- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.701
kızlar bugün doktora gittim doktor burnum için inmiş baya dedi ve beni 4 ay yani 1 yıl dolunca çağırdı geçmezse o çıkıntıyı iğneyle kazıcakmış o nasıl bişeyse artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar burnum 1 sene oldu,yenı fotograflarımı ısteyenler olmştu az önce çektım..olumsuz bıse gorursenız soyleyın lutfen![]()
Fotolarini goremedim cok merak ediyorum ekledim seni fakat fotolari goremedim
kızlar bugün doktora gittim doktor burnum için inmiş baya dedi ve beni 4 ay yani 1 yıl dolunca çağırdı geçmezse o çıkıntıyı iğneyle kazıcakmış o nasıl bişeyse artık
neyyyy o ne demek yaaaa
benım inmedı orası henuz,iğnede yaptırmadım daha,ya korktum yaa..benım amelıyatım 4 saatten fazla surmştu sorunlu ve kalın derili bı burnum vardı ondan dolayı ıyıleşmesı uzun sürüyor..senınde oylemı burnun,benım sonradan cıktı o şişliık
![]()
cok güzel olmus canim :) kimizin burunlari yandan benziolar
Nesecim sen nasilsin nasil oldun? nefesini falan rahat alabiliyosun dimi? bizi habersiz brakmayin:)))
daha nefes alamiyorum ..söylemesi ayip ama burnumda daha cok sümük felan var banya yapdigimda acayip cikio burnum temiz nefes alabiliyorum sonradan yine cok fazla oluryor..bakalim 1-2 hafta sonra burdaki kbb doktoruma gidecegim igce bir temizlesin :)
Yarin ameliyat gunumdu ben bugun aranip yarin kacta ameliyat olacagimi beklerken necdet beyin esi hastalanmis bir hafta yokmus denilince beynimden vurulmusa dondum ben nasil bir sanssizim herseyi buna gore planlamistim bu kdri olur mu yani bu adam bir hafta yok baska ameliyat olacak olan var mi