- Konu Sahibi EstetikEditor
- #2.761
kızlar benim burun bir seneyi buldu,bakalım tekrar bir operasyon olacak,nefesle ilgili. işyerinden izin aldığım ana gideceğim. bu arada yeni resim koydum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar benim burun bir seneyi buldu,bakalım tekrar bir operasyon olacak,nefesle ilgili. işyerinden izin aldığım ana gideceğim. bu arada yeni resim koydum.
ay canım burnun çok güzel gözüküyorr
catilqiz
cidden güzel gözküor darısı başıma ya boğaz içi tıptamı oldn canm bide bni kabl edrmsn fotğrflrnı görmek isterm:)
hadi bakalım inş hayırlısıyla nefes probleminde çözülür necdet bey ne dedi bu durumla ilgili neden alamıyormuşsun nefes
bir sonuca varabldnmii bnde çk kararszmnecdet uçar mı veli aslanmı çok kararsızım
bir sonuca varabldnmii bnde çk kararszm![]()
bir sonuca varabldnmii bnde çk kararszm![]()
bence necdet bey, çok daha yeni tekniklerler yapıyor çünkü veli beyde burun ucu düşmesi yaşadı arkadaşım tekrar ameliyat ettiler üstüne üstlük kocaman alçı ile gezmek zorundasın necdet bey sadece atel takıyor. bide şu herkesin çok acıdığını söylediği tamponlarımı ben farketmeden aldı çok şaşırmıştım dedi ki kbb ci çok acıtır canını ben aldım oyuzden :))
kızlar bu çarşamba sabahı necdet beye amelyat oluyorum çok heyecanlıyım yanıma neler götürmeliyim
siz tavsiye edermisiniz biraz aceleye geldi korkuyorum çünkü özellikle masaj süreci çok bunaltıcı diğer doktorlar muhammed dilber emre ilhan nuri soysal bunlar masaj vermiyor bildiğim kadarıyla kimse uğraşmıyor yani estetik sonrası - her ne kadar ben onların burunlarını yapmacık bulsam da