Dr. Necdet Uçar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aslında kendisiyle görüşmeye de gittim ama yapılan yorumlarddaan sonra süpheye düşüp vazgeçtim

fiyat olarak 3.500 dediler ben olmadım , izmirde yaşıyorum burdan doktor araştırmaya karar verdim..

kızlar ben bugun Necdet beye muayene oldum kendisi sevecen bi insan ama hemen yetişmesi gereken bir ameliyatı olduğu için çok ayaküstü baktı bana.zaten sonrasında da KBB uzmanı nihat beye yönlendirdi. ilk muayene de hep böyle mi oluyo yani kısa süreli? yoksa benle mi ilgilenmedi pek anlayamadım? ayrıca güncel fiyat isteyenler için bana da 3.500 dediler

kızlar ben bugun Necdet beye muayene oldum kendisi sevecen bi insan ama hemen yetişmesi gereken bir ameliyatı olduğu için çok ayaküstü baktı bana.zaten sonrasında da KBB uzmanı nihat beye yönlendirdi. ilk muayene de hep böyle mi oluyo yani kısa süreli? yoksa benle mi ilgilenmedi pek anlayamadım? ayrıca güncel fiyat isteyenler için bana da 3.500 dediler

bugun persemde. necdet bey carsambave persembe günleri ameliyat etdigi icin kesin fazla zamani yokdur. bence baska bir gün gitseydin nekadar cok ilgili oldugunu görürdün.

Back
X