Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

yaa bende bayramdan sonra ameliyat olmayı düşünüyorum benimde burnum aynı seninki gibi hafif kemeri var yoksa ucu ufacık şekilde düşük etrafımdakler olmamı gerektircek bişiy yok diyolar ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum böyle. allah korsun kötü olmasından korkuyorum bende yoksa ameliyattan korkmuyorum:( allahım yardım et bize lütfen ya:(

Amin tatlımm inşallah istediğimiz gibi geçer herşey ben zaten kararımı verdim ama akıldaki soru işaretleri insanı yıpratan fakat sonuç ne olursa olsun ameliyat olacağım dua etmek en iyisi inşallah hiç pişman olmayızz ben iş yerinden 15 gün izin alıcam geri dönüşüm olduğunda kimsenin ameliyat olduğumu anlamasını istemiyorum offffffffff

günay canım senin burnun şekil olarak nasıl? şişmi? benimki gibi bi tarafa doğru mu? açıkçası ben çok endişeliyim. yaşadığım bu durum normal mi? bir tuhaflık var da doktorum mu oyalıyor emin değilim. biri çıksın ve "11.gün daha 15güne geçecek... "vb. desin istiyorum.

tampon takınca ben acile gidip iğne yaptırmıştım gene de ağrım geçmemişti. o sıkıntılı günlerime rağmen bu şekil bozukluğu çok daha kötü. ağrı geçicek morluk geçicek bunu biliyorsun bir şekilde. ama şu an endişelerim var. eşim evham yaptığımı düşünüyor ama ben korkuyorum elimde değil.

inşallah kısa sürede buraya "kızlar şişlerim indi burnum tampondan eğriymiş geçti şu an güzel ve minik bir burnum var" yazmak nasip olur bana da.

ben burnumun seklınden cok memnunum hersey yolunda sımdılık

resim yükleyemeyi bilmiyorum.

şişliktendir diye umut ediyorum. 11.gün sonuçta. ben ameliyat öncesi sigara da kulanıyordum. acele ameliyat olduğum için bırakma gibi durumu olmadı. ameliyattan önceki gün sigara içmiştim. belki ondan geç iyileşiyordur. şu da var ki benim burnumun için acayip dolu. yara mı pıhtı mı sertleşmiş bilemiyorum ama çok çok dolu taş gibi. belki onlar ittiriyordur.

sizlere yazarım ileride durumunu. şu an için sabırla beklmeketen başka yapacak birşeyim yok. şu suratımla sokağa çıkamıyorum canım sıkılıyor bir başıma.

ben bu kadar zor bi ameliyat olduğunu bilmiyordum. pat diye gittim yarın gelin diye tel geldi gittim ameliyat oldum deli işi benimkisi. belki bilsem cesaret edemezdim.

hayırlısı olsun.

ama benim yaşadığımın doktorumla alakalı olduğunu da sanmıyorum. necdet bey ii bir hekim. yavuz bey de öyle. bilmiyorum belki şanssızım. belki de evham yapıyorum 10güne geçecek hepsi.

turamit çok çok geçmiş olsun önce. yaşadıkların çok zormuş inşallah düzelir tabiki. yavuz beyin dikkatsizliği olabilir bilmiyoruz. günay senin tamponlarını kim aldı ? turamit eğer uygunsa resimlerini koyarmısın burnunun bakalım belki dışardan bakınca pekte belli olmuyodur ? görmek isterim burnunu.

canım sağol. şimdi pc kamerasından çektim resimlerimi. mesaj sayımı 25 e tamamladım.becerebilirsem albüm yapacam burnumun bu hali için. sizler de bakarsınız. ama cidden yamuk ve çok şiş bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar burun resimlerimi yükledim. bakıp bana fikir verebilir misiniz? yüzümün sol tarafı daha şiş. morluğum yok denecek kadar az. burnum sola doğru yamuk. ama sağda daha uzun tampon kaldı. ameliyattan sonra sigara içmedim ama sigara kullanan biriyim. solunum yollarımda da sorun vardı... yani burun içim baya bi yara şu an....

ben mi abartıyorum burnumun bu şeklini? cidden bir yamukluk mu var? fikir verirseniz sevinirim. albüm herkese açık yüzümü biraz saklamaya çalıştım ondan fotolar biraz ufaktır.

mesaj sayım yetersizmiş özel mesaj atamıyorum.

resimlerime bakan oldu mu? çok moralim bozuk sokağa çıkamıyorum bu suratla. bu eğrilik normal mi?

yeni konu mu açsam? burda bahsetmem yanlış mı?

