DR. Ömer Ambarcıoğlu hakkında düşünceleriniz var mı arkadaşlar ?

beni birz bilgilendirir misin peki ? fiyatı nedir , memnun musun şuan burnundan..?

Detaylı açıklama yapmak isterdim fakat özelden de mesaj atmak için belli mesaj sayısına ulaşmak lazımmış. Şöyle söylim; ERKEK ile bayan ameliyatları görünüş açısından farklı oluyor. Ben bukadar söyliim sen inceyi anla :))

Ömer Ambarcıoğlu'na ameliyat olan arkadaşlar ,yorum yazarsanız sevinirim.

3 gün önce ömer beye ameliyat oldum. Yarın kontrolüm var. Burnumda hem yanlık hem de nefes problemi vardı. Şuan tamponun varlığından nefes alamıyorum.ilerleyen zamanlarda iyi yada kötü yorumlarımı paylaşmaya devam edeceğim

Belki yeni olacak olanlar vardir.o yuzden bende yazma geregi duydum uzak durun...benim hem burnumu mahvetti hem nefesimi....olacaksaniz istanbula gidin...en iyisi bence bu islere hic girismeyin....

Ömer ambarcıoğlu ilk ameliyatımı başarılı yapamadığı için 2. Ameliyatı oldum ilgi alaka para aldıktan sonra sıfır. Burun yamuk ve de kocamandı. Çevremdekiler böyle estetik mi olur aynı eski burnun falan dediler. Bir doktor önce işini sevecek sonra parasını düşünecek. 2. Ameliyatımdan sonra beni görmeye odaya dahi gelmedi. Aklınız varsa iyi bir doktora olun ya da hiç olmayın daha iyi.

Merhaba bende 2.kez ameliyat olacağım Ömer Beye ne gibi şikayetleriniz var lütfen paylaşır mısınız

Merhaba bende 2.kez ameliyat olacağım Ömer Beye ne gibi şikayetleriniz var lütfen paylaşır mısınız
Merhabalar ben bir kaç gün önce oldum . O kadar paranoyak bir insanım ki sırf ameliyata karar verebilmek benim iki yılımı aldı. Çok guvenmistim Ömer hocaya ve söz konusu burnumsa her parayı da verirdim anlayamadım hocamın derdini. Bana gitme diyenler oldu,başka doktor bak dediler başka şehire götürelim dediler ben dedim ben hocama guveniyorum. Sağolsun burnumda bir değişiklik göremiyorum ! Hala büyük! Parayı alana kadar ilgi alaka ,para verildi iş bitti . Saldılar çayıra . Git lütfen başka doktor araştır ben hala sinirden uyuyamiyorum

Back
X