Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Aslida haklisin gidip gorusmem lazim ama ben yurt disinda yasiyorum ve kismetse yilbasi gibi gelmeyi ve o zamanda olmayi dusunuyorum..onun icin buradan sizin yardimlarinizla oncelikle bir fikir edinmeye calisiyorum… Aslinda bir itirafta bulunayim acam benim kardesim:)) birkac ay once necdet beye oldu.. ve cok begendim burnunu..zaten o bana cesaret verdide diyebilirim.. ama yinede bende bi arastirim dedim ve kafami karistirdim aslinda…:)) bide simdi onun ve sizlerin iyilesme surecini ve karsilastiginiz sorunlari takip edecegim o zamana kadar.. insallah hepiniz biran once iyilesir harika burunlara sahip olursunuz:))[/QU

bilmiyordum yurt dışında yaşadığını, doğru bir araştırma yapmak gerekiyor ama şuda varki seninde söylediğin gibi insan nekadar çok araştırısa okadar kafası karışıyor:)) ben 1 yılı aşkın zaman araştırdım etrafımda ameliyat olup burnunu beğendiklerimde vardı. ama ben burda araştırmaya başladım ve necdet beyi bulunca ( bence büyük şans istediğim gibi olması allaha çok şükür bir sorunum yok şimdilik umarım olmaz) daha fazla beklemedim ve ameliyat oldum ki şuda var açam ve turamit in burunlarını çok beğenmiştim bende.onların sayesinde kararım kesinleşti. senin baya zamanın var şimdi hakkında hayırlısı olsun

Elayaamber baktim resimlerine.. cok guzel olmus burnun gule gule kullan canim:)) simdi ben iki dr arasinda kaldimya bi muhammet beyin yaptiklarina bakiyorum bi necdet beyin.. gerci her ne kadar senin suratina yakisan deselerde yinede sanki bi tarzlari var gibi.. mesela necdet bey ucunu daha yuvarlak gibi yapiyo muhammet bey daha ucgen ve sivri... e benim ikisindede begendigim burunlar var. napicaammm:(((( bu arada birsey sorucam gordugum kadariyla sende kemer yokmus.. benimde cok oyle rahatsiz edici bir kemerim yok gibi.. senin bu ne diyolar sanirim burun sirtimi diyolar yani kemer olabilme olasiginin oldugu yere islem yaptimi necdet bey yoksa sadece ucunami islem yapildi.. mesela o konudada kararsizim.. kemere hic dokundurmadan ucunu kaldirip deliklerimi kuculttursem sedece acaba diyorum..ama kaviste istiyorum.. ufffff:(((

mehmet beyin tuba92 ye yağtıgı burnu dehşet şekilde begendim:) ikisinden de tasarım al. Yakınlarsa bosuna fazla para ödeme. Neccet beyde iyi doktor. Biraz sans lazım o kadar. O da her doktor için gerekli

Evet canim aslinda bu maddiyat kismi benide dusunduruyo. Necdet bey yari yariya hatta yaridan bile az… ama iste acaba biraz daha sikip vermeye degmezmi diyede dusunuyorum..ve muhammet beyin formunuda, burayida cok okudum… Muhammet beyden hic sikayet eden yok..necdet beydende yok gerci ama mesela pessimist de bi problem olmus yada simdi sadelina burun ucum sisti demis.. gerci bunlar olabilecek seyler ama acaba doctorlada ilgisi varmi diye dusunmeden edemiyorum…
Ah cnm ah dr secimi en zor kisim zaten walla sans isi birazda ayni dr da yapsa kisiden kisiye degisiyo kisinin yapisiylada alakali sanirim biraz mesela kimi mosmor oluyo kimi hic morarmiyo kimininkinde odemler sisler oluo kimininki cok rahat n odem n bisey ya gerckten sans bunlar hep onmli olan sabretmk aylar gctikce guzellesiyo oturuyo bn acikcasi dogal bi burun istiyodum oylede oldu hem dogal ama bi yandanda kawisli kalkik oyuzden herseyde bi hayir warde iyiki necdet beye olmusum sen nzmn ameliyat olcksn bni takip et bn bol bol resim koycam suana kdr hic agrm olmadi mesela morlukta bn masallah cok iyi atlattim sanki hc ameliyat olmadim:)))

