Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim 10. günüm hala tamponlarım duruyor cuma aldırtıcaktım ama yeterince durdu yarın aldrııcam..şuanda çok güzel gözüküo ucu inşallah alçı cıkıncada güzel gözükür..alıştım tamponlara ilk günlerde ki gibi sıkmıor beni..cuma fotoğraf koyacağım haber veririm..

bu turamit ben fotoğraflarını göremedimn kaldırmışsın galiba çok merak ettim koyar mısın tekrar.

herkese geçmiş olsun durumlarınız nasl. ? kaybolmayın ortadan emosmos günayy ve ameliyat olanlar lütfenn sizden çıkcak kelimelere bakıyorum her gün resmen. 15.günde durumlar nasıl oluyo ? bu arada turamit burnun muhteşemm ayrı güzellik gelmiş kesinlikle. çok şiş inince daha güzel olur elbet çektiğin sıkıntılara değmesi güzel. günay ben senden hala resim bekliyorummm :18:

:) foto koymuştum ama bandajlıydı bugün bandaj cıktı şişlik var ama yinede koyarım turamitin dediği gibi hergün şişler değişiyor

ben ve arkadaşım bıcok yere yorum yazdık zaten daha yazmasak :52::52::52: memnun oldugumu soylemıştım..zence ayrıca ulaşabıldınmı,kendısı suan antalyada kongredeymş pazartesı hastanede olucakmış sanırım,arkadaşım ona dudak dolgusu yaptırıcaktı

sadelina,, bende seni eklesem yada sen beni eklesen?? sanıırm necdet beye oldun ve çok memnunsun..:=) bende o doktoru düşünüyorum gidicem muane için... fotoların var diymi???

benim 10. günüm hala tamponlarım duruyor cuma aldırtıcaktım ama yeterince durdu yarın aldrııcam..şuanda çok güzel gözüküo ucu inşallah alçı cıkıncada güzel gözükür..alıştım tamponlara ilk günlerde ki gibi sıkmıor beni..cuma fotoğraf koyacağım haber veririm..

bu turamit ben fotoğraflarını göremedimn kaldırmışsın galiba çok merak ettim koyar mısın tekrar.

canım burnumun eğri olduğu fotoları kaldırmıştım aynı gün, moralim bozulmuştu. ama şimdi ameliyat öncesi ve sonrası 1 er fotom var profilimde. görebilirsin.

Kızlar mrhaba ben geldim...Morluklarım geçti gibi,görmeniz için foto yükldim,bandaj çıkınca yine fotoğrafları yenilerim :) Benim içime sindi ama görüşlerinizi bekliyorum :)

Back
X