Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

baktım albümüne canım..cidden tuhaf bi çıkıntı o..ne zaman oluştu peki? ameliyattan ne kadar sonra? dr. ne diyo? asıl önemli olan bu

canım aslında o başından beri vardı ama şişliklerden falan pek belli olmuyodu zaman geçtikce şişlikler inmeye başladıkça belirginleşti ve altı düştü:(

Evet kızlar. fotoyu ekledim. Gördükçe cinlerim geliyor:))) Kesinlikle bu inmez.

ne zaman ameliyat oldun? ona göre cevap vereceğim. benim 1haftayken burnum yana doğru eğrildi. yamuktu. sanki elinle almış oraya kıvırmışsın... 1hafta da öyle kaldı. 14-15.günde kendiliğinden geçti. senin de yeni mi?

ne zaman ameliyat oldun? ona göre cevap vereceğim. benim 1haftayken burnum yana doğru eğrildi. yamuktu. sanki elinle almış oraya kıvırmışsın... 1hafta da öyle kaldı. 14-15.günde kendiliğinden geçti. senin de yeni mi?

6 martta oldum.bugun 18.gun. Doktoru arayip kemik mi unuttunuz dedim. O sis dedi. Bastirinca kayboluyor.ama kemik oldugu icin agri yapiyor.tekrar sisiyor. Ben hic biinizde gormedim.

6 martta oldum.bugun 18.gun. Doktoru arayip kemik mi unuttunuz dedim. O sis dedi. Bastirinca kayboluyor.ama kemik oldugu icin agri yapiyor.tekrar sisiyor. Ben hic biinizde gormedim.

canim daha cok erken mis yorum icin...18gün ne ki...sen bir kac ay bekle daha güzel olur...ben burnunun ucunu cok sevdim...

Kızlar bugün 2. günüm. Sunu soylemeliyim ki zor bir ameliyat. Su an tek derdim burnumdaki tamponun bir an önce cıkarılması. Ve bir hafta sonra alınacakmıs tamponlar alcıda 10 gün sonra. Burnumun icinde kanlar dondu ve onları nasıl temizliyceğimi bilmiyorum. Bephantene değdiriyorum kulak pamuguyla ama yınede acılmıyo. Yardım bekl,iyorum kızlar.

Kızlar bugün 2. günüm. Sunu soylemeliyim ki zor bir ameliyat. Su an tek derdim burnumdaki tamponun bir an önce cıkarılması. Ve bir hafta sonra alınacakmıs tamponlar alcıda 10 gün sonra. Burnumun icinde kanlar dondu ve onları nasıl temizliyceğimi bilmiyorum. Bephantene değdiriyorum kulak pamuguyla ama yınede acılmıyo. Yardım bekl,iyorum kızlar.

geçmiş olsun canım ama bol bol sür açılacak o

ilk 15gün zor işte biraz. bepanten sür ama hafif hafif... zedeleme içeriyi. tampon çıktıktan sonra biraz daha rahatlayacaksın. sabır güzelim.

Kbb doktoruda girdi. Brunumdan et aldı ve kemiği düzeltii. Yalnız sanki burdaki herkesin tamponları 3. günden itibaren alınmıstı. Şu an tüm yüxzüm şiş, gözlerimi acmakta zorlanıyorum. Sekli kabaca belli. Kaygılarım var ama moral bozmak icin erken oldugunu düsünüyorum. Resimlerimi atıcam kızlar ama 1 hafta dolunca. Ozaman ben sık sık bephantene le siliyim. Kabuklardan kurtulutum belki

Kizlarr bugun cikti bantlar cok begendim cok dogal sag tarafta biraz sislik wR ama daha 11.gunum masaj istemiyorum dedim wermedi hftaya bkcz odem inmemisse werck masaj yapinca dha erkn iniomus mactan ciktim fb min sizn icin ewde macta bisuru resim cekindm musait olunca yukliycn:))))

Back
X