Merhaba arkadaslar, bugün necdet beye muayene oldum ve bu persembe icin ameliyat günü aldım. Tabi kaygılarım cok. Mesela bana kapalı teknik yapacagını soyledi ve ben acık teknik olma taraftarıydım. Dediğiniz gibi bu işler sans. Sizlere yaptıgı ameliyat kapalı mı acık teknikmiydi? Kızlar son bi günüm kaldı. Bana necdet beyin yaptıgı burunlarınızın resimlerini gösterebilirmisiniz. Özelden mesaj atamıyorum henüz 100 mesajı tamamlamadıgım icin. Heyecanlıyım, korkuyorum:( Beni rahatlatıcak bişeyler soyliycek olan kimse varmı aranızda:17:

Ah cnm ah dr secimi en zor kisim zaten walla sans isi birazda ayni dr da yapsa kisiden kisiye degisiyo kisinin yapisiylada alakali sanirim biraz mesela kimi mosmor oluyo kimi hic morarmiyo kimininkinde odemler sisler oluo kimininki cok rahat n odem n bisey ya gerckten sans bunlar hep onmli olan sabretmk aylar gctikce guzellesiyo oturuyo bn acikcasi dogal bi burun istiyodum oylede oldu hem dogal ama bi yandanda kawisli kalkik oyuzden herseyde bi hayir warde iyiki necdet beye olmusum sen nzmn ameliyat olcksn bni takip et bn bol bol resim koycam suana kdr hic agrm olmadi mesela morlukta bn masallah cok iyi atlattim sanki hc ameliyat olmadim:)))

Merhaba, öncelikle burun sekline bayıldım cok güzel olmus gibi görünüyor su an. Senin ameliyatına yavuz bey girdi mi? Ve asıl soru memnunmusun:17:

mehmet beyin tuba92 ye yağtıgı burnu dehşet şekilde begendim:) ikisinden de tasarım al. Yakınlarsa bosuna fazla para ödeme. Neccet beyde iyi doktor. Biraz sans lazım o kadar. O da her doktor için gerekli

Tuhaf bir soru olacak belki ama acaba bu doctorlara resmimi email yapsam bana tasarim verirlermi.. Ben yurt disinda yasiyorum onun icin su an gidemiyorum maalesef.. gelincede hemen olup bitirmek istiyorum ama tabii olursa...Sans kesinlikle sart.. cok haklisin.. En iyisi dersin gidersin problem olacaksa yine olur...

Canim ben oralarda degilim maalesef.. yurt disindayim..onun icin gidemiyorum simdi bu dr lara.. yilbasi gibi gelmeyi ve eger mumkun olursa o zaman yaptirmayi dusunuyorum..ve o zamana kadarda sizleri takip edicem:))) bu arada benim kardesimde Necdet beye ameliyat oldu birkac ay once.. Acam:))) onun burnunu cok begendim, zaten o cesaretlendirdi beni...simdi seninkinide cok begendim.. sonra baska arkadaslarda var simdi ismini hatirlamadigim onlarda cok guzeller.. ama iste zamanla birsey cikarmi onu bilmiyorum.. o da dusunduruyo beni... belki sizlere birsey olmaz (insallah da olmaz) ama ya bende birsey cikarsa buralarda naparim onu da dusunuyorum tabii bir yandanda.. yani anliycan iyi bir corba kafam;))))

Merhaba arkadaslar, bugün necdet beye muayene oldum ve bu persembe icin ameliyat günü aldım. Tabi kaygılarım cok. Mesela bana kapalı teknik yapacagını soyledi ve ben acık teknik olma taraftarıydım. Dediğiniz gibi bu işler sans. Sizlere yaptıgı ameliyat kapalı mı acık teknikmiydi? Kızlar son bi günüm kaldı. Bana necdet beyin yaptıgı burunlarınızın resimlerini gösterebilirmisiniz. Özelden mesaj atamıyorum henüz 100 mesajı tamamlamadıgım icin. Heyecanlıyım, korkuyorum:( Beni rahatlatıcak bişeyler soyliycek olan kimse varmı aranızda:17:

benimki açık olmuştu. ameliyattan korkma ilk günler biraz zor geçiyo tampon çıktıktan sonrası rahat cnm:)

