Dr. nuri Soysal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba fiyatı nekadar acaba Ayhan beyin bide annenizin resmini paylaşabilirmisiniz

MErhaba burnunuz nasıl oldu ayhan beyle ilgili hiç yorum bulamadım rica etsem resminizi yollarmısınız.mail adresim: ri_va@hotmail.com
birde fiyatı nekadar acaba

24 ocakta ameliyatımız var nuri beye

canım bende arastırma asamasındayım benım maılıme de resım atablr msn??

canım bende arastırma asamasındayım benım maılıme de resım atablr msn??

arkadaşlar merhaba. ben de nuri bey e ameliyat olmayı planlıyorum perşembe gunu kendısı ile randevum var ancak dendıgı gıbı hıc resım goremıyoruz. cok rica etsem mail adresime nuri bey e amelıyat olan arkadaşlar ozelden resım resım atabılır mı cok cok tesekkurler

merhaba benim kardeşimin doğuştan burun ucunda kıkırdak yoktu çok kemerliydi inanılmaz bir şekil bozukluğu vardı ve tamamen kapalıydı geceleri sürekli ağzı açık uyurdu grip olduğunda falan perişan oluyodu kardeşimin 17 yaşına gelmesini bekledik istanbulda çok doktor araştırdık ve nuri soysala karar verdik ben tavsiye ediyorum çok iyi bir doktor kardeşimin sadece dışı değil burnunun içide çok kötüydü ama şuan gayet iyi ve kardeşimin burnunu nuri beyden daha iyi yapan olmazdı diye düşünüyorum. Ayrıca bende ameliyat olacam diyarbakırda başka bi doktora nuri beye olmayı çok isterdim ama maliyeti çok yüksek olur daha kerdişimin ameliyatı için çektiğim kredi bitmedi o yüzden kendi memleketimde olacam Nuri Soysal iyi bir doktor biz memnun kaldık zaten görüşmeye gittiğinizde sürekli kontrol için hastaları gelecektir böylece burunlarını görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Ben nuri beyle görüşmeye gittim tasarım yapmadi 2. Kez geldiğinde tasarim yaparız hastalarin resmini de gosteririm dedi çok babacan biri ancak keşke fotoğraf paylaşan birileri olsa da en azından burdan baksak sürekli doktor doktor gezmek zor bi de barış cakir la gorusucem ve artık karar vericem..
Bu arada survivor daki müge uzel in burnunu kim yapmıştır acaba çok beğeniyorum burnunu :)

merhaba bende nuri beye ameliyat olmayı düşünüyorum.aranızda ameliyat olmuş olan vars bana resmini atabilirmi karar vermek için yardımınıza çok ihtiyacım var

Arakdaşlar merhaba,

Uzun araştırmalar sonucu Nuri Bey'e 22 agustos sabahı burun ameliyatı oluyorum, çok heyecanlıyım, okadar çok araştırdımki söz verdiği üzere buradan resimleri paylaşıyor olacağım, ben maalesef forumda kimseden (Nuri Bey'e ameliyat olan) resim temin edemedim. Artık kısmet, işallah pişman olmam ve iyi bir sonuç alırım.

selam, nuri beye ameliyat olmak istiyorum, ancak hakkında çok az yorum olması beni korkutuyor.
Siz memnun kaldınız mı? Resimleri görebilir miyim lütfen?
Ve tabiki ameliyat ücreti ne kadar?

Merhaba,ben de Nuri beyden randevu almayı planlıyorum.Rica etsem bana da fotolarınızı yollayabilirmisiniz?

Arkadaşlar merhaba,
Nuri bey ilk burun estetiğinde herşey dahil 9 bin tl alıyor.
Kontroller, chekup dahil bu fiyata.
Ben de ameliyat günümü aldım bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…