- Konu Sahibi EstetikEditor
TURAMİTT çok sağol bilgiler için yavuz bey taburcu olcağım gün benimde bi aletle kan pıhtılarını temizlicem dedi aynen genzime kaçtıydı kanlar dediğin gibi yumuşatıp kendileri dökülsünler yavuz beye pek güvenmiyorum ya. herşeyin şişliğine alışmak gerekir sanırım zaman herşey 3 saat ameliyata kalmışız kesip biçtiler olcak o kadar:) senin yamukluğunun sebebi bencede o olabilir. o gazlı bezler dolarmı burna ya zaten çok hassas haldesin. çok zor atlatmışsn sende ama şmdi memnn olman çok mutlu etti beni. tamponlarla alçı aynı anda alınmıyormu ? 6.günde ben tamponumu aldırmak istiyorum çünkü ofisede geri dönmem gerek malzeme konusu olmuşum yeteri kadar herkesebugun 4gün şişliğim var gibi ama morarma yok şükür. necdet bey çok güven veriyo hallederiz geçicek diyor biz fazla pimpirikiyiz
![]()
emosmoss ileticem selamlarını sizi ameliyathanede dövmüş göndermişler resmen diyolarbenim ucum fazla kısalmış sanırım yada inicek kalkıklığı umarım öyle olur dudak mesafem açılmış baya çünkü. beni açık ameliyat etti sanırım anlamıyormki
aynen böyle güzel duruyor ama sanki alçılar tamponlar alınınca kendimi tuhaf hissedicem gibi. bakalım ama sende gerçekten bi kaç yaş küçülmüş ifade vermiş burnun maşallah.
şişliklerimiz en kısa zamanda iner inşallahhhhh aminn.
burun ucu ile dudakta arası herkesde aynı oluyor ilk zamanlar..ben de korkmuştum ama forumları okuyunca anlamıştım..şiş oldugu için havada duruyor benimde çok havadaydı baya indi düzeliyor yani merak etme:)