısrarla söylüyorum masajla düzelicekk.. benim burnum bantlıyken ağbim burnumun yamuk olduğunu bantlar çıkınca doktora bir kafa atmam gerektiğini :))) söylemişti.ama şimdi öyle bir yamukluk yok bazen banada yamuk gibi geliyor ama o şişlikten dolayıymış. ve bendede bir kemik gibi bişey vardı ama masjla yok oldu umarım seninde öyle olur canım. düzelicek.. kaç gün oldu şimdi??

kizlaaaaaaaaaaaar size birsey söylemeliyim..daha demin babam ile konusdum bana böyle dedi : istiyorsan seni hemen yollayalim istanbula... :D yarin patronum ile konusacagim bana 1 hafta izin verirse öbür ay ordayim :D .... 1 hafta yeter degilmi? bana 5 gün istanbulda bulunsam yeter demislerdi?

üüüüf insallah patronum izin verir ya :(

morluk cok az war cnm zaten ama sıslık war tabı ya ewet bn annpıcam gunesı cok sewıyorum yrn mesela hastaneye gtcem gunesı gorcem:)))

güneş kremı surmeden çıkma bence,morluk gecsede sarılıklar kalıyor gecmesı zaman alıyor..güneş görurse kalıcı olabılıyor dıye bılıyorum,ben guneş kremıyle cıktım bişe olmadı

Merhaba bayanlar... Burada yeniyim ve tabiiki burun ameliyati dusunenlerdenim.. 2 dr arasinda kaldim.. biri necdet bey digeri de muhammet dilber... benide eklerseniz resimlerinize bakmayi cok isterim... sanirim bide 25 mesaj siniri var.insallah biran once dolar. cok tesekkurler simdiden...

Back
X