açıkçası p.tesi günü (dün) benim sargım çıkana kadar bir şey anlamadım. p.tesi necdet bey sargımı aldı. orda da detaylı bakmadım burnuma üstün körü baktım ve "sola doğru eğik dedim" necdet bey de "sağda tampon vardı, burnun şiş" dedi. çok takmadım kafama. eve geldik. aldım aynayı inceledim ki burnumun ucu değil tüm burnum eğri. dünden beri çok moralim bozuk. iştahım gitti hiç yemek yiyemiyorum ağlıyorum bir de zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum ağladıkça da ateşim çıkıyor.

belki diyorum çok erken endişe etmek için belki de geçecek 1hafta 15 gün içinde. belki de diyorum böyle eğri kaldı burun kemiğim bi ameliyat daha olmam gerekecek. eşim de diyo burnunda eğrilik yok. ben öyle aşırı takıntılı da değilimdir kendimi kulp takmaya çalışmam. ama yamuk bu burun bariz eğri.... eşim detaycıdır bir de beni mi teselli ediyor anlamadım ki...

çok sıkıntılıyım yapacak bir şey de yok ama içim içimi de yiyor o yüzden üye oldum. bu şekilde psikolojim bozulacak benim. inşallah biran önce iner şişlerim burnumun eğriliği geçer.

ama siz siz olun aman he tamponu konuşun. benimki eğer eğri kaldıysa bile keisnlikle o devasa tamponladan. hem canım çok yandı hem burun deliklerimi bozdu hem de burun kemiğimi eğdi... umarım geçicidir bu durum.

açıkçası p.tesi günü (dün) benim sargım çıkana kadar bir şey anlamadım. p.tesi necdet bey sargımı aldı. orda da detaylı bakmadım burnuma üstün körü baktım ve "sola doğru eğik dedim" necdet bey de "sağda tampon vardı, burnun şiş" dedi. çok takmadım kafama. eve geldik. aldım aynayı inceledim ki burnumun ucu değil tüm burnum eğri. dünden beri çok moralim bozuk. iştahım gitti hiç yemek yiyemiyorum ağlıyorum bir de zaten burnum tıkalı nefes alamıyorum ağladıkça da ateşim çıkıyor.

belki diyorum çok erken endişe etmek için belki de geçecek 1hafta 15 gün içinde. belki de diyorum böyle eğri kaldı burun kemiğim bi ameliyat daha olmam gerekecek. eşim de diyo burnunda eğrilik yok. ben öyle aşırı takıntılı da değilimdir kendimi kulp takmaya çalışmam. ama yamuk bu burun bariz eğri.... eşim detaycıdır bir de beni mi teselli ediyor anlamadım ki...

çok sıkıntılıyım yapacak bir şey de yok ama içim içimi de yiyor o yüzden üye oldum. bu şekilde psikolojim bozulacak benim. inşallah biran önce iner şişlerim burnumun eğriliği geçer.

ama siz siz olun aman he tamponu konuşun. benimki eğer eğri kaldıysa bile keisnlikle o devasa tamponladan. hem canım çok yandı hem burun deliklerimi bozdu hem de burun kemiğimi eğdi... umarım geçicidir bu durum.

üzme kendını eger cok huzursuzsan ara necdet beyı cepten konus onun soyledıgıne gore davran ne bılım gormenızı ıstıyorum de bence muayeneye gıt

p.tesi (haftaya) gel demişti. o zamana kadar değişme olacak mı diye bekliyorum. adamı da sık boğaz etmek istemiyorum belki de abartıyorumdur diye.... p.tesi burnumun durumuna göre tekrar konuşacağım. bakalım...

ihtiyacım olan zaman ve sabır biliyorum ama bazen panik oluyorum.

teşekkür ederim.

p.tesi (haftaya) gel demişti. o zamana kadar değişme olacak mı diye bekliyorum. adamı da sık boğaz etmek istemiyorum belki de abartıyorumdur diye.... p.tesi burnumun durumuna göre tekrar konuşacağım. bakalım...

ihtiyacım olan zaman ve sabır biliyorum ama bazen panik oluyorum.

teşekkür ederim.

bende bazen yeter moryuzden bıktım sokaga cıkmak ıstıyorum dıyorum :( cene altlarıma kadar mosmorum :(

bende az önce necdet beyle görüştüm yarın öğleye doğru gidiyorum muayane olup ameliyat günü almaya gidicemm off ne kadar stresliyim benim 15 gün içinde dönüş yapmam lazım iş yerine ya morluk falan olursa ben bittimmmmmmmmmm :(((

bende az önce necdet beyle görüştüm yarın öğleye doğru gidiyorum muayane olup ameliyat günü almaya gidicemm off ne kadar stresliyim benim 15 gün içinde dönüş yapmam lazım iş yerine ya morluk falan olursa ben bittimmmmmmmmmm :(((

herkeste bu kadarı olmuyor merak etme umarım sende de olmaz bende yarın kontrole gıdıyorum

Back
X