Aslida haklisin gidip gorusmem lazim ama ben yurt disinda yasiyorum ve kismetse yilbasi gibi gelmeyi ve o zamanda olmayi dusunuyorum..onun icin buradan sizin yardimlarinizla oncelikle bir fikir edinmeye calisiyorum… Aslinda bir itirafta bulunayim acam benim kardesim:)) birkac ay once necdet beye oldu.. ve cok begendim burnunu..zaten o bana cesaret verdide diyebilirim.. ama yinede bende bi arastirim dedim ve kafami karistirdim aslinda…:)) bide simdi onun ve sizlerin iyilesme surecini ve karsilastiginiz sorunlari takip edecegim o zamana kadar.. insallah hepiniz biran once iyilesir harika burunlara sahip olursunuz:))

canim bende yurtdisinda yasiyorum daha dogrusu almanyada...bende cok kararsizdim ayni senin gibi cok doktor aklimdaydi sonra dr.dilber beyle ile mailestim ..bana tasarim resmi yapdi ayni istedigim gibi olmusdu fiyat da gayet uygun 2.200 euro istedi..sonra bogazici tip merkezine resmimi yolladim orda dr.bayram tasarim resmi yapdi bana ve ayni dilberin yapdigi gibiydi..ben burdada bir kac doktora gitdim cogu ayni tasarim resmini yapdi ...ama cok pahli rakamlar söylediler ...sonra bakdim isde bogazici ayni tasarimi yapdi..ordaki sekreter bu tasarimi necdet beye göstermis oda evet güzel zaten bende böyle düsünüyürum ama daha dogal olacak demis...bende su an biletimi aldim :):) 10.4 istanbuldayim ve 12.4 necdet beyde ameliyat olacagim... :):) ..yani hic korkmana gerek yok ben simdiden doktoruma cok güveniyorum ..

cnmmm slm leyla bn gecen salı necdet beye oldum albumlerımden resımlerıme bakabılırsın daha dun alçım cıktı kapalı teknıkle oldum morluk yok denecek kadar az oldu sııslık oldu dgal olarak onlarda gecıoo yawas ywas korkcak hıcbısey yok hıcbısey hıssetmıosun cnm tek sorun amelıyattan sonra sadcec agızdan nefes alamn onada alısıosun bnm oda gectı yanı 1 hafta sabretceksın:))))

Cnmm bn muhammet beye olcaktim aralikta karar wermistim baskasini kesinlikle istemiyodum ama sartlar:)para biriktrmem gerekiyodu ama gelen para baska odemelerime fln gidiodu marta gldik yaz glmeden olmaliydm necdet beye burda rastladm enazndan dogal yapio dedim korkmadm hc bide bn ucu siwri sewmiodum cok top sewiodum ama cok yuwarlakta degl tabi:)necdet bey isrediin gbi yaparm diince ok dedm fiyatta uygundu:)

sen ne kadar oldun necdet beye lelagncy?

Merhaba, öncelikle burun sekline bayıldım cok güzel olmus gibi görünüyor su an. Senin ameliyatına yavuz bey girdi mi? Ve asıl soru memnunmusun:17:

sagol yok cnm sadece necdet bey bn estetık amaçlı yaptırdım bı sorunum yoktu cok sukur we suan ııcn cok memnunum yanı amelıyat oldugumu anlamadımkı n agrı n bısey cok sukur ılk haftayı boyle atlattım :)necdet bey cok tatlı bırı guwen werıyo zaten fazla konusmaz necedt bey mesela bn sadece kemerım alınsın bıde kawıslı bı burun ıstıyorum burun ucum dusuktu onu kaldırırmısnz demıstım necdet bey buurn delıklerımı kanatlarıda kucultmus haberım yoktu:))cokta ıyı yapmıs kucucuk oldu burnum çok begendım :))))))

Canim ben oralarda degilim maalesef.. yurt disindayim..onun icin gidemiyorum simdi bu dr lara.. yilbasi gibi gelmeyi ve eger mumkun olursa o zaman yaptirmayi dusunuyorum..ve o zamana kadarda sizleri takip edicem:))) bu arada benim kardesimde Necdet beye ameliyat oldu birkac ay once.. Acam:))) onun burnunu cok begendim, zaten o cesaretlendirdi beni...simdi seninkinide cok begendim.. sonra baska arkadaslarda var simdi ismini hatirlamadigim onlarda cok guzeller.. ama iste zamanla birsey cikarmi onu bilmiyorum.. o da dusunduruyo beni... belki sizlere birsey olmaz (insallah da olmaz) ama ya bende birsey cikarsa buralarda naparim onu da dusunuyorum tabii bir yandanda.. yani anliycan iyi bir corba kafam;))))

