- Konu Sahibi EstetikEditor
bana arkadaşlık gönderebilirsiniz , eklerim..
Size arkadaşlık isteği gönderdim. Umarım en yakın zamanda kabul edersiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana arkadaşlık gönderebilirsiniz , eklerim..
Size arkadaşlık isteği gönderdim. Umarım en yakın zamanda kabul edersiniz
benim icin de sans dileyin ltf :)) yarin ogleden sonra amelyatim olacak
kabul ettim bakabilirsin:)
Yekpare nerelerdesin , nasılsın merak ettim.. Hiç yazmıyosun
Burnunun durumu nasıl haberdar etmedin bizi son halinden:))
canımm nasıl oldun nasıl geçti ameliyat anlatırmısınn? ağrın sızın varmı çok?
ben sizi takip ediyorumm buralardayımm. durumuma gelince gaayet iyiyimm süperim güzelimhenüz 1.5 ay oldu burnumm şişliklerim felan çok indi ama elleyince anlıyosunuz burun ucu şiş biraz ama beni etkilemiyo.sadece sağ tarafım tıkanıyo arada sıkıntılı biraz.necdet bey bana masaj vermişti ama ben unutuyorum sürekli yapmıyorum
bu halimi görüyorum ya iyileşmişm bi sorun yok gerek görmüyorum kendimce aslında hata yapıyorum. ama inanımaz bir evrim geçirdim bence.hani görünüş olarak herkes doğal diyo ama ameliyatın ilk haftasıyla şu andaki halime binlerce kere şükür olsun:) şeklime gelincee burnum minikk kavisli güzel ve doğall duruyor. ifademe yeni yeni alışıyorum alışmışız koca burunlara:)
sen nasılsın ALLIKK nefes problemn şeklin nasıl. tümseklik ne alemdee:)
canim
cts saat 1630 da amelyata girdim ,1,5 saat surmus .kendime geldigimde hic agrim sizim yoktu sonrasinda da hic agri cekmedim.narkozun etkisidir sonra agrilar cikar diye dusundum ama hic agrimadi.sadece burnumdan nefes alamadigim icin hafif bir bas agrisi var arada dislerim ve kulaklarim da agridi ama cok hafif.dr un verdigi agri kesiciyi bile icmedim .:) ilk gun gozleimin alti ve ustu hafif morardi .sonrasinda morluklar biraz yayildi yuzume .gozlerimin etrafi mor ve sis su anda .pazar gunu sabahtan tip merkezinden ciktim .o gun biraz halsizdim .arada usume ve bas donmesi hissettim.ama normalmis bunlar .cunku narkozun vucuttan atilmasi 1-2 gun surermis ve bu surecte bu tur sikayetler olurmus.agizdan nefes aldigim icin dudaklarim cok kurudu ve catladi.sagolsun Allik dudak nemlendiricis kullan demisti .o sorunu da bu sekilde hallettim:) bugun daha iyiyim.butun gun yatip uyumuyorum.oturuyorum yuruyorum hatta ufak ufak evde is bile yapiyorum.gece uyumakta biraz zorlaniyorum cunku sadece sirt ustu yatmam gerekiyor .ben yan yatmaya aliskin oldugum icin tek sorun bu.burnumun sekline gelinceee.su anda bandaj ve alcidan pek bisi anlayamiyorum .eskisine gore kucuk tabi ki.1 hafta sonra alci ve tamponlar cikacakmis.
simdilik aklima gelenler bunlar.soracagin bisi olursa cevaplarim seve seve canim:)
canım çok teşekkürederim anlattıkların için ve tekarar geçmişolsun.. umarım tam istediğin gibi olur burnuşun. Açıkçası içimi rahatlattın gece yattığımda bile necdet beyin anlattıkları geliyor aklıma sıçrıyorumbiraz korkuyorum. İlk defa narkoz almıyacağım o yüzden tedirgin değilim sonrası ile ilgiliydi düşüncem. ama aklıma geldikçe sana soru sorabilirim haberin olsun. bende haftaya randevu alıcam sanırım. ölücem heyecandan ama:))
Sana bir türlü teşekkür edemedim resimlerini paylaştığın çok sağol ayrıca çok beğendim.Necdet beyin fiyatları nasıl acaba?
2000-2500 civarı canım allık yoktu diyim dedim![]()
hic korkma canim.inan gozunu kapatiyorsun aciyorsun hersey bitmis.sonrasinda korkulacak birsey yokmus.istedigin zaman sor tabi ki .bende burda yazilanlari okuyaraka hazirlamistim kendimi:)) simdiden bol sans canim
canım, senin ne gibi sorunun vardı? mesela benim nefes alamama sorunum var et ve kemik varmış. zaten kıkırdaklarım kırık onlar düzeltilcek ve burnum yamuk ay en önemliside burun deliklerim büyük![]()
kanatlardan küçülülcek. sen neleri yaptırdın??
Merhaba
Sizlere bazı sorularım var eğer yanıtlarsanız çok çok sevinirim.Necdet beyi nasıl buldunuz?Tavsiye ile mi?Kendisi doğal burun yapıyor mu?Ameliyat ücretleri ne kadar ve hangi hastanede yapıyor?
ben sizi takip ediyorumm buralardayımm. durumuma gelince gaayet iyiyimm süperim güzelimhenüz 1.5 ay oldu burnumm şişliklerim felan çok indi ama elleyince anlıyosunuz burun ucu şiş biraz ama beni etkilemiyo.sadece sağ tarafım tıkanıyo arada sıkıntılı biraz.necdet bey bana masaj vermişti ama ben unutuyorum sürekli yapmıyorum
bu halimi görüyorum ya iyileşmişm bi sorun yok gerek görmüyorum kendimce aslında hata yapıyorum. ama inanımaz bir evrim geçirdim bence.hani görünüş olarak herkes doğal diyo ama ameliyatın ilk haftasıyla şu andaki halime binlerce kere şükür olsun:) şeklime gelincee burnum minikk kavisli güzel ve doğall duruyor. ifademe yeni yeni alışıyorum alışmışız koca burunlara:)
sen nasılsın ALLIKK nefes problemn şeklin nasıl. tümseklik ne alemdee:)
canim ,benim nefes alma sorunum yoktu sadece seklini duzelttirmek icin yaptirdim.burnumda kemer vardi .buyuktu ve burun ucum dusuktu ve burun deliklerim de buyuktu.eski fotolarimi cektim koyacagim en kisa zamanda ve yenilerini d etabi ki.bakalim begenecek misiniz yeni halini:))