Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

valla bişey demiyo yeni bi burun değil çünkü. ayın 26sında 2 ayım dolucak. her geçen birşey çıkıyor bazıları düzeliyor bazıları kalıyor bekliyorum işte. aralıkta kontrolüm var. o zamanda 6 ayım dolucak. -ki zaten herşey içinde adamı arayıp sormak saçma olur. o ne yapabilir yani? 2 aylık daha diyip geri yollar o yüzden ona hiçbişey sormadım. aralıkta görüşücez nasıl olsa

Numarası varmı sende veriyormu yani bana özelden yollarmısın.Veli beylede hiç görüşmedim acaba onamı ameliyat olsam kafam karıştı çünkü.necdet bey meme estetiği üzerine ihtisas yapmış aslında.

kizlar yaa ben geldim. burun etim sarkıyo sinir oldum. yani nasıl desem kemiklerim ince ama etlerim gevşek yani sarkık. etleri sıkılaştırıyorum küçük burun çıkıyo. bide burun ucum berbat ya şiş acaba ondan mı? hani burun ucu daha geç iyileşiyor ya ondan mı kötü görünüyor?

Yanlız ben sizin resimlerinizi göremiyorum neden?eklisinizde..

Kızlar lanet olsun bu hastaneye. resmen bosuna geldım ıstanbula. az önce hastaneyi aradım kadın bana resmen diyor necdet bey acıl yurt dısına gıttı ve 10 eylülde dönüyor. bende aksı o gün almanyaya geri dönecegım. bana dıyokı baska doktorlarımızda var. ben napıcam sımdı??????

Kızlar lanet olsun bu hastaneye. resmen bosuna geldım ıstanbula. az önce hastaneyi aradım kadın bana resmen diyor necdet bey acıl yurt dısına gıttı ve 10 eylülde dönüyor. bende aksı o gün almanyaya geri dönecegım. bana dıyokı baska doktorlarımızda var. ben napıcam sımdı??????

inanmıyorum ya yani orda hastaların ön görüşmeleri,ameliyat tarihleri belli asistanları arayıp durumu söyleyebilir madem acil gitmesi gerekmiş.Sende kendini onlara göre hazırladın üzüldüm bide başka doktorlarımız var ne demek doktor tercih meselesi hayret bişey

çok üzüldüm canım yaa böyle şeymi olur töbe töbee

unuttum yazmayı amelızatım 29 agustostu güya yarında ön görüsme vardı

herşeyde bir hayır vardır diye düşün tekrar bu şansı elde edebileceksen illa dr necdet beye olmayı aklına koyduysan bekleyeceksin
ama böyle bir şansın yoksa diğer doktorların hasta resimlerine bak gayet düzgün burun yapmışlar ise onlarıda düşünebilirsin

Canim öncelikle geçmis olsun, bir hayir vardir diye dusunmek gerek ama yaptiklari sacmalik. Kendini ona gore ayarlayip yurt disindan geldin sonucta. Bana da benzer bir sacmalik yaptilr. K.kartina taksit oldugunu soyleyip, ameliyat gunum odemeyi yapmaya vezneye gittim vee benim kartimin pos makinesi yokmus dediler. Tek cekim olabilirmis falan filan. Ben yine bir sekilde halletmistim ama senin isin hallaedilecek gibi de degil. Ben veli beyi tavsiye edemem ama, ismail beyle konusablrisin. Ol diyecek kadar asla tanimiyorum canim, orda 2 3 hastasinin problemsiz guzel burunlari vardi. Muayeneye gelenlerinde hepsi cok guzeldi. Ama kesinlikle emin degilim :( yardimci olabilmeyi cok isterdim:(

kızlar tecrübeli ameliyat olmuş arkadaşlardan cevap bekliyorum, beklemekten sıkıldım. herkes zamanla oturcak falan diyor ve 6 aylık gibi bir süreden bahsediyor. aşırı büyük bir burnum var delirmek üzereyim. dürüst olun lütfen.

1- burun sırtım çok kötü bir arkadaşın dediği gibi bildiğiniz at gibi önden. çok kötü. o burun sırtı iner mi? kaş aram yada burun sırtımdan bir yer...

2- burun ucum hep böyle mi kalıcak? şekli değil yani onunda küçülme olasılığı var mı? şiş olduğu için mi bu kadar büyük?

3- burun kanatlarım da hiçbir değişiklik olmaz mı?

4- yanlardan incelme olur mu?

Elimden geldiği kadar hepinize yardımcı olmaya çalıştım. Lütfen bilgisi olanlar sizce benim bu mesajımı göz ardı etmesin...

necdet beye ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar da şunu okusunlar;

necdet bey hakkını yiyemem gerçekten iyi bir doktor. fakat şöyle bir sorun var, kendisi çok yoğun. ilk muayanemden şu zamana kadar gördüm ki kendisine aşırı çok hasta geliyor. bunun ilk muayanesi, ameliyatı, ameliyat sonrası hastası, tampon çıkarmaya gelen, aylık kontrole gelen hastaları var ve haliyle çok yoğun. böyle bir yoğunluğa doktor değil de hangi İNSAN dayanabilir yada gereken özeni gösterebilir?