:)))bnde acamınkını cok begenmıstım bıkaç kısı wardı onlar sayesınde karar werdım necdet b eye suan çok memnunum ılerısı ıcın bısey dıyemem bu her dr ııcn gecerlı bıde ınan sans ısı bıraz yanı aynı dr aolursun senınkınde problem cıkar n bılım mesela sısılık olur odem ınmez yada aylar sonra ıner baskasınınkınde hıc bısey olmaz ınan boyle kımı agrım oldu dıyo morluk oldu dıyo kımı tam tersı ama herzaman olumlu duusnmek en guzelı yanı herseyın gzl olcagına ınan tedırgın olma dr una nasıl bı burun ıstedıgını herseyı anlat ınan cok guzel olucak zaten necdet bey tecrubelı bı dr yanı ılerde sorun cıkacaganı duudnmuyorum bana sen ıstedıgın kadar kawıslı ıstıyorum de demıdtı bn almam gerekenden fazla kemık almam demıstı yanı o zaten napıcaganı bılıyo sdaece guwen canım

:)))bnde acamınkını cok begenmıstım bıkaç kısı wardı onlar sayesınde karar werdım necdet b eye suan çok memnunum ılerısı ıcın bısey dıyemem bu her dr ııcn gecerlı bıde ınan sans ısı bıraz yanı aynı dr aolursun senınkınde problem cıkar n bılım mesela sısılık olur odem ınmez yada aylar sonra ıner baskasınınkınde hıc bısey olmaz ınan boyle kımı agrım oldu dıyo morluk oldu dıyo kımı tam tersı ama herzaman olumlu duusnmek en guzelı yanı herseyın gzl olcagına ınan tedırgın olma dr una nasıl bı burun ıstedıgını herseyı anlat ınan cok guzel olucak zaten necdet bey tecrubelı bı dr yanı ılerde sorun cıkacaganı duudnmuyorum bana sen ıstedıgın kadar kawıslı ıstıyorum de demıdtı bn almam gerekenden fazla kemık almam demıstı yanı o zaten napıcaganı bılıyo sdaece guwen canım

ödeme olarak canım.2250 iyiymiş fiyatı.ben bilecikteyimde istanbıla gidip gelmek gerekecek.
ameliyat öncesi burnunla benimki çok benziyor sonuç olarakta seni görünce çok beğendim ama :)

canim bende yurtdisinda yasiyorum daha dogrusu almanyada...bende cok kararsizdim ayni senin gibi cok doktor aklimdaydi sonra dr.dilber beyle ile mailestim ..bana tasarim resmi yapdi ayni istedigim gibi olmusdu fiyat da gayet uygun 2.200 euro istedi..sonra bogazici tip merkezine resmimi yolladim orda dr.bayram tasarim resmi yapdi bana ve ayni dilberin yapdigi gibiydi..ben burdada bir kac doktora gitdim cogu ayni tasarim resmini yapdi ...ama cok pahli rakamlar söylediler ...sonra bakdim isde bogazici ayni tasarimi yapdi..ordaki sekreter bu tasarimi necdet beye göstermis oda evet güzel zaten bende böyle düsünüyürum ama daha dogal olacak demis...bende su an biletimi aldim :):) 10.4 istanbuldayim ve 12.4 necdet beyde ameliyat olacagim... :):) ..yani hic korkmana gerek yok ben simdiden doktoruma cok güveniyorum ..

nesecımmm hadı hayırlısı cok sewındım bnı soylersın necdet beye hatta ıstersen ben bıle gelıırm senle gorusmeye zaten bol bol zıyarete gtcem necdet beye :)))dun bogazııcndeyken ısmaıl beyın 6 aylık bı hastası geldı kontrole kızın burnu cok guzeldı ısmaıl beyde necdet beyde cok ıyı dr lar bn ısmaıl beylede gorusmustum ama necdet bey ıcıme daha cok sındı kı ısmaıl bey yaptııgı buurnları gostedıgı halde v tasarım yaoptıgı halde:))

ödeme olarak canım.2250 iyiymiş fiyatı.ben bilecikteyimde istanbıla gidip gelmek gerekecek.
ameliyat öncesi burnunla benimki çok benziyor sonuç olarakta seni görünce çok beğendim ama :)

sagol cnm sen karar werdınmı kıme olcagına ewet gelemn gerekıcek aslında bılecık cokta uzak degıl yada burda kalcak yerın warsa 10 gun fln cunku 7. gunu alcın cıkıo bıkaçgun sonrada bantlar masaj gerekıyosa dr bey onu gosterıyo cunku bnm 8. gunm cmrtesı cıkcak bant ıns masaj wermez bana :))))

Back
X