- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.481
cnm bgn 13. gunum albumum herkeze acık ndnn bakamıosun kı?
25 msj yazmam gerekiyormuşş cnm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada sen ne zaman amlyt oldun cnmm???
kızlar 12. gunden resım ekledım sımdı ya bısey sorcam sag tarafımla sol tarafım farklı:)sagda odem warya soldan bakınca orası hafıf tumsek gıbı yanı tumsekde dıılde kawıs bellı dııl ama dıer taraftan bakınca sagdan yanı kawıslı:)esıtlenırmı bunlar :))
Kızlar tampon cıkarken yasıycağım hissi biri bana tarif edebilir mi? Uzun süren bir işlemmi? Acır mı, sızlar mı? Burnumun icindeki donmus kanları Necdet Bey nasıl temizliycek?
Kızlar tampon cıkarken yasıycağım hissi biri bana tarif edebilir mi? Uzun süren bir işlemmi? Acır mı, sızlar mı? Burnumun icindeki donmus kanları Necdet Bey nasıl temizliycek?
Kızlar bugün 2. günüm. Sunu soylemeliyim ki zor bir ameliyat. Su an tek derdim burnumdaki tamponun bir an önce cıkarılması. Ve bir hafta sonra alınacakmıs tamponlar alcıda 10 gün sonra. Burnumun icinde kanlar dondu ve onları nasıl temizliyceğimi bilmiyorum. Bephantene değdiriyorum kulak pamuguyla ama yınede acılmıyo. Yardım bekl,iyorum kızlar.
oh oh sen daha 25 mesaji dolduracaksin ...ondan sonra resimlere bakacaksin..bende 100 mesaja yaklasmak istiyorumki özel mesaj gönderebilim ..cok kötü bir sistem bence..cok gereksiz
O zaman baştan başlayalım, hastaneye girişin yapıldıktan sonra hemşire ameliyatta giymen icin önlüğünü getiriyor ve damar yolunu acıyor. Doktor gelmeden önce bir kız gelip resimlerini çekiyor.Sonra doktoru beklemeye baslıyorsun:) Ve sanırım cesaret iğneni yapıp ameliyata doğru yol alıyorsun. Orada anestezi doktoru seninle konusurken 5 dkya kadar bayılacagını soyluyor ve öylede oluyor. Ben yatağıma geldiğim an narkozdan uyanmıstım ve inanılmaz üşüdüm dişlerim birbirine carpıyodu. İnanılmaz bir acıda cektim 10 dk kadar, sanki ameliyat devam ediyordu burnumun icinde.Bu arada ben kapalı teknikle ameliyat oldum. O ağrı 10 dk sonra kedildi ve bugün 6. günüm hiç agrı cekmedim. 2. günden itibaren cok şiştim gözlerimin altıda üstüde mosmor oldu. Gözlerim görünmüyordu bile. Uyandıgın andan itibaren tek sorunun nefes alamamak oluyor. Yediğin,ictiğin hicbirseyin tadını alamıyorsun. İlk iki gün burnunun icini temizlemekte zor oluyor ama 3. günden itibaren pansumanını yapabiliyorsun. 3. günden itibaren katı yiyeceklerede baslıyorsun. Bu arada burnum ameliyattan ilk cıktıgımda cok daha kücüktü:/ sanırım su an şişt. İşte boyle yarın tamponlarım cıkacak ama alcım icin 3 gün daha beklemem gerek sanırımcanım amelyt zor demişsn biraz anlatırmısn?? zorluklarını yapılan işlemleri agrı cokmu
O zaman baştan başlayalım, hastaneye girişin yapıldıktan sonra hemşire ameliyatta giymen icin önlüğünü getiriyor ve damar yolunu acıyor. Doktor gelmeden önce bir kız gelip resimlerini çekiyor.Sonra doktoru beklemeye baslıyorsun:) Ve sanırım cesaret iğneni yapıp ameliyata doğru yol alıyorsun. Orada anestezi doktoru seninle konusurken 5 dkya kadar bayılacagını soyluyor ve öylede oluyor. Ben yatağıma geldiğim an narkozdan uyanmıstım ve inanılmaz üşüdüm dişlerim birbirine carpıyodu. İnanılmaz bir acıda cektim 10 dk kadar, sanki ameliyat devam ediyordu burnumun icinde.Bu arada ben kapalı teknikle ameliyat oldum. O ağrı 10 dk sonra kedildi ve bugün 6. günüm hiç agrı cekmedim. 2. günden itibaren cok şiştim gözlerimin altıda üstüde mosmor oldu. Gözlerim görünmüyordu bile. Uyandıgın andan itibaren tek sorunun nefes alamamak oluyor. Yediğin,ictiğin hicbirseyin tadını alamıyorsun. İlk iki gün burnunun icini temizlemekte zor oluyor ama 3. günden itibaren pansumanını yapabiliyorsun. 3. günden itibaren katı yiyeceklerede baslıyorsun. Bu arada burnum ameliyattan ilk cıktıgımda cok daha kücüktü:/ sanırım su an şişt. İşte boyle yarın tamponlarım cıkacak ama alcım icin 3 gün daha beklemem gerek sanırım
O zaman baştan başlayalım, hastaneye girişin yapıldıktan sonra hemşire ameliyatta giymen icin önlüğünü getiriyor ve damar yolunu acıyor. Doktor gelmeden önce bir kız gelip resimlerini çekiyor.Sonra doktoru beklemeye baslıyorsun:) Ve sanırım cesaret iğneni yapıp ameliyata doğru yol alıyorsun. Orada anestezi doktoru seninle konusurken 5 dkya kadar bayılacagını soyluyor ve öylede oluyor. Ben yatağıma geldiğim an narkozdan uyanmıstım ve inanılmaz üşüdüm dişlerim birbirine carpıyodu. İnanılmaz bir acıda cektim 10 dk kadar, sanki ameliyat devam ediyordu burnumun icinde.Bu arada ben kapalı teknikle ameliyat oldum. O ağrı 10 dk sonra kedildi ve bugün 6. günüm hiç agrı cekmedim. 2. günden itibaren cok şiştim gözlerimin altıda üstüde mosmor oldu. Gözlerim görünmüyordu bile. Uyandıgın andan itibaren tek sorunun nefes alamamak oluyor. Yediğin,ictiğin hicbirseyin tadını alamıyorsun. İlk iki gün burnunun icini temizlemekte zor oluyor ama 3. günden itibaren pansumanını yapabiliyorsun. 3. günden itibaren katı yiyeceklerede baslıyorsun. Bu arada burnum ameliyattan ilk cıktıgımda cok daha kücüktü:/ sanırım su an şişt. İşte boyle yarın tamponlarım cıkacak ama alcım icin 3 gün daha beklemem gerek sanırım
canım fotolarını bekliyorzz