Açık konuşucam ameliyattan uyandığım ilk andan beri necdet beyin gereken özeni göstermediğini düşünüyordum. normal ameliyatın 2 saat olması gerekirken benim ameliyatım neden 50 dakika sürdü?
o günkü son ameliyat benimdi ve benden önce 3 ameliyat yaptı, 4. ve son hasta bendim. benim ameliyatımdan çıkıp odasında kontrole gitmiş. ameliyatıma girmeden öncede görüşmedeydi zaten....
ne zaman kontrole falan gitsem ya ameliyatta oluyor yada ameliyata girmek üzere oluyor.

Belki size bu anlattığım çok ufak bi sebep olarak gelebilir ama ameliyat olursanız ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Farkettiyseniz doktor olarak değil de insan olarak değerlendiriyorum kendisini ve bir insanın böyle bir tempoda işinin hakkını tam anlamıyla verebilmesi yada gerçekten özenmesi ne kadar mümkündür?

Şunları da eklemek istiyorum,
Necdet Beye ameliyat olduğun için pişman mısın? diye sorarsanız
Evet pişmanım.
Bunu Necdet Bey kötü bir doktor olduğu için söylemiyorum. Sadece yanlış zamanlama diyorum. Öyle bir tempoda ameliyat olduğum için gereken özeni alamadım diyorum.
şöyle düşünün;
Peşpeşe 4 ameliyata giren ameliyattan çıktıktan sonra diğer hastalarıyla ilgilenen, kısacası çok yoğun çalışan bir doktor mu daha iyi özenerek, başından sağma olmadan bir burun yapabilir? yoksa boş zamanı fazla olan bir doktor mu özenir? Karar Sizin.

Şuan 38 günlük burnum, birçoğunuz daha çok erken diyebilirsiniz ama birçok arkadaşın farklı doktorların yaptığı 20 günlük burunlarını gördüm o halleri bile güzeldi. Benim şuan ki burnumdan kat kat güzeldi.

Necdet Beye ameliyat olmayın demiyorum, sadece zamanlamanıza dikkat edin. Onun boş olduğu zamanlarda ameliyat olmaya dikkat edin ki gereken özeni alasınız yoksa benim gibi daha ilk aydan revizyon için doktor bakmaya başlarsınız. Onca acıyı, çileyi, parayı ve çektiklerinizi çöpe atarsınız....

üzüldm cnm senin adına:(

niye cnm memnun diilmisin?

Cok memnunum canim, okadar guzel tepkiler aldim ki. yani burnmda benmde kemer var ama masajla cok cok azaldi, fotograflarmdada gorursunuz zaten. O da genel bir durum sanirim. Aldigim tepkiler de sade ve dogal bir burun. Bir de burun ucum cok begeniliyor. Benimde tek istedigim buydu kizlar. Kalkik olmayan duz ve dogal bir burun. . Orada sinir oluyorum dedigim sey, fotograflarda farkli cikmasi. Zaten hergun de degisiyor. Ayri bir mevzu bu da :)

kizlar ben haftaya carsamba ameliyat oluyorum allahin izniyle. ama simde yavuz beyin hastanede olmamasina kafam takildi. insallah ben gidene kadar geri geril kendisi. offf ayrica birazda endiseliyim, cünkü benim ikinci ameliyat ve hayal kirikligina ugramak istemiyorum

Aklima geldinn cnm sen bugun amelyat oldun ozaman :D nasil gecdi acaaba merakla sonucu bekliyorum :)

Ayy simdi gordum. Allah allah yaa nasil olur boyle bisey gercekden sasirdim yani planli yapilmiomu boyle isler sief amelyat icin gittin bide.. Peki napdin canm simdi?

Merhaba arkadaşlr bende necdet beye 15 gün önce gittim muayene olmaya normlde çok sıcak kanlı bi insan dediler zaten yüzündende bu belli oluo. ama ogün gittiğimde benimle sanki pek ilgilenmedi gibi geldi ve ameliyat için bi anca konşssn da gitsin gibiydi. yorumlara bakınca birkaç ameliyata grdkten sora baştan salıo gibi şeyler okudum ve bişraz kafam karıştı normalde ben net kararwerdim ve gidip gn almayı düşünüodum.ama kafam çok karıştı lütfen bana yardımcı olun özellikle olan arkdşlarımız bana şuanki hallerini söyleyeb,ilirmi :( :( korkuyorum ikinci bir ameliyata maruz kalmaktan ve burnumun şuankinden memnunsuz olmaktn.

Son düzenleme:
burun ucu ne lanet şeymiş ya. valla deli oldum şekerler. inmiyo lanet şey bi türlü. nette okudum burun ucu 3.aydan sonra iniyormuş. benim ki daha 2 ay 8 günlük. insede kurtulsam yanii çok büyük.
tositcim kemerimi sormşsun hayır inmedi. ama ben bişey farkettim. o kemer değil deriymiş. yani kemiklerim dümdüz fakat etlerim gevşek olduğu için kemer görüntüsü veriyor. deriyi sıkılaştırınca dümdüz burun çıkıyor.

Back
X