Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kızlar bugün doktora gittim doktor burnum için inmiş baya dedi ve beni 4 ay yani 1 yıl dolunca çağırdı geçmezse o çıkıntıyı iğneyle kazıcakmış o nasıl bişeyse artık

Haftaya sali ameliyatim var necdet beye fakat muayeneye gittigimde bna yaptigi burunlarin fotolarini gostermedi bu forumdada sadece bir kisinin fotograflari acik herkese.neden gunde uc ameliat yapan bir doktorun yaptigi burunlarin
Fotolarini goremiyoruz.

kızlar bugün doktora gittim doktor burnum için inmiş baya dedi ve beni 4 ay yani 1 yıl dolunca çağırdı geçmezse o çıkıntıyı iğneyle kazıcakmış o nasıl bişeyse artık

:53::53::53: neyyyy o ne demek yaaaa:43: benım inmedı orası henuz,iğnede yaptırmadım daha,ya korktum yaa..benım amelıyatım 4 saatten fazla surmştu sorunlu ve kalın derili bı burnum vardı ondan dolayı ıyıleşmesı uzun sürüyor..senınde oylemı burnun,benım sonradan cıktı o şişliık:53:

:53::53::53: neyyyy o ne demek yaaaa:43: benım inmedı orası henuz,iğnede yaptırmadım daha,ya korktum yaa..benım amelıyatım 4 saatten fazla surmştu sorunlu ve kalın derili bı burnum vardı ondan dolayı ıyıleşmesı uzun sürüyor..senınde oylemı burnun,benım sonradan cıktı o şişliık:53:

bilmiyorum canım benimde gözüm korktu baya sen gitmedinmi daha doktora

Nesecim sen nasilsin nasil oldun? nefesini falan rahat alabiliyosun dimi? bizi habersiz brakmayin:)))

daha nefes alamiyorum ..söylemesi ayip ama burnumda daha cok sümük felan var banya yapdigimda acayip cikio burnum temiz nefes alabiliyorum sonradan yine cok fazla oluryor..bakalim 1-2 hafta sonra burdaki kbb doktoruma gidecegim igce bir temizlesin :)

daha nefes alamiyorum ..söylemesi ayip ama burnumda daha cok sümük felan var banya yapdigimda acayip cikio burnum temiz nefes alabiliyorum sonradan yine cok fazla oluryor..bakalim 1-2 hafta sonra burdaki kbb doktoruma gidecegim igce bir temizlesin :)

anladim canim insallah bu da gececek ve rahat rahatda nefesini alabilceksin...

1 seneyı sabırla beklemek gerekıyor sanırım,1 sene dolunca bırcok şey düzelıyor,burnumun ust kısmında elıme gelen şişlık vardı o bıle kaybolmuş

Yarin ameliyat gunumdu ben bugun aranip yarin kacta ameliyat olacagimi beklerken necdet beyin esi hastalanmis bir hafta yokmus denilince beynimden vurulmusa dondum ben nasil bir sanssizim herseyi buna gore planlamistim bu kdri olur mu yani bu adam bir hafta yok baska ameliyat olacak olan var mi

Yarin ameliyat gunumdu ben bugun aranip yarin kacta ameliyat olacagimi beklerken necdet beyin esi hastalanmis bir hafta yokmus denilince beynimden vurulmusa dondum ben nasil bir sanssizim herseyi buna gore planlamistim bu kdri olur mu yani bu adam bir hafta yok baska ameliyat olacak olan var mi

senin adina cok üzüldüm ama saglik olsun ya...buzamana kadar beklemissin 1hafta daha beklesen sanki ne olacak :)

necdet bey bana 1 ay masaj uygulamami söyledi...SIZ NEKADAR UYGULADINIZ? 1 AY DAN FAZLAMI?cünkü bana bu sürec biraz az geldi ...ve burun icin krem verdi ya onu da 1 hafta kulanmami söyledi (kbb uzmani)

Back
X