Slm nuri soysala ameliyat oldunmu ? Bana biraz bilgi verebilir msn ? :-(Arakdaşlar merhaba,
Uzun araştırmalar sonucu Nuri Bey'e 22 agustos sabahı burun ameliyatı oluyorum, çok heyecanlıyım, okadar çok araştırdımki söz verdiği üzere buradan resimleri paylaşıyor olacağım, ben maalesef forumda kimseden (Nuri Bey'e ameliyat olan) resim temin edemedim. Artık kısmet, işallah pişman olmam ve iyi bir sonuç alırım.
Ben Nuri Beye 1,5 ay önce ameliyat oldum. Benim revizyondu. Özelden yazabilirsiniz.
Merhabalar. 1.5 sene oldu hem meme hem de burun aynı anda yaptırdım kendisine. Çok araştırmıştım. Şu an her ikisinden de inanılmaz derecede memnunum. Burnumun estetik olduğunu hiç kimse anlamıyor. Keza meme de öyle. Doğal çalışıyor. Eli de inanılmaz güzel, ameliyat zor geçti baya kemikliydi burnum ona rağmen ameliyat sonrasını sayesinde rahat atlattım. Kendimden sonra iki arkadaşıma daha tavsiye ettim onlar da kendisine yaptırdılar burunlarını. Ücret biraz dolgun ama tavsiye ediyorum kesinlikle çok iyi
Ben oldum, ve coooook memnunum. Daha ikinci ayın 14.de oldumLütfen bana da atabilir misiniz hiç bir yerde bulamıyorum resmen fikir almak mümkün değil filizymn92@hotmail.com
Merhabalar, lütfen Nuri Soysal'a ameliyat olmuş birileri, tecrübelerinizi yorumlarınızı paylaşır mısınız?
Ben 26 Mart'ta muayene için gittim, burnumu inceledi, yapılacak işlemeleri söyledi ancak hiçbir resim ve yorum bulamadığım için çok kararsızımBu doktorun hakkinda bilgi bulmak zor. Cok genc degil artik hem iyi bir sey yani tercubeli ama ayni zamanda eskisi gibi basarili mi?
Kim taniyor?
Ben 26 Mart'ta muayene için gittim, burnumu inceledi, yapılacak işlemeleri söyledi ancak hiçbir resim ve yorum bulamadığım için çok kararsızım
Arkadaşlar ameliyat olanlar varsa özelden fotoğraf atabilirler mi? Revizyon ameliyatı da olur.
ortalama bir fiyat bilgisi söyledi mi? ben de nuri beyi araştırıyorum Tuvana Türkay dışında hiç bir yorum ya da fotoğraf bulamadım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?