Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ameliyat işi şans işi
herkesin kemik ve deri yapısına,doktorun kabiliyetine göre değişiyor
ben buraya foto koyma taraftarı değilim binlerce kişinin olduğu forumda art niyetli kişilerde olabiliyor malesef:27:

belki önceki sayfalarda belirtilmiştir ama ben güncel durumu bilmiyorum, necdet bey nerede yapıyor muayeneleri ve ameliyatları?

Selam , benim Bildigim 1 Kalamis Tip Merkezi kadikoy fenerbahcede. 1 de Besiktasta Bogazici Tip Merkezinde muayene yapiyor, anadolu Yakasinda isen Kadikoy Avrupa ise besiktasa gitmek Uygundur, ben Her Ikisindede Kendisiyle gorustum sakinlik ve Nezihlik Dersen Kalamisi Tavsiye Ederim, besiktasta Gittigimde Cok Sira Beklemistim cok Kalabalikti.

bu gün 20 inci günüm sadece nefes problemim var oda iki aya kadar normalmiş ama en ufak bir problem yaşamadım ne kanamam oldu ne agrım sızım hatta tampon bile yoktu burnumda sonuç harika başka bir ben oldum ve inanılmaz dogal en başta sakın yaptırma pişman olursun çılgınlık senin yaptıgın diyenler şimdi ameliyat olmaya niyetleniyorlar nejdet bey süper gözünüz kapalı gidin burun deriniz önemli olmaz sanırım onun için çok çooookkk başarılı bir dr

Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için tatlım :) 2 yerle görüştüm derin kalın dediler korktum açıkçası birde necdet beyle görüşeyim bakalım nasıl olacak karar veremiyorum ne yapsam diye.Burnumda et ve içinde eğrilikte varmış zormuş o yüzden karar veremiyorum bir türlü :)

Selam kızlar albüm koydum lütfen bakıp yorum yaparmısınız , bazı sorunlarım var

canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) ben de necdet beye olmayı düşünüyorum. ben yeni burnuşunu beğendim 13. gün olmasına rağmen gayet güzel görünüyor. senin ne gibi sorunların var ki? memnun olmadığın şeyler var mı? tavsiye eder misin necdet beyi??

canım geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) ben de necdet beye olmayı düşünüyorum. ben yeni burnuşunu beğendim 13. gün olmasına rağmen gayet güzel görünüyor. senin ne gibi sorunların var ki? memnun olmadığın şeyler var mı? tavsiye eder misin necdet beyi??

teşekkür ederim canım; benim bir tarafta içten kanada doğru dikiş atmış kıkırdak çıkıntısı oldu batma yapıyor ama kontrolde masaj ve merhem verdi bu şekilde oturacakmış yapıyorum masajı görsel olarakta masaj yaptıkça değişiyor sanki ödemler den kaynaklı olduğunu düşünüyorum ,zaten hamur gibi burun,burun deliklerinden biri esnetirken daha geniş oda kas kabiliyetinin her iki tarafa zamanla yayılacağından dır dedi doktor,biri daha erken kabiliyetini kazanırken biri daha geç olabilirmiş kanatların.. tavsiye konusuna gelince 1 ayımı doldurmadan 1 şey diyemem 1 ay sonra yine kontrol e gidicem o zamanki duruma bakarak tavsiye edebilirim ancak,benim zaten çok sorunlu 1 burnum yoktu görsel olarak sadece ucunu kaldırttım ve sorunlu dediğim 1 tarafta tıkanma vardı onu açtırdım,onun dışında pozitif bir insan Necdet bey.

slm kızlar burunlarınız nasıl benım 4.aya girdi ama hala sorunlarım var bunu doktorda kabul edıyor burun ucum fazla uzun bırakmış buyuk olmuş gene yanı bırde burnum sağa doğru yamuk gulunce daha cok bellı oluyor Necdet bey 6.ayı bekleyelim dedı hala devam ederse revızyon yapacağını soyledı gerçekten skıntı

Selam kizlar :)
Beni hatirlayan varmiiii?
Ben almanyada yasiyorum ve tam 1sene 4ay önce Istanbulda Dr.Necdet Ucarda ameliyat olmusdum :)
Size burnumun sol halini bildirmek icin yeni hesap acdim :)
Burnum cok iyi durumda. Cok memnunum. Hic pisman olmadim ve Dr. Necdet Ucari siddetle tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaşlar. Birçok arkadaşın yazdığı gibi Nejdet beyin yaptığı burun resimlerini merak ediyorum. Yardımcı olacak arkadaş var mı?

Aynı zamanda Nejdet beyin fiyatı benim keseme uygun geldi. Lütfen yaptırıp üzerinden uzun zaman geçen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.

